2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım endişelenme.Daha önce olduğunda tehlikeli bi sıkıntı oluşturdu mu?Dr.un belki olabilir endişelenme der, sen üzmesene kendini.

geçen seferki gebeliğimde düşük tehlikesi yatacaksın iğne olacaksın demişti. 3 hafta yattım progesteron iğneleri oldum ama bana mısın demedi, gitti...
umarım bu lekelenme devam etmez ben de sizlerle beraber devam edebilirim kasıma kadar burada.... :çok üzgünüm:

yok canım, tüp bebek.2 embriyo transferi, ikisi de çok şükür benimle.

mşlhh cnm:nazar:
benimde tüp.. banada iki ebriyo tarnsfer ettiler ama allaha çok şükür 1i tuttu.. 5 yıldan sonra bizim iöçin çok büyük mutluluk bu..delikafadulden

allah bu yolda olan herkesin bizimde sağlıcakla bi 9ay geçirip bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin mevlam..:Saruboceq:

geçen seferki gebeliğimde düşük tehlikesi yatacaksın iğne olacaksın demişti. 3 hafta yattım progesteron iğneleri oldum ama bana mısın demedi, gitti...
umarım bu lekelenme devam etmez ben de sizlerle beraber devam edebilirim kasıma kadar burada.... :çok üzgünüm:

ayy kıyamam, üzme kendini.Aynı şey olacak demek değil ki.İnşallah hiç bir sorun yoktur, hep beraber sağlıkla geçiririz ayları.Kendimize elbiseler, tshirtler seçeriz hep böyle.Bi sakin ol bakalım, böyle hafifi kanamaları olan arkadaşalar var, hiç birşey olmadan da bebeklerine kavuşuyorlar.Hatta geçen hafta çok yakın bir arkadaşım 3. ayında çok fazla kanama ve sancı atlattı.O an bebeğini kaybettiğini sandı.Dr. hiç bişey yok korkma dedi.Seninki büyük bi kanama değil bile, üzme sen kendini.Merak ederim seni, durumunu haber verirsen sevinirim.

vestacım aramızdada 1 gün varrr:hulya:

evet, transferler arka arkaya yapıldı muhtemelen.Bizim de evliliğimizde 5. yılımız.Biz tedaviye geç başladık ama ilkinde kavuştuk çok şükür.Yine de zor bir süreç, tedavide olan bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun.Çok şükür biz atlattık.

ayy kıyamam, üzme kendini.Aynı şey olacak demek değil ki.İnşallah hiç bir sorun yoktur, hep beraber sağlıkla geçiririz ayları.Kendimize elbiseler, tshirtler seçeriz hep böyle.Bi sakin ol bakalım, böyle hafifi kanamaları olan arkadaşalar var, hiç birşey olmadan da bebeklerine kavuşuyorlar.Hatta geçen hafta çok yakın bir arkadaşım 3. ayında çok fazla kanama ve sancı atlattı.O an bebeğini kaybettiğini sandı.Dr. hiç bişey yok korkma dedi.Seninki büyük bi kanama değil bile, üzme sen kendini.Merak ederim seni, durumunu haber verirsen sevinirim.

sağol vesta'cım. şimdi bir daha kontrol ettim lekelenme yok. işte insanın başına bir kez geldi mi korkuyor bir daha olacak yine aynı şeyler diye..
evet ben de istiyorum hamile giysileri almak, bebek kıyafetleri seçmek, göbeğim çıkınca ellerimi belime koyup sallana sallana yürümek :)opuyorumnanaktan

evet, transferler arka arkaya yapıldı muhtemelen.Bizim de evliliğimizde 5. yılımız.Biz tedaviye geç başladık ama ilkinde kavuştuk çok şükür.Yine de zor bir süreç, tedavide olan bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun.Çok şükür biz atlattık.

tebrik ediyorum vesta:) umarım sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine :Saruboceq:

cuma günü doktor randevum var bakalım ne diyecek doktor... bilmiyorumkismile

benimde randavum cuma.. aslında bugün çağırmıştı dr ama kociş maaşını cuma alıcağı için cuma günü gidicez..

inşlh güzel haberlerle dönücez..

senin kaç haftalık şimdi..

evet canım 5+5 te çok şükür hem keseyi hemde kalp atışlarını duyduk.. şimdi bu cuma 2. kontrol var.. çok özledim bebişimi.. cuma gelsede gidip görsem.. sen nasılsın...
bende kusmalar azaldı çok şükür ama çok fena baş dönmelerim var.. bugün iyiyim çok şükür.. bide her yer , her şey kokuyo.. hiç bişey yiyemiyorum.. bi tek meyve yiyebiliyorum.. aç dolaşıyorum yani...

kızlar ben acayyip açımçcanımda felaket derecede bi yemek çekiyo ama yiycek bi yerim yok.akaşm eve gidnce ilk işim bulantılara rağmen o yemeği yapmak olucak.

Back
X