2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin arkadaslar ben hamilelikten zevk alacagima herseyi kendime dert ediyorum bulantim olmadigi icin birsey olmus gibi kendimi yiyip bitiriyorum bu huyumdan nasil vaazgecerim sizce doktora gidip kalp atislarini duysaydim icim huzurla dolucakti daha bir hafta var randevuma

günaydin arkadaslar ben hamilelikten zevk alacagima herseyi kendime dert ediyorum bulantim olmadigi icin birsey olmus gibi kendimi yiyip bitiriyorum bu huyumdan nasil vaazgecerim sizce doktora gidip kalp atislarini duysaydim icim huzurla dolucakti daha bir hafta var randevuma
sende benim gibi kendini çok dinliyosunn canım sorun olsaydı kanaman olurduu bişey yok takma kafana

kızlar aralık topicide dolmaya başlamışş yeni hamişler gelmişş biz kadame atladıkk aramıza artık pek gelen olmaz yeni hamişler aralık annesii

hımm bende hastaneye gidince görene kadar duyduğum endişe beni yorgun bırakıyoo tahlilleri aç karnınanamı vericen bende 7 tane yaptırdımm

evt aç karnına yaptırcam.bizde kan uyuşmazlığıda var.onun testide var.annelerik ne zor işmiş.anne karnınd abaşlıyoruz annelik yapmayabilmiyorumkismile

evt aç karnına yaptırcam.bizde kan uyuşmazlığıda var.onun testide var.annelerik ne zor işmiş.anne karnınd abaşlıyoruz annelik yapmayabilmiyorumkismile
çektiğimiz stres yeter canım zaten sürekli bişey oldumu nasıl diye düşünüp duruyoruzz bende aç karnına yaptırdım 3 tüp kan aldılar kolum morarmıştı valla

sende benim gibi kendini çok dinliyosunn canım sorun olsaydı kanaman olurduu bişey yok takma kafana

haklisin canim bende biliyorum hersey olucagina varicak ama bu kalbime laf anlatamiyorum iyiyi düsünmek varken neden olumsuzlugu düsünüyorumalsanaalsanasmile:1no2:

haklisin canim bende biliyorum hersey olucagina varicak ama bu kalbime laf anlatamiyorum iyiyi düsünmek varken neden olumsuzlugu düsünüyorumalsanaalsanasmile:1no2:
neyse geçicek bu günlerimizde hareketlenseler bu kadar telaşlanmayız hareketlerini duyar sorun yok derizz şu anda bişey hissetmiyoruz ondan bu telaş galiba

gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
üçüz müüü akannehir oy canımmm Allah yardımcın olsun çok zevkli ama çok zorrrrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sağlıkla doğsunlar inşallahh :nazar::nazar::nazar:

canım benim bir sürü arkadaşım var. hiçbişey anlamadan doğurdular. illa olacak diye birşey yok..

bu arada bakıyorum hep yaşlarımız birbirine yakın ve merak ettim kaç tane Zeynep var burda.. biri ben kaydirigubbakcemile2

üçüz müüü akannehir oy canımmm Allah yardımcın olsun çok zevkli ama çok zorrrrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sağlıkla doğsunlar inşallahh :nazar::nazar::nazar:

canım benim bir sürü arkadaşım var. hiçbişey anlamadan doğurdular. illa olacak diye birşey yok..

bu arada bakıyorum hep yaşlarımız birbirine yakın ve merak ettim kaç tane Zeynep var burda.. biri ben kaydirigubbakcemile2
evet hep 30 civarıyız bu benimde dikkatimi çekti

Selam kızlar nabersiniz bakim görüşmeyeli. Okumadığım sayfaları okumaya çalışıyorum. Ne kadar çok yazışma olmuş perşembeden beri valla. Herhalde bütün gün bunları okurum artık.

Kalp atışlarını duyan annelere hayırlı olsun allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.

Sigara içen arkadaşımıza acilen sigarayı bırakmasını öneririm. Bende 20 senelik sağlam bi içici olarak karar verdim ve bir anda bıraktım. Yaklaşık 3 aydır içmiyorum bundan sonrada pek içeceğimi sanmıyorum. Sigarasız yaşamak çok güzel bence. Ona bağımlı olmak çok feciymiş ama içerken insan fark etmiyo işte. Kendim için bırakmazdım belki ama bebiş için bir çıpıda bıraktım valla. Allah gücünü veriyo sen yeterki bırak arkadaşım. Ne sigara iç ne yanında içir nede içilen ortamda bulun sakın böle bi hataya düşme. Yazık o minik bebişe onu o zehirli maddelere maruz bırakma. ıstediğin kadar içime çekmiyorum diye avut kendini o zehirin hepsi içine giriyo. Bebeğin için bırak canım. ıyi ve bilinçli bir anne olmak bunu gerektirir.

Hadi öptüm şimdilik hepinizi okudukça yazarım yine.....opuyorumnanaktan

ne yiycemi şaşırdım kızlar ya.akıl verin.iş yerndeyim bide

bence ev yemekleri söyle derim başakcım

yani kebap türü ya da pizza gibi hamurlu kilo yapıcak ve besin değeri düşük şeyleri pek tercih etmesen ikinizin sağlığı açısından daha iyi olur

bana kalsa bende her hafta giderim ama doktorum 4 hafta sonra gel dedi arada ekstra bi sorun olmazsa bende bekliyorumm ama bugün mide rahatsızlığım kalmadı dün daha kötüydümm acaba bi sorunmu var diyede meraklanmıyo değilimm

seni okadar iyi anlıyorum ki sezen aynı seyleri yaşadık çünkü.. mide bulantısından mahvoluyorum.. biraz gecince de sorun mu var acaba diyorum.. hayırlısı ile şu 3 ayı bitirelim.. sanki kafamız sonra daha rahat olacak gibi geliyor..:Saruboceq:

hazır ya.dışardan söylüyorum malesef.benneyaptımki
canım ya ev yemeği söyle yada iyi bi kebabçıdan kırmızı et söyle yanınada yeşillikli bi salata süperrr kırmızı et yararlı nasılsa salatada öyle önden çorbada içebilirsin ama kebap markalı bi yerden olsunki ette sorun olmasın

Back
X