2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin kendine gör korkuları var ama rabbimin dediği olur benimde eşimde sperm azlığı vardı tüp bebekte bile % 50 şans veririz dediler bana en son pko teşhisi koydular ama ben geçen ay kendiliğimden kaldım
geliceği varsa kendiliğindende geliyo demek sürpriz olmuş sizee

senin mübarek olsun canım bu saatte edilen dualar kabul olurmuş inşallah Rabbim herkese kuzucuğuna kavuşmayı nasip etsin

Amin canımmmmm İşallah kulun kula duası kabul olrmuş rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin sağ salim kucaklarımıza almayı naip etsin

bu haftadan sonra benim için doktora gitmek iyi haberi almak daha önemli kızlarr benim daha önceki düşüğümde sata göre 10 haftadaydımm ama hafif bi kahverengi leke geldi bi akşam çok önemsemedim sabahı selpağa yine geldi bende pimpiriklendim iyiki gitmişim 7 haftalıkken karnımda ölmüş ve 2 hafta öylece kalmışş ve 2 hafta sonunda 1-2 damla kahverengi lekeyle belli etti kendini kalp atışı dinlemek o yüzden ben çok istiyorum hergünn
SEzeeen, hah iyice korkuttun beni yaa. İşte bende de geldi ya kahverengi leke uf ya uff.. Allah'tan hayırlısı ne diyelim, olacağın önüne geçilmez ama ne yapalıım..

ben pek düşünmüyorum aslında ama benim kayınpederimin bürosu o yüzden zaman zaman gelirim heralde

rahat olur o zaman canım. gidersin istediğin zaman ne güzel. ben çalışmıycam şahsen

bu haftadan sonra benim için doktora gitmek iyi haberi almak daha önemli kızlarr benim daha önceki düşüğümde sata göre 10 haftadaydımm ama hafif bi kahverengi leke geldi bi akşam çok önemsemedim sabahı selpağa yine geldi bende pimpiriklendim iyiki gitmişim 7 haftalıkken karnımda ölmüş ve 2 hafta öylece kalmışş ve 2 hafta sonunda 1-2 damla kahverengi lekeyle belli etti kendini kalp atışı dinlemek o yüzden ben çok istiyorum hergünn

evet canım sana hak veriyorum. aslında nasılsa çalışmıyorsunda ara ara gidip dinlesen sorun olurmu

ben bi hafta sağlık ocağına bi hafta dr.ma gidiyorum ama dinletyolar sağlık ocağında

yaa bende gitmek istiyorum aslında ama işyerim sorun çıkarıyor :sinifsinif:

SEzeeen, hah iyice korkuttun beni yaa. İşte bende de geldi ya kahverengi leke uf ya uff.. Allah'tan hayırlısı ne diyelim, olacağın önüne geçilmez ama ne yapalıım..
ayy kıss ben seni unuttumm sen gitmedinmi daha doktora ama senin leke geldi durdu benim durmamıştı her tuvalete gittiğimde selpağa geldii doktora gittiğimde dahada artmıştı

korkma ama her kanama tehlike anlamınada gelmiyoki kızlar bizi toplasınlar bi hastaneye birertane ultroson hem cene yapalım hem bebeklerimize bakalım canımızda sıkılmaz kocalarımızı arar arar isteklerimizi söyleriz cok abarttım galiba

tamam artmıştı yani neyse ya artık bugün anlaşılır inşallah.. böyle hikayeleri duydukça çok korkuyorum birkaç arkadaşıma da aynısı oldu da.. ağrı var mıydı sezen?

[
yaa bende gitmek istiyorum aslında ama işyerim sorun çıkarıyor :sinifsinif:[/QUOTE]

aman nolcak aslında sanki ne garip insanlar varrr

korkma ama her kanama tehlike anlamınada gelmiyoki kızlar bizi toplasınlar bi hastaneye birertane ultroson hem cene yapalım hem bebeklerimize bakalım canımızda sıkılmaz kocalarımızı arar arar isteklerimizi söyleriz cok abarttım galiba
süper olur aslında biz 9 ayı hastanede geçirsek yatarak yanyana yataklarda hem netede gerek kalmaz o zaman hergün ultrasonda görsekk bebişlerii :roflol:

rahat olur o zaman canım. gidersin istediğin zaman ne güzel. ben çalışmıycam şahsen

evet canım sana hak veriyorum. aslında nasılsa çalışmıyorsunda ara ara gidip dinlesen sorun olurmu

bi sabah 1 saat geç geliem de önce sağlık ocağına git sonra işee

tamam artmıştı yani neyse ya artık bugün anlaşılır inşallah.. böyle hikayeleri duydukça çok korkuyorum birkaç arkadaşıma da aynısı oldu da.. ağrı var mıydı sezen?

kötü düşünme inşallah hiçbir şey olmayacak meleğine iyi haberlerini bekliyoruz

yok canım ağrı filan olmadı hiçç ama son 1 haftadır kolum her gece ağrıdı yeni yeni düşünüyorum acaba karnımda öldüğü içinmi ağrı yaptı kolumda

ya kızlar anllattım kusura bakmayın ama siz panik yapmayın lütfenn bunlarda yaşanmış gerçekler ve 3 aya kadar bu tip riskler oluyo maleseff inş.hiçbirimiz böyle kötü sonuçlarla karşılaşmadan atlatırız bu zamanı

[

aman nolcak aslında sanki ne garip insanlar varrr[/QUOTE]

onu bide bu insanlar anlasa ahhhh

bi sabah 1 saat geç geliem de önce sağlık ocağına git sonra işee

1 saatte gelemiorum tatlım işte. en az 2 saatimi alıo. iş yeri çok sapa. 2 dolmuş deiştirip anca geliorum

kızlarrrrrrrrrr moralinizi yüksek tutun lütfen yaa. hayır mübarek vakitler dua edin bol bol

sezen yok canım anlattığın iyi oldu herşey olabilir bilmek lazım. ben çok pimpirikli değilim ama tabii kimse de bebeğini kaybetmek istemez. kaderciyim. ne yapalım olacaksa olacak.. sonuçta hamile kalabiliyoruz ona sevinmek lazım.

Back
X