2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz
benim midem çok kötü arkadaşlar
hiç bişey yiyemiyorum yediğimde hemen istifra ediyorum
krakerle beyaz leblebide fayda etmiyo artık
bebeğim beslenemiyo diye endişeleniyorum
ne yapacağımı şaşırdım :1no2:
ilk 3 ay depodan besleniyomuş senacım o konuda endişe etme ama kusmak bile allak bullak olmaya yetiyo bugün anladım bunukafamçokkarıştı

yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz
benim midem çok kötü arkadaşlar
hiç bişey yiyemiyorum yediğimde hemen istifra ediyorum
krakerle beyaz leblebide fayda etmiyo artık
bebeğim beslenemiyo diye endişeleniyorum
ne yapacağımı şaşırdım
:1no2:

bende senin gibiyim arkadaşım beslenemiyo diye çok korkuyorum ilaçları bile içemiyorum su hemen kusmama neden oluyo

evet berbat bişey özellikle sabah hiç bişey yemeden istifra edince ciğerim sökülüyo gibi geliyo inş. 3.aydan sonra azalır böyle çok zor

benim 6. haftada başladı bulantılarım ama son bikaç gündür yoğun şekilde devam ediyor

ben inşallah salı gunu keseyı görecegiz.... gunler geçmiyor sanki... kese yı ilk usten bakınca gören oldu mu

kaç haftalık olduğuna bağlı canım benimki 4+5 günlüktü bebeğimi gördük ama çokta belli deildi

bennım 5 haftalıktı ama alttan bakmaddı... üsttende görünmedi.. p.tesi gitmiştik doktora, şimdi salı veya çarşamba yenıden gidecegiz.. çok kucuk görünmüyor dedi..belki bu hafta görürüz..
ama bana iş yapma dedi... ev berbat.... mecbur süpüryorum.. yavaş yavaş..

bennım 5 haftalıktı ama alttan bakmaddı... üsttende görünmedi.. p.tesi gitmiştik doktora, şimdi salı veya çarşamba yenıden gidecegiz.. çok kucuk görünmüyor dedi..belki bu hafta görürüz..
ama bana iş yapma dedi... ev berbat.... mecbur süpüryorum.. yavaş yavaş..
iş yapma niye dedi cnm

Back
X