2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kontrole gittiğimde doktorum bana çift yastık kullan nefes problemi yaşrsın buda kabus görmene hem senin heme bebeğin rahatsız olmasına neden olur demişti sizler böyle anlatınca aklıma geldi başın yüksek olsun dedi
yastığım alçak ondanmı oluyo bu gece çift yastıkla yatayım sağol canımm

bende kocamı özledim mafoldumben en son pazar günü gördüm. bi hafta gececi bi hafta gündüzcü vardiyalı çalışıo. sabah ben işteim o evde ben eve gittiğimde de o olmuo mafoldumbenmafoldumben
ay kıyamam canım benimm haklısın özlemekte gece tekmi kalıyosun evde

ben de bugün kontrole gideceğim. umarım yolundadır her şey.. :Saruboceq:

inşallah canım hayırlı haberlerle gel inş. hemen haber verin bize dr.den sonra :CüvCüv:

kızlar kontrole gittiğimde doktorum bana çift yastık kullan nefes problemi yaşrsın buda kabus görmene hem senin heme bebeğin rahatsız olmasına neden olur demişti sizler böyle anlatınca aklıma geldi başın yüksek olsun dedi

doktorun ne kadar ii canım. ne güzel herşei anlatıomuş. ben dr. deiştirsem diom ama kime gidecem şimdi kafamçokkarıştıfisfisfis

ay kıyamam canım benimm haklısın özlemekte gece tekmi kalıyosun evde

eşimin kardeşlerine de ben bakıorum:sinifsinif:
onlar var evde ama yalnız yatıyorum. o olmadan ısınamıyorum ben yaa. üşüyerek yatıyorum hep nedense bilmiyorumkismile

inşallah canım hayırlı haberlerle gel inş. hemen haber verin bize dr.den sonra :CüvCüv:

doktorun ne kadar ii canım. ne güzel herşei anlatıomuş. ben dr. deiştirsem diom ama kime gidecem şimdi kafamçokkarıştıfisfisfis

evet canım çok memnun kaldım ama özel muayanenesine gittim onunda etkisi var biraz herşeyle detaylı ilgilendi

bafocum ben bir daha yazayım listede eksik ve yanlış görünüyor düzeltebilirmisin son sat:5 şubat inşallah kuzucum 12 kasım da doğacak yaşım :29 hamile kaldığım kilo: 49 pıt pıtlarını Rabbime şükür duydum şimdiden kocamann tesekkürler...

korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. ben de bildiğin kanama oldu. aynı iğne vurdular acilde. dr. 1 hafta rapor vermişte o süre belki hatırlarsınız. yattım hep çok şükür şimdi iiyiim. kendini yorma sadece. korkma
hatırlıyorum senin durumunu begümcüm.
inşallah dediğiniz gibi olur

bende yaşamıştım canım kötü bir durum inşallah bir daha yaşamazsın banada progestan verdi oda mide bulantısı yaptığı için dünden beri içmiyorum bugün midem daha iyi valla

canım progestanı ihmal etme.ben baştan beri ehp kullanıyorum onu.hemde günde 9 tane.ama vajinal alıyorum. o zaman bulantı olmuyo.bence doktoerunla konuş ve devam et

eşimin kardeşlerine de ben bakıorum:sinifsinif:
onlar var evde ama yalnız yatıyorum. o olmadan ısınamıyorum ben yaa. üşüyerek yatıyorum hep nedense bilmiyorumkismile
aman tek olmada gece aniden bişey olur allah korusun hamişsinn tek olamamana sevindim üşümen konusundada idare canım mecburen 7 ay sonra bebişini alırsın koynuna kociş olmadığı zamanlar

günaydın arkadaşalar
çok kötü bi akşam geçirdim.pembe renkli kanamam oldu saat 12 ye doğru.acilen hastaneye gittik.puroluton depot iğne yapıldı.bebeklerimin kalp atışlarını gösterdi doktor.sorun gözükmüyor şimdilik dedi.
ama ne kadar kötü bir duygu olduğunu anlatamam.umarım hiç birinizz yaşamazsınız bunu.
şimdi istirahatteyim.hala çok korkuyorum.inşallah bebeklerim hep benimle olur :(((

Geçmiş olsun bitanem. benim abimin karısıda ikizlere hamile o da 3 aylık falan.. çok ciddi kanamaları oldu Allahın izni ile hiçbirşey olmıyacak kalp atışlarınıda duymuşsun içini rahat tut.. Allah senide bebeklerinide korusun

hatırlıyorum senin durumunu begümcüm.
inşallah dediğiniz gibi olur

canım progestanı ihmal etme.ben baştan beri ehp kullanıyorum onu.hemde günde 9 tane.ama vajinal alıyorum. o zaman bulantı olmuyo.bence doktoerunla konuş ve devam et

inşallah dediğimiz gibi olacak canım. Rabbim büyük korkma :1hug: bende 3 tane içiorum günde

aman tek olmada gece aniden bişey olur allah korusun hamişsinn tek olamamana sevindim üşümen konusundada idare canım mecburen 7 ay sonra bebişini alırsın koynuna kociş olmadığı zamanlar

ayyy bebişim gelse bi zaten hayırlısıyla :emir_bebek: belkide hiç aramam kocişi dermişim sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

hangi kontrolleri yapıyorlar? ben özel bi hastanedeki doktoruma gidiyorum ama
ben ilk gittiğimde tansiyonumu ölçtü tarttı idrar tahlili ve kan tahlili yapıcaklardı ben hastanede yaptırmıştım gerek kalmadı ama orda yaptırırsan ücretsizmişş 10.haftadan sonra bebişin kalp atışını dinliycekler her gittiğimde haziranda tetanoz aşım varmış onu yapıcaklar gün verdiler benim doğum yaptığımda onlara bilgi geliyomuş hastaneden doğumdan sonra doğru şekilde korunmamı sağlıycaklarmış spral istiyosam spiral takıcaklar hap kullanıcaksam her ay ücretsiz veriyolar bebişin tüm aşılarını ücretsiz yapıyolar aşı kartından takip ediceklermişş

evet canım özel muayeneleinde daa ii ilgileniolar. hep özelden mi gitcen. doğum nasıl oluo sonra

şimdilik öyle devam edeceğim canım doğumu maddiyata bağlı olarak zaman gösterecek ama bu doktorun doğumuma girmesini istersem gittiği belirli hastaneler var birini tercih edeceğim doktor fiyat anlaşacak ona göre bana bildirecek canım biraz külfetli oluyor bu şekilde ama ileriki zamanda karar verecğim buna

Back
X