Her hafta yaklaşık 2 katı oluyomuş annesi bi dahaki sefere kocaman fasulye tanesi gibi olur merak etme sen.
inşallah inşallah!!! fasulyecik :) canııımmm :)
sağlıklı olarak büyüsün de hayırlısıyla...:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hafta yaklaşık 2 katı oluyomuş annesi bi dahaki sefere kocaman fasulye tanesi gibi olur merak etme sen.
kızlar dün doktor kontrolüm vardı sükür bebis ii .. ben bulantıdan mahvoluyorum dün hastanede serum verdiler.. sırf bulantıda deil ki mide ile ilgili tüm rahatsızlıkları yaşıyırum.. gece mide agrısı ile uyanıyorum.. bide kanımda enfoksiyon cıktı sanırım faranjit olmusum doktor antibiyotik tedavisine basladı...kızlar hasta olduğunuzda kendi kendine gecer diye beklemeyin kanda enfoksiyon olması bebek icin cok zararlıymıs.... Allah yardımcımız olsun insallah 12. haftada tüm sikayetlerimiz bitecek.. doktorum bana bulantının olması iyi dir korkma sakın dedi.... bulantı biranda kesilirse sorun olabilirmis..... baska ne yazıcaktım yaaa neyse hatırlayınca yazarım.... kızlar kendinize ve bebislerinize iyi bakın... kader ortaklarım benimmmmmkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar
ben tüp bebekyaptırdım 5.denemem 3.ve4.dememde bebek var fakat kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve çooook korkuyorum bugün kese için dr gidecem bende allah izin ver,rse kasım annesi olacam ve umarım bu yolda hep sizinle olurum
BUARADA DAVETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER:)))
inşallah inşallah!!! fasulyecik :) canııımmm :)
sağlıklı olarak büyüsün de hayırlısıyla...:Saruboceq:
bulantı genelde kaçıncı ayda başlıyo bendede yok ama daha çok küçük ondan diye düşünüyorum .
amin canımm inş.sen hangi aydasınn
Kızlar bende kasım annesi olacağım inşallah.Biz daha çok yeniyiz.Muhtemel doğum tarihim 29 kasım.
Kızlar tekrar merhaba bu aralar zaten alınganlıgım ustumde kaç sayfa oncede yazdım ama kımse cevap vermıyorrr kırıldım valla
Ben marttayım, 18 gün önce kızıma kavuştum...
Darısı sizin başınıza...
Kızlar tekrar merhaba bu aralar zaten alınganlıgım ustumde kaç sayfa oncede yazdım ama kımse cevap vermıyorrr kırıldım valla
Ben de Cuma gününe randevu aldım bakalım duyacak mıyız bebeğimizi?
selam kızlarrr
dün bebişimizi görmeye gittik gördük minnicikkk ama kalp atışlarını duymadık haftaya gitçez bakalımm .. hiç bi sorun yokmuş çok şüküür çevresinde kan falan yokmuş. dış gebelik de yokmuşş çok mutluyummm bide kalp atışını duysam süpper olacakkk ...opuyorumnanaktan
mide bulantım benim 3-4 gündür var daha yeni başladı .. ilk başlarda bende herşeyi yiyordum şimdi hiç bişey yiyemıyorumm kafamçokkarıştı
gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
bugün doktora gittim bebişim bugün 7 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duydum pıt pıt atıoduuu
Ben de Cuma gününe randevu aldım bakalım duyacak mıyız bebeğimizi?
elevit içinler folik asit ayrıca içmiyorlar bildiğim ben sadece solgarın folic asitini içiyorum ekstar bi vitamin neden vermedi ki bana acaba???CADIARZU
aaaaaay inanmıyorummmm....mşlh canımm.allah sağlıkla sıhatle kucağınada almayı nasib etsin bebişlerini
peki ilk duyduğunda nasıl oldun...neler hissettin..
ben ikiz lafını duyunca dondum kaldım...nasıl bakarım diye geçirdim ilk önce aklımdan..ama şimdi çook mutluyum..