doğrudur bende kağan kocatepenin sitesinde hesapladım 1 gün fark etti ultrasondaki tarihle arasında17 şubat ilk günü, 24 kasım da doğum görünüyor netteki takvime göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur bende kağan kocatepenin sitesinde hesapladım 1 gün fark etti ultrasondaki tarihle arasında17 şubat ilk günü, 24 kasım da doğum görünüyor netteki takvime göre.
canım çok teşekkür ederim ilgine.. bulantılarım bir gün var bir gün yok ama ağzımda hep kötü bir tad var. acıkınca daha çok bulanıyor o yüzden gün içinde sürekli atıştıyorum..
Canım yanlış hesaplamadıysam sata göre 5+5 sin 1 hafta daha bekle kalp atışlarını da duyarsın aynı anda
aaaaaaa ay şok oldumm cnmm :teytey:Kızlar normalde benim kontrolüm yarındı.Ama bu sabah gittim.Çünkü dün gece biraz kan gördüm çamaşırımda.Gece devamı gelmedi ama korktum tabi. Neyse sabah hemen doktora gittim.Üstten baktı yine.Daha önce tek kese mi demiştik,iki tane olmuş ;ikiz dedi.Ben de ekran da görüyorum bu arada:1shok: Şaşırdım kaldım kızlar ikiz olacakmış.Tüp bebek değil benim. Kalp atışları da vardı.Açtı sesini doktor.Gayet iyi dedi.Kanama önemli değil dedi.Coraspini içmene gerek yok dedi. Sabah lekelenme tarzında oldu biraz.Çok şükür yok şimdi...Çok mutluyum kızlar.Hem şaşakın,hem çok mutluzemuszemuszemuszemus
aaaaaaa ay şok oldumm cnmm :teytey:
benşmde ilk gittiğimde doktor iki tane kese gibi bişey gördü banada gözterdi ama ben çok sıkışmıştım belkimde o idrar kesesiydi oda kesin demedi ikiz olabilir haftaya netleşir dedi 1 hafta sonra tekti kalp atışı başlamıştııBen deeeeeeeeehihoyyyt
ayy çok güldüm canım yaaa kıss her ayın yopicine baksana maşallah bütün aylar böyleee 60 tan aşağı hamiş yokBen biraz önce üye oldum ve şu an şoktayım, yani 70 tane hatun Kasım'da doğum mu yapacak şimdi. Bu Şubat'ta ne varmış bütün beyler coşmuş mu nolmuş, cidden çok şaşırdım. Herkese merhaba bu arada :)
benşmde ilk gittiğimde doktor iki tane kese gibi bişey gördü banada gözterdi ama ben çok sıkışmıştım belkimde o idrar kesesiydi oda kesin demedi ikiz olabilir haftaya netleşir dedi 1 hafta sonra tekti kalp atışı başlamıştıı
allah allah tekti iki nasıl olduu bu bebişler bizi hep yanıltıyo valla ama ne güzel bi kız bi erkek olsun bi taşla iki kuşş süperrEvet canım senin öyle bir ihtimalin vardı hatırlıyorum. Benim 10 gün önce tek keseydi canım;şimdi iki olmuşlar:smiley-cool:
Evet canım senin öyle bir ihtimalin vardı hatırlıyorum. Benim 10 gün önce tek keseydi canım;şimdi iki olmuşlar:smiley-cool:
allah allah tekti iki nasıl olduu bu bebişler bizi hep yanıltıyo valla ama ne güzel bi kız bi erkek olsun bi taşla iki kuşş süperr
Meraba kızlar, sitenin eski üyelerindenim, ilk hamileliğimde üye olmuştum, oğluşum nerdeyse 3 yaşına girecek. İkinci kez hamile olduğumu bugün öğrendim. 24 kasım'da doğum görünüyor takvime göre, ama sadece test yaptım, o yüzden hala inanamıyorum hamile olduğuma.
kızlar 6'ncı haftaya girdim. bulantım yok hala diye üzülüp duruyordum, ama bulantı hamilelik stresinden ve b6 vitamini eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş diye okudum bir yerde. bir de erken bulantılar kız bebek belirtisi, bulantı olmaması da erkek bebek belirtisiymiş. benim gibi midem bulanmıyor hala diye üzülenlere duyurulur...
Kızlar normalde benim kontrolüm yarındı.Ama bu sabah gittim.Çünkü dün gece biraz kan gördüm çamaşırımda.Gece devamı gelmedi ama korktum tabi. Neyse sabah hemen doktora gittim.Üstten baktı yine.Daha önce tek kese mi demiştik,iki tane olmuş ;ikiz dedi.Ben de ekran da görüyorum bu arada:1shok: Şaşırdım kaldım kızlar ikiz olacakmış.Tüp bebek değil benim. Kalp atışları da vardı.Açtı sesini doktor.Gayet iyi dedi.Kanama önemli değil dedi.Coraspini içmene gerek yok dedi. Sabah lekelenme tarzında oldu biraz.Çok şükür yok şimdi...Çok mutluyum kızlar.Hem şaşakın,hem çok mutluzemuszemuszemuszemus
Çok sevindim canım gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah.
canım takip çizelgeni değiştir canım yavrularım yazz kociş ne yaptı duyuncaAmin canım sağolasın.Hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallaha.s.![]()