2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İstanbuldaki annecikler siz hangi hastanelere ya da doktorlara gıdıosunuz bakım merak ettım. Ben Ankaralıydım aslında 8 ay oldu buraya tasınalı, mıs gıbı Hacettepeye gıderdım iste ama, ah ahh

topiğe girmeyeli bir kaç saat oldu sayfalar almış başını gitmiş, oku oku bitmedi valla maşallah:))) ben de doktor konusunda çok fazla araştırma yaptım. İncirli Ethica da karar kılmıştım fakat bir yakınım yakın zamanda doğum yaptı memnun kalmadı, onun için ben de avrasya hospital taner sözen'e karar verdim. Gerçekten çok iyi bir doktor tavsiye ederim.

tsh tiroitle ilgili olan bir hormon canım benim öncesinden gelen bir rahatsızlığım var normal değeri 4,22 nin altı olması gerekiyor ama kadın doğum doktorum 2 nin de altında olmasını isteyen doktorlar var dedi senin doktorunun dediği gibi ama seninki farklı bir durum canım zaten normalken hamilelikte artmaya başlamış o yüzden ilaçlarını zamanında içmeyi unutma

Yok ihmal edermiyim hiç her gün düzenli alıyorum ilacımı. O zaman bende bir sorun var herhalde. Peki normalde hamilelikte sabit kalıyormu bu değer.

Hemşireye sordum nedir bu troid diye çabuk kilo alırsınız, şişkinlik yani ödem yapar dedi, hazımsızlık oluyormuş diye bir sürü şey söledi kafamı verip hepsini aklımda tutamadım. Onun demesine göre bende büyük ihtimalle zaten öncedende troid sorunu varmış hamilelik bunu tetiklemiş. Endokrin uzmanına gitmemi önerdi gebelikten sonra. Bende neden böle kilo alıyorum die merak ediyodum demek bundanmış.

merhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan

merhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
ben varım canım kasım sonu kürtaj oldum şubatta hamiş kaldım 2 ay korundum

canımm cok geçmiş olsunnn bişey demekte gerçekten zorr ama rabbim böyle nasip ettiyse vardır bi hayır İşallah ilk ve son olur

canım uzman tv de kurtaj operasyonu geçiren biri ne kadar surede iyilesir diye bir video var. Bu videoyu izlersen rahat bir karar verebilirsin canım ya da doktoruna başvur. Benim bildiğim üç ay korunman gerekiyor...

Çok geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin inş.

Ben varım. Benim bebişte 9,5 haftalıkken öldü ve kürtajla aldılar ama ben 3 sene hamile kalamadım çünkü kürtajdan sonra rahim iltihap kapmış ve yapışıklık oluşmuş zamanında tedavi edilmediği için sertleşmiş ve rahimi tamamen tıkamış. Kürtajı yapan doktor dahil 4 ayrı doktor bunu fark etmedi, ağrım var diyorum pisikolojik diyorlar bana salaklar (kusura bakmayın) böylece 3 senemi yediler benim.

Sonunda şimdi gittiğim dr. u buldum hemen ilk muayenede sorunu buldu kasımda ameliyat etti ocakta hamile kaldım.

Kürtajdan sonra rahim temizlendiği için daha rahat hamile kalınıyomuş die duymuştum, ama 2-3 ay sonra tekrar hamiş kalabilirsin herhalde, ama doktorunla bi konuş derim ben yinede.

Güzel haberlerini en yakın zamanda bekliyoruz canım. Sakın korkma hamile kalmaktan.

Yok ihmal edermiyim hiç her gün düzenli alıyorum ilacımı. O zaman bende bir sorun var herhalde. Peki normalde hamilelikte sabit kalıyormu bu değer.

Hemşireye sordum nedir bu troid diye çabuk kilo alırsınız, şişkinlik yani ödem yapar dedi, hazımsızlık oluyormuş diye bir sürü şey söledi kafamı verip hepsini aklımda tutamadım. Onun demesine göre bende büyük ihtimalle zaten öncedende troid sorunu varmış hamilelik bunu tetiklemiş. Endokrin uzmanına gitmemi önerdi gebelikten sonra. Bende neden böle kilo alıyorum die merak ediyodum demek bundanmış.

troitin bir çok yan etkisi var canım kimisinde kilo yaparken kiminde kilo kaybı yapar üşüme halsizlik daha bir sürü bahsettiğine göre hamilelik başlangıcında 2 lerdeymiş hamilelikte artmış ben anlayamadım ama 15 günde bir tahlil yaptırıp değerlerini kontrol ettir canım

troitin bir çok yan etkisi var canım kimisinde kilo yaparken kiminde kilo kaybı yapar üşüme halsizlik daha bir sürü bahsettiğine göre hamilelik başlangıcında 2 lerdeymiş hamilelikte artmış ben anlayamadım ama 15 günde bir tahlil yaptırıp değerlerini kontrol ettir canım

Zaten dr. um 2 hafta bir tahlil istiyo. Bakalım gebelikten sonra bi uzmana gidicem artık.

ayyy herkes ne güzel istanbuldan :)

konyadan olan yokmu hiç aranızda. bende doktor hastane iice araştırmak istiorum. doktorumu deiştirebilirim

alm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım

yusufum çatlaklar için kakao yağı kullan bence hem bitkisel hemde gerçekten etkili kremler kimyasal olduğu için pek tavsiye etmiyolar

Hiç saçma olmaz canım bende krem sürmemde sakınca olurmu diye düşünüyorum :) çatlakları önlemek için her kremi kullanmak uygunmu yoksa özel kremlerimi var bilgisi olan varmı ?

bunun özel bir kremi olduğunu düşünmüyorum canım, ablam mesela Johnson's Baby yağı kullanıyordu. Gerçi benim de kullanmam lazım. Daha henüz başlamadım bu konuda çooooook tembelimmmmmm:)))))) sonrasında çatlaklarım oldu diye ağlayacağım:)))9

kızlar bende aranıza yeni katıldımmm inş hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik dilerimmm...

hoşgelmişsin canım aramıza:)))

Back
X