2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi yaa bana da erkek çıktı çin takviminde :)))) geçen sene erkek senesiydi bu sene de sanırım erkek senesi olacak :)))) allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize:) Cinsiyet öğrenmeye de daha çok var o kadar çok merak ediyorum kiiiiiiiii

Ah kıyamammm ne çekti canın :) benim de canım asitli içeceklerden çekti :S
ya kızlarr ilk başta yarışmacıları tanıtırken çiğ köfte gösterdiler onu çektii ama artık etsiz oluyo dimi çiğ köfteler buldur ve baharatla kocişe söyleyim alsın birazz aklımda kaldı valla

ya kızlarr ilk başta yarışmacıları tanıtırken çiğ köfte gösterdiler onu çektii ama artık etsiz oluyo dimi çiğ köfteler buldur ve baharatla kocişe söyleyim alsın birazz aklımda kaldı valla
evet canım kesinlikle etsizine ye. Bir de çok yeme bulgur gaz yapıyor :S gaz sorunu çok kötü ya. 1 hafta önceisne kadar her sabah 1 bardak süt 1 adet ceviz,fındık,kurukayısı yiryordum 1 saat sonra da portakal suyuyla kahvaltı yapıyodum. bir süre sonra şiddetli karın ve midem ağrımaya başladı sebebinin bunlar olduğunu bilmiyordum ve öğrendiğimden beri daha dikkat ediyorum aman gaza dikkkat =)))))

Benim de canım çok istiyor asitlilerden ya valla arada yudum şeklinde içiyorum çok canım istiyor elimde değil :S

evet canım kesinlikle etsizine ye. Bir de çok yeme bulgur gaz yapıyor :S gaz sorunu çok kötü ya. 1 hafta önceisne kadar her sabah 1 bardak süt 1 adet ceviz,fındık,kurukayısı yiryordum 1 saat sonra da portakal suyuyla kahvaltı yapıyodum. bir süre sonra şiddetli karın ve midem ağrımaya başladı sebebinin bunlar olduğunu bilmiyordum ve öğrendiğimden beri daha dikkat ediyorum aman gaza dikkkat =)))))
etsiz alıcak söyledimm bendede gaz varr sabahları 3 tane kuru kayısı yiyorum bende ama ağrı yapmıyo bende kabızlık olmasın diye yiyorumm

etsiz alıcak söyledimm bendede gaz varr sabahları 3 tane kuru kayısı yiyorum bende ama ağrı yapmıyo bende kabızlık olmasın diye yiyorumm
bana gaz yapan sütmüş bardağa çok az şeker koyuyorum gaz yapma etkisini gideriyor. Portakal suyu asıl olaymış. sabah kalktığımda hiçbir şeyim olmuyordu mideme dokunamıyordum ağrıdan ve bunu beni çok korkutuyordu neyse ki önlemini aldım artık yarın doktorum beslenmeyle ilgili bilgiler vercek. sabahları ceviz fındık da ye canım çocuğun beyni gelişiyor şimdi

bana gaz yapan sütmüş bardağa çok az şeker koyuyorum gaz yapma etkisini gideriyor. Portakal suyu asıl olaymış. sabah kalktığımda hiçbir şeyim olmuyordu mideme dokunamıyordum ağrıdan ve bunu beni çok korkutuyordu neyse ki önlemini aldım artık yarın doktorum beslenmeyle ilgili bilgiler vercek. sabahları ceviz fındık da ye canım çocuğun beyni gelişiyor şimdi
ceviz yiyorum ama gün içinde fark edermii sabah olmasımı şart yoksa

canım aramızda 4 gün varr sen hangi doktora gidiyosunn

Gözün aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Bulantıların nasıl oldu?
canım çok teşekkür ederim ilgine.. bulantılarım bir gün var bir gün yok ama ağzımda hep kötü bir tad var. acıkınca daha çok bulanıyor o yüzden gün içinde sürekli atıştıyorum..

Aman bulanmasın yine başladıı.. Sanırım uzun süre birşey yememekten oluyor artıyor... Bu sefer miden yanarken de canın birşey istemiyor. O yüzden sık sık atıştırmak lazım sanırım.
evet canım midenizi boş bırakmayın..

kızlar biliyosunuz benim bundan önceki bebeğim 8 haftalık kalp atışları duyulmadığından alınmıştı doktorum bu seferkinde tahlil istedi bugün genetikten tahlil sonuçlarımı aldım ve bende kan pıhtılaşması varmış. şu anda 8+3 üm bana Fraxiparine adlı bir iğne verdi doğuma kadar hergün bir kere kendime vuracakmışım.önlem olsun diye daha önceden koraspirin içiyordum onada devam edcekmişim. çok tedirgin oldum. bu durumda olan varmı. hangi iğneyi kullanıyo. iğnemin prospektüsünde hamilelerin kullanması önerilmemektedir yazıyo ama doktorum bunu verdi. lütfen bilgisi olanlar bana cevap verebilirmi? :Saruboceq:
ben de o iğnelerden oluyorum her gün. eşim vuruyor koldan. bir tane gelişmeyen gebeliğim olduğu için doktor yazdı. ama benimkinin adı innohep. baktım şimdi gebeler kullanabilir yazıyor sana neden başka yazmış ki. benim bildiğim hamileler ya clexane kullanır ya innohep..

Back
X