2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin ikizmi o zaman hem kız hem erkek var sende
canım inşallahh.... olur ikiz... çok istıyoruz... duan tutar inşallh

Hakkı dıye kız ısmı dusunuosan olabılır tabı :))
Valla tatlı erkek derler ama, bazısı da eksı erkek dıo, bazısı acı dıo, aman herkes konusuo ıste :)

eşim oglum diye seviyor şimdiden.... erkek istiyor... bana soruyor kız mı erkek mı diye... hanı yumurtlama gunu vs. şeyler vardı.. aklında kalmiş.. ama bekleyecek biraz...

selam güzel anne adayları.topikleri gezerken sizleri okudum.bende 32. haftamdayım,ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.mayısın 20'sinden sonra bekliyoruz.inşallah allah hepimizi kurtarır,hamilelik çok güzel bir süreç,bebeklerimize kavuşmak için heyecanlanıyoruz ama biryandanada hep daha uzun sürse diyorum,çok çabuk geçiyor bence tadını çıkarmaya şimdiden başlayınzemuszemus

slmm hoş geldinnn sen bze gör baya yol almışssın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

ben oğlumuda yaşamda doğurdum odaları çok güzell hastabakıcıları çok ilgiliydi bebek odasını bile gezmiştimm tertemizdi yarın git ama hastası çok sıra beklemezsin inş..beklerken ben hep konuşuyorum hamilelerle hepsi çok memnun

tamam canım.. orada bıraz beklemek sorun degil.. doktor iyi ve ilgili olsun. o daha önemli..
teşekur ederım içim rahatladı bıraz...

Benim de sağlık ocağında yaptırdığım testte TSH düşük çıktı. Ama T3 , T4 normal.Doktoruma bugün sonuçları gösterdim.T3 ve T4 normal .Bu yüzden ilaca gerek yok dedi.Yeni tahliller istedi.Yine idrar,hemogram,bir iki şey daha var

Ultrason a girdim bebiş ii miş ama nedense 1 hafta geriden geliyo. Doktorum bi sorun yok her şey yolunda dedi ama ben yinede endişelendim. Bunu duyunca tansiyonumda fırlamış tabi 14/9 çıktı tansiyon. 2 hafta önce gittiğimizde sadece 2 gün geriydi böle 1 hafta geri kalınca endişelendim birden ama dr. gebelik ilerledikçe daha net belli oluyo her şey dedi. Ona bi şey olacak die çok korkuyorum. Dr. un demesine göre gayet ii miş bebiş bakalım bi sonraki muayenede nasıl olacak.

Bir daha ki muayene yaklaşık 1 ay sonra o zaman ikili testte yapılacakmış. Sizlerde böle bi durum var mı arkadaşlar?

Bu arad kızlar bende bulantı yok .Sadece bazen iştahsızlık oluyor.Bir de bazı besinlere karşı tiksinti oluştu bende.Süt,çay gibi..
Doktora bulantım olmadığını söyledim.Normal mi diye sordum.Herkeste olmak zorunda değil.Olabilir diyoruz dedi.

ben özel hastanede yaptdırdım ben dr. değiştirdim 2 defa yaptırdım bide birinde hiç vermedim2.sinde 12 tl fark ücreti aldılar

Ultrason a girdim bebiş ii miş ama nedense 1 hafta geriden geliyo. Doktorum bi sorun yok her şey yolunda dedi ama ben yinede endişelendim. Bunu duyunca tansiyonumda fırlamış tabi 14/9 çıktı tansiyon. 2 hafta önce gittiğimizde sadece 2 gün geriydi böle 1 hafta geri kalınca endişelendim birden ama dr. gebelik ilerledikçe daha net belli oluyo her şey dedi. Ona bi şey olacak die çok korkuyorum. Dr. un demesine göre gayet ii miş bebiş bakalım bi sonraki muayenede nasıl olacak.

Bir daha ki muayene yaklaşık 1 ay sonra o zaman ikili testte yapılacakmış. Sizlerde böle bi durum var mı arkadaşlar?
kaç haftalık oldun

Canım çok endişelenme .Çünkü burada çok okudum geriden gelip te aradaki açığı kapatan bebişleri

Bir daha ki muayene yaklaşık 1 ay sonra o zaman ikili testte yapılacakmış. Sizlerde böle bi durum var mı arkadaşlar?[/QUOTx

xanım sıkmacanın bana göre 8+1 di dr.a göre 7+5 di 3 gün farklı yani geç döllenme olabilirmiş hiç sorun yok dedii

Bir daha ki muayene yaklaşık 1 ay sonra o zaman ikili testte yapılacakmış. Sizlerde böle bi durum var mı arkadaşlar?[/QUOTx

xanım sıkmacanın bana göre 8+1 di dr.a göre 7+5 di 3 gün farklı yani geç döllenme olabilirmiş hiç sorun yok dedii
evet 2 li test var ama kaçıncı haftada oluyo tam bilmiyorum haftaya 11 haftaya girmiş olucam o zaman yapılırmı

Back
X