2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım gözün aydın kalp atışlarını duymuşşun. burdada bi çok arkadaş bulantıdan çekiyor. benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden bilmiorum ama. Allah kolaylık versin canım. bebişlerimiz ii olsunlarda katlanıcaz herşeye :emir_bebek:

saol canım ya baya kötüyüm bide çalışıyorum eşimde kızıyor.bebeğe bi şey olur diyede korkuyoruz.benimde sizler gibi iştahım olsa ne iyi olur.doktorum gördü 1 hafta içinde zayıflamışsın dedi inşallah hepimiz için bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter

selam arkadaşlar. aöf sınavım vardı az önce geldim. çıkışta kendimi bi pastaneye zor attım valla midem açlıktan çok fena bulanmaya başlamıştı. şimdilik iyiyim ama dün çok zor geçti hatta akşam iğneye bile gittim.

ben de kalp atışlarını 5+3 de alttan muayene ile gördüm. iyi ki de alttan muayene olmuşum 3 hafta bekleyip stres yapıcama yarım dk lık alttan muayene ile o stresten kurtuldum. hiçbir sorun da olmadı. dr lar da söylüyolar zaten zararı yok diye boşa stres yapmayın olun muayenizi rahat edin kızlar..

ben mart 27 de doktora gitmiştim. 1 ay sonra gel ikili test yapalım dedi. sizi de çağırdılar mı hiç ikili test için? problemsiz hastalarımı ayda bir çağırıyorum bir sorunun yok senin de dedi.

günaydın kızlar çok kötüyüm dün gece gene kustum şimdi kahvaltı yaptım gelen giden yok inş.gelmezde

kızlar hep içimde bi endişe bi tedirginlik.kalp atışlarını duymam lazım en acilinden.duyarsam inş ilk elbiselerini alıcam.

selam arkadaşlar. aöf sınavım vardı az önce geldim. çıkışta kendimi bi pastaneye zor attım valla midem açlıktan çok fena bulanmaya başlamıştı. şimdilik iyiyim ama dün çok zor geçti hatta akşam iğneye bile gittim.

ben de kalp atışlarını 5+3 de alttan muayene ile gördüm. iyi ki de alttan muayene olmuşum 3 hafta bekleyip stres yapıcama yarım dk lık alttan muayene ile o stresten kurtuldum. hiçbir sorun da olmadı. dr lar da söylüyolar zaten zararı yok diye boşa stres yapmayın olun muayenizi rahat edin kızlar..

ben mart 27 de doktora gitmiştim. 1 ay sonra gel ikili test yapalım dedi. sizi de çağırdılar mı hiç ikili test için? problemsiz hastalarımı ayda bir çağırıyorum bir sorunun yok senin de dedi.
bende en son 16 martta gittim benide 1 ay sonraya çağırdı arada sorun olursa hemen gel dedi tabiki 16 nisanda gidicem banadamı ikili test yapıcak acaba bu test nasıl oluyo kızlar kandanmı bakıyolar

Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.
gözün aydın çok sevindim canım dün bekledim gelmeni ama ben çıkınca gelmişsin neyse bende bugün öğrenmiş oldumm

günaydın kızlar çok kötüyüm dün gece gene kustum şimdi kahvaltı yaptım gelen giden yok inş.gelmezde
ya canım kusma mı başladı bir de. ben de diyorum ki keşke kusabilsem rahatladım ama maşesef.. müthiş bir bulantı sadece off. hafiflicek diye beklerken daha mı beter oldun yani..
bende en son 16 martta gittim benide 1 ay sonraya çağırdı arada sorun olursa hemen gel dedi tabiki 16 nisanda gidicem banadamı ikili test yapıcak acaba bu test nasıl oluyo kızlar kandanmı bakıyolar
hem kan hem ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği ölçüyorlar canım.. 13-15 haftalar arası diye biliyorum..

birisi habere çok sevindim, merak etmiştim ben de seni..

ya canım kusma mı başladı bir de. ben de diyorum ki keşke kusabilsem rahatladım ama maşesef.. müthiş bir bulantı sadece off. hafiflicek diye beklerken daha mı beter oldun yani..

hem kan hem ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği ölçüyorlar canım.. 13-15 haftalar arası diye biliyorum..
evet ya 9.haftamda başladı anlamadımki bende dün iki kere çıkarttım bugün daha bişey yokk off ne zaman geçicek bunlar yaaaa ben 16 nisanda 11.haftada olucam o zamana erken yapmaz belki bana

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk.gerçi muaynem alttan oldu çevremdekiler baya kızdı ama doktor en iyisini bilir.benimde 1 haftadır sürekli mide bulantım ve iştahsızlığım var hiç bi şey yiyemiyorum.dün bir serum takıldı şimdi azcık iyiyim ama gene bi şey yiyemiyorum.benim gibi belirtiler yaşayan var mı ve bu bulantılar ne zaman geçer

hoşgelmişsin canım aramıza gerçi bende yeniyim. Ben de altı haftalığım. Alttan muayene olmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum, doktorlar kötü bir şey olsa eminim ki alttan bakmayı tercih etmezler. Dışarıda malesef çok doktorcuk olduğu için ister istemez bizde pimpirikleniyoruz. Çevremde alttan muayene olup çocuğunu sağlıklı bir şekilde eline alan arkadaşım var ki onun için için ferah olsun.

Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.

hepimiz çok sevindik birisi inşallah meleklerimize kavuşuruz sağlıklı bir şekilde bir ana önce

günaydin hanimlar alttan muayenenin sakincasi oldugunu hic zannetmiyorum ben hep allttan muayene oldum bir zararinida görmedim doktorlarmi iyi bilecek cevremi herkesin dedigine inanmayin ben cevreye güvenmem doktoruma güvendigim kadar öyle olsa eslerimizlede birlikte olmamamiz lazim ayni kapiya cikiyor yani

Back
X