bende 12 nisanda gidicem canım bizim daha çokkk varben taaaa 13 nisanda gidicem çoookkk var daha bana :sinifsinif:
inşalah hepimiz oynaya oynaya yazıcaz sonuçları buraya ama olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 12 nisanda gidicem canım bizim daha çokkk varben taaaa 13 nisanda gidicem çoookkk var daha bana :sinifsinif:
inşalah hepimiz oynaya oynaya yazıcaz sonuçları buraya ama olumunekankayizsmile
kaç haftalıksın cnmmm duyuldumu kalp atışı benim duyulmaz diye dinlemediler 10 haftadan sonra dedilerben küçük yerdeyim sağlık ocağına gidip gidip kalbini dinliyorum canım sıkıldığı zaman :)
benimde 12 nisan bugün 7+7oldu birdahaki gittiğimde ne söyleyecek merak ediyorum çook
bende 12 nisanda gidicem canım bizim daha çokkk var
kaç haftalıksın cnmmm duyuldumu kalp atışı benim duyulmaz diye dinlemediler 10 haftadan sonra dediler
bende çokk merak ediorum. bebğimi özledim yaa görmek istiyorum onu. zengin olsam evime bi tane ultrason alırdım hee sempatiksalakcinni
evet canım önce sen güzel haberler verecen 1 gün sonrada ben inşallah delikafadulden
hımm anladım banada tam duyulmaz 10 haftadan sonra daha net olur demişlerdii 10.haftamda doktoruma gidicem ordanda bakılır zaten sağlık ocağına gitmeme gerek kalmazcanım ben sağlık ocağına 5-4 ken filan ilaç yazdırmaya gitmiştimm bakalım dediler dinleyemedim ama cihazdan gördüm 134 ü gösteriyodu
aman bilgisayara bakarken içim geçmiş yine uyudum. sizde uyku sorunu var bende de çok ama çok uyuma sorunu var dayanamıyorum. uykum geliyor gidiyor yatıyorum. Allah çalışan hamişlere sabır versin hep ya çalışsaydım diye düşünüyorum. Ay uyunca da midem kazındı gidip yiyecek bir şeyle bulayım.
aman bilgisayara bakarken içim geçmiş yine uyudum. sizde uyku sorunu var bende de çok ama çok uyuma sorunu var dayanamıyorum. uykum geliyor gidiyor yatıyorum. Allah çalışan hamişlere sabır versin hep ya çalışsaydım diye düşünüyorum. Ay uyunca da midem kazındı gidip yiyecek bir şeyle bulayım.
canım işte tamm o durumdayım ben nasıl bi uyku basıo dimi. açmak imkansız nerdeyse. 2 ay daha çalışayımda sonra bırakmayı düşünüyorum.
çalışanlardan doğumdan sonra çalışmamayı düşünen var mı
canım benim kalp atışı doktorumda gözüktü 6+1 de sağlık ocağında bakmadılar bu aletle 10 haftadan sonra duyuluyo dediler bende istiyorumki haftada 1 gidiyim dinleyim benim daha önce 7 haftalık karnımda ölmüştü şimdi habire kalp atışını duymak istiyorummeren sezencim ama sıkma canını benim arkadaşım var satlarımız aynı oda daha duyamamış 10 haftaya kadar uzayabiliyomuş dr. da sana ondan 10.haftayı vermiştir. ama sağlık ocağı filan yakınsa git dinlett bence artık gözükür ekranda
seninde cuman mübarek olsun canımmsıkma canını bu iyi olur İşallah rabbim büyük icini ferah tut bu arada cumanız mübarek olsun şekerler
bu haftadan sonra benim için doktora gitmek iyi haberi almak daha önemli kızlarr benim daha önceki düşüğümde sata göre 10 haftadaydımm ama hafif bi kahverengi leke geldi bi akşam çok önemsemedim sabahı selpağa yine geldi bende pimpiriklendim iyiki gitmişim 7 haftalıkken karnımda ölmüş ve 2 hafta öylece kalmışş ve 2 hafta sonunda 1-2 damla kahverengi lekeyle belli etti kendini kalp atışı dinlemek o yüzden ben çok istiyorum hergünn
bu haftadan sonra benim için doktora gitmek iyi haberi almak daha önemli kızlarr benim daha önceki düşüğümde sata göre 10 haftadaydımm ama hafif bi kahverengi leke geldi bi akşam çok önemsemedim sabahı selpağa yine geldi bende pimpiriklendim iyiki gitmişim 7 haftalıkken karnımda ölmüş ve 2 hafta öylece kalmışş ve 2 hafta sonunda 1-2 damla kahverengi lekeyle belli etti kendini kalp atışı dinlemek o yüzden ben çok istiyorum hergünn