2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ilk gittiğimde tansiyonumu ölçtü tarttı idrar tahlili ve kan tahlili yapıcaklardı ben hastanede yaptırmıştım gerek kalmadı ama orda yaptırırsan ücretsizmişş 10.haftadan sonra bebişin kalp atışını dinliycekler her gittiğimde haziranda tetanoz aşım varmış onu yapıcaklar gün verdiler benim doğum yaptığımda onlara bilgi geliyomuş hastaneden doğumdan sonra doğru şekilde korunmamı sağlıycaklarmış spral istiyosam spiral takıcaklar hap kullanıcaksam her ay ücretsiz veriyolar bebişin tüm aşılarını ücretsiz yapıyolar aşı kartından takip ediceklermişş

o zaman bende uğrayayım boş olduğum bir gün pek ilgilenmiyorlar ya sağlık ocaklarında şaşıdım ama güzel böyle ilgili olmaları çook tesekkür ederim eren sezen

hatırlıyorum senin durumunu begümcüm.
inşallah dediğiniz gibi olur

canım progestanı ihmal etme.ben baştan beri ehp kullanıyorum onu.hemde günde 9 tane.ama vajinal alıyorum. o zaman bulantı olmuyo.bence doktoerunla konuş ve devam et

aslında haklısın canım ama mide bulantıları çalışmamı etkiliyor aslında denemek istedim hamileliktenmi ilaçtanmı diye o nedenle bıraktım ilaçtanmış ki bugün iyiyim doktorla tahliller için pazartesi görüşeceğim ozaman sorarım

benimde bugün dr.kontrolüm var dr. gidecek ark. bebiklerinize bizden slm söyleyin :) onlar cok şanlı şimdiden bissürü arkadaşları oldu kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

şimdilik öyle devam edeceğim canım doğumu maddiyata bağlı olarak zaman gösterecek ama bu doktorun doğumuma girmesini istersem gittiği belirli hastaneler var birini tercih edeceğim doktor fiyat anlaşacak ona göre bana bildirecek canım biraz külfetli oluyor bu şekilde ama ileriki zamanda karar verecğim buna

evet canım şu zamanları gönül rahatlığıyla atlatalımda yeter ki. doğuma kadar daha onları da konuşuruz a.s

ben küçük yerdeyim sağlık ocağına gidip gidip kalbini dinliyorum canım sıkıldığı zaman :)

o zaman bende uğrayayım boş olduğum bir gün pek ilgilenmiyorlar ya sağlık ocaklarında şaşıdım ama güzel böyle ilgili olmaları çook tesekkür ederim eren sezen
doktorları alakasız ama aile planlaması bölümünde bakılıyo bu bölüm güzell canım

benimde bugün dr.kontrolüm var dr. gidecek ark. bebiklerinize bizden slm söyleyin :) onlar cok şanlı şimdiden bissürü arkadaşları oldu kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

benimde ta haftaya pazartesi kontrolüm ama geçmiyor bir türlü zaman inşallah sen mutlu mutlu geilrsin bugün muayeneden

sağol canım. haber veririm. bakalım ne haleti ruhiyede olacağım. bilmiyorumkismile

iyi olacaksın iyi.şuandan çok çok ii olacaksın inşallah hihoyyyt

günaydınnnn şekerlerrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

günaydınnnnn :teytey:

bende gidicem bi ara

ay valla haa. doğmadan bi sürü arkadaşları oldu bebelerimizin :1hug::emir_bebek:

banada cok zor geçiyo gün geçti saatler geçmez artık işllah hayırşı haberlerle döneriz hepimiz

ben taaaa 13 nisanda gidicem çoookkk var daha bana :sinifsinif:

inşalah hepimiz oynaya oynaya yazıcaz sonuçları buraya ama olumunekankayizsmile

Back
X