2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk hamilelğin üstünden uzun yıllar geçip ikinciye hamile kalınca normal yapma olasılığı oluyormuş.ama benim oğlum 8 aylık daha geçen temmuzda seryan oldum.normal doğum yaparsam eski dikişlerimin patlama olasılığı çok yüksek.doktorum direk buda sezeryan olacak dedi.
ama dediğim gibi normal olsun isterdim

Ay Helin sen aklını nereye sakladın :S Daha 8 aylıkmış oğluşun inanamıyorum nasıl bir cesaret hemen hamile kaldın tekrar, allah kolaylık versin. Yoksa kazara mı oldu bu ıkıncı :))

sezeryanda zaman aşımı benim bildiğim 5 yıl. daha önce normal doğum yaparsan iç dikişlerinin patlama olasığı çok fazla olurmuş. bende kuzenden öğrendim. o ikisinide sezeryan yapmıştı.

bugün baya bi kalabalığız
bende cumartesi gidecem dr uma.
dün çok halsizdim akşam erken uyudum ama sabah uyanamadım yine

günaydınnn
nalan_nalan bir hafta geriden gelmesine kafan takılmasın canını sıkma benimde öyle çünkü
son gittiğimde ultrason görüntüsünün altında yazan tarihe göre hesap ediyorum zaten o görüntüde muhtemel tarihte gözüküyor:ecrin_bebek:

Selam canım sende yoksun bayadır işlerin yorğun herhalde, nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?

Ya ilk anda bi panik oldum hafta sonu öle geçti ama dün baya bi aratırma yaptım 2 haftaya kadar geri yada ileri olması normalmiş 2 haftayı geçerse incelenmesi gerekiyormuş. İleride öne bile geçebilir deniyor onun için içim rahatladı bi nebze. Çok şükür valla. Demek sendede 1 hafta geri. Sordunmu sen dr.a bunu, senin dr. ne dedi peki bu durum için?

Hah bişi merak ediodum onu da sorim. Bu aralar ağdaya giden var mı hiç, yani hormonların etkisiyle aşırı acı hassasiyet fln oldu mu yoksa her zamanki kadar mı acıdı?

kızlar ılk defa bu sabah yataktan kalkarken mıdemden cok az acı su geldıgını farkettım su an da bısııyım yokk gayet ıyıyım ama yavaş yavaş başlıyor galıba

eren sezen; şanslısın tatlı yiyebiliyorsun
ben hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum
tatlı ile aram hiç yok ki normalde her akşam bir dilim tatlı yerdim
sulu yemeği çok severdim yiyemiyorum
ilk 3 ay geçsin diye bekliyorum inş. sonra bu sorunlarım kalmaz

Hah bişi merak ediodum onu da sorim. Bu aralar ağdaya giden var mı hiç, yani hormonların etkisiyle aşırı acı hassasiyet fln oldu mu yoksa her zamanki kadar mı acıdı?

cnm ben hafta sonu özel bolgem ıcın gıttım yapmadılar rahmı aşağıya çekıyor ağda dedıler 3 ay bıtene kadar jilettt bıde ben jılet kullanmasın bıle bılmem offfffff ayrıca tabıkı cok acıyormusss onuda duydumm

Back
X