2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar... aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş. ınşallah çok güzel hamilelikler geçireceğiz ve buradan birbirimize güzel haberler vereceğiz.

Hmm ben de şu çatı darlığı muhabbeti fln zannettim, öyle bi muayene olan var mı aranızda, benimki darmış sezeryan olcak diyen fln?

evet sezen hemoglobinini merak ediyorum. bende demir hapı kullanıyordum. şimdi bıraktık.13,9 çıktı doktor iyi dedi

günaydın kızlar. geçmişi okuyamadım bugün.
çok kötüyüm akşam baya hastalandım. ayağımı yere basacak dermanım yok inanırmısınız. zor duruyorum şuan işyerinde de mafoldumben
inşallah bebeğim iyidir. nefes alıp verdikçe içime bişeler saplanıo sanki. yarın olsada gitsem doktora

bana 9 ay içmen gerek dedi bi gün tek bi gün çift alıyorum hapı çok düşük dedi bide kandaki hct değerim 30.5 çıktı onunda 36 olması gerekiyomuş

çok kötüyüm akşam baya hastalandım. ayağımı yere basacak dermanım yok inanırmısınız. zor duruyorum şuan işyerinde de mafoldumben
inşallah bebeğim iyidir. nefes alıp verdikçe içime bişeler saplanıo sanki. yarın olsada gitsem doktora
geçnedimi krampların begüm çok geçmiş olsun cnmm

Bebeklik bişi yoktur, doğa sana cefa çektirio şimdiden anneliğe hazırlıo ki ilerde çekiceklerine hazırlık olsun :)) Üzülme

Back
X