2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimi işletmeler işe döndükten sonra günde 2 saat emzirmek için izin veriyolar evi yakın bir arakadaşım gidip geliyor. aynı o şekilde.
yaşadım o zaman benim evime yakın işimzemuszemus

Merhabalar opuyorumnanaktan
Bende kasım annesiyim.Herkese saglıklı mutlu hamilelikler.
hayırlı olsun cnm bilgilerini verirsen seni de ekleriz hayırlı olsun tekrar

annem var kaynvalide eltim var binada bakan çokta ben dogana kadar olan kısımdayım sağlıklı dogsunlardaaa yeterkii
canım sağlıkla olsunlarda allah kolaylgını verır

Sagolun arkadaşlar.Nasıl gecicek bu dokuz ay :bbo:
Benimde en son gecen carsamba komalıktım resmen ama şimdi
hiçbirşeyim yok . hep boyle oluyor Birşeymi oldu diye delirmek üzereyim.
Cuma günü cok sinirlendim istemeden acaba bebişime birsey olmuşmudur bilmiyorumkismile
Benim gibi olan varmı kızlar ?hergün belirti olması şartmı acep:sm_confused:
hepmizin değişiyor sakin gecende var, midesi cok kotu olanda... haftadan haftaya değişiyor benim 8in sonuna kadar biey yoktu dün yerlerdeydim mesela

Ya ne demek insan icini kemiriyor merak.
Benimde Cuma günü var randevum .
Günlerde gecmek bilmiyor bir türlü.mirmirmirmir
Benim tüp bebiş.Umut ta Ulun bey e
gidiyorum canım.Baska Ulun bey e
giden varmı acaba?

hehhhee cok tup bebiş annesi var bende bende :emir_bebek:

bafo hoşgeldin cnmm doktora gittinmi bugün
yok cnm hala ıdrar kultur sonucunu beklıyorum cuma gıtmıstım yolundaydı hersey

Slm arkadaşlar bende cuma doktora gıtmıştım,
bebış şuanda görülmüyor sadece keseyı gördük bu normalmı
ben görürüz sandım ama bugün tam 5h+6g hamıleyım
zaten ıkı gün sonra yurtdışına cıkıcam ve dönüşte yanı 26nısanda randevum var tekrar o zaman kalp atışını da duyarız dedı doktorum.....
normal canım hele alttan bakmadıysa cok normal

kızlar biliyosunuz benim bundan önceki bebeğim 8 haftalık kalp atışları duyulmadığından alınmıştı doktorum bu seferkinde tahlil istedi bugün genetikten tahlil sonuçlarımı aldım ve bende kan pıhtılaşması varmış. şu anda 8+3 üm bana Fraxiparine adlı bir iğne verdi doğuma kadar hergün bir kere kendime vuracakmışım.önlem olsun diye daha önceden koraspirin içiyordum onada devam edcekmişim. çok tedirgin oldum. bu durumda olan varmı. hangi iğneyi kullanıyo. iğnemin prospektüsünde hamilelerin kullanması önerilmemektedir yazıyo ama doktorum bunu verdi. lütfen bilgisi olanlar bana cevap verebilirmi? :Saruboceq:
tatlım gecmıs olsun hiç duymadım ilaç ismini ama dr una bir daha sor ıcın rajatlasın en azından

bakılır hayırlısıyla doğsunlarda hamişliğin son aylarıda evde geçirirsin dışarı çıkamazsın bizle olursun fenamııolumunekankayizsmile

hepmizin değişiyor sakin gecende var, midesi cok kotu olanda... Haftadan haftaya değişiyor benim 8in sonuna kadar biey yoktu dün yerlerdeydim mesela

Yok cnm hala ıdrar kultur sonucunu beklıyorum cuma gıtmıstım yolundaydı hersey

tatlım gecmıs olsun hiç duymadım ilaç ismini ama dr una bir daha sor ıcın rajatlasın en azından

evet canım inşallah evde geçiririm şimdiden çok zor geliyo çalışmak

anladım bafocumm nasılsın canım denk gelemedik senle ne zamandırr
dün cok kotuydum ama bugun cok sukur artık canım cok tatlı ıstıyor bıde.... simdi söylemiyim canınız cekmesin. kendımı eve zor atıcam

onun dısında cok sukur ıyıyım.. sen nasılsın

asermeleri baslayan oldu mu? yaa söylerlerdi de inanmazdadım. vallahi 1 dilim.....için eşimle kavga ettim ağlıcaktım az kalsın bitirdi diye bilmiyorumkismile

Güzel anne adayları hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.Umarım sıkıntısız rahat bir hamilelik dönemi geçiririz. Benim bebeğim de 7 hafta 4 günlük oldu yarın yine kontrolüm var ve doktorum tahliller verecek.Ama en güzeli bebeğimi yarın tekrar görmek :)

dün cok kotuydum ama bugun cok sukur artık canım cok tatlı ıstıyor bıde.... simdi söylemiyim canınız cekmesin. kendımı eve zor atıcam

asermeleri baslayan oldu mu? yaa söylerlerdi de inanmazdadım. vallahi 1 dilim.....için eşimle kavga ettim ağlıcaktım az kalsın bitirdi diye bilmiyorumkismile
ha ha ha kavgamı edicektinn çok güzel ya bende daha aşerme yokk yaz meyvelerini canım istiyo ama 1-2 ay daha beklemem gerek daha çıkmadılarr bende dün kötüydümm bugün daha iyiyim geçiyomu acaba şikayetlerimiz

ya tatlıyı doğur hakkıyı canımm erkekin olucak galiba benimde oğlumda gece 12 de canım reklamlarda görmüştüm biskrem çekmişti kocişi açık markete göndermiştimm

Güzel anne adayları hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.Umarım sıkıntısız rahat bir hamilelik dönemi geçiririz. Benim bebeğim de 7 hafta 4 günlük oldu yarın yine kontrolüm var ve doktorum tahliller verecek.Ama en güzeli bebeğimi yarın tekrar görmek :)

hadi tatlın ınsallah guzel haberler gelır

ha ha ha kavgamı edicektinn çok güzel ya bende daha aşerme yokk yaz meyvelerini canım istiyo ama 1-2 ay daha beklemem gerek daha çıkmadılarr bende dün kötüydümm bugün daha iyiyim geçiyomu acaba şikayetlerimiz

12.haftaya bişey kalmadı olumunekankayizsmile

Benim hiçbir aşermem bulantım yoktu 4 gün öncesine kadar. Şimdi rengim yok halim hiç yok keyfim hiç hiç yok ne zaman geçecek acaba bunlar :S Her şeyn kokusu midemi bulandırıyor
Ya bir şey sorabilir miyim?Çin takvimi doğru çıkıyor acaba :)))

Benim hiçbir aşermem bulantım yoktu 4 gün öncesine kadar. Şimdi rengim yok halim hiç yok keyfim hiç hiç yok ne zaman geçecek acaba bunlar :S Her şeyn kokusu midemi bulandırıyor
valla cnmm ben yaptım çin takviminde erkek çıktı ama fala inannma falsızda kalma buda o hesapp cnmm

bana da erkek cıktı bakalım:hulya:

hepmizin değişiyor sakin gecende var, midesi cok kotu olanda... haftadan haftaya değişiyor benim 8in sonuna kadar biey yoktu dün yerlerdeydim mesela

yok cnm hala ıdrar kultur sonucunu beklıyorum cuma gıtmıstım yolundaydı hersey

Cevapların için cok sagol canım.Sat 2 şubat ama transfer tarihim 21 subat bende bilimiyorum tam olarak ama doktoruma göre tam bugun 8 haftama girmiş oluyorum.Benide eklersen sevinirim opuyorumnanaktan

bendede oldu ben normal paylaşırım ama aynen senin gibi durum bendede olmuştu
:utangac:

daha ben hamile oldugumu bilmiyordum ben ve eşimin cok acil bir işimiz vardı ve benim acayıp bir şekilde simit istemişti canım ....eşime söyledim simit simit simit diye hani şu üstünde cekirdek varya onlardan hic bir yerde yoldayken rastlamadı gecti gitti o gün ....birkac gün sonra hamile oldugumu duydugumda aklıma geldi hemen eşime de dedim bak demek simit ondan cekmiş canım hemen gittim o gün o simitden aldımsırnaşık şey

Back
X