2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eren sezen; şanslısın tatlı yiyebiliyorsun
ben hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum
tatlı ile aram hiç yok ki normalde her akşam bir dilim tatlı yerdim
sulu yemeği çok severdim yiyemiyorum
ilk 3 ay geçsin diye bekliyorum inş. sonra bu sorunlarım kalmaz
inş.canım az kaldı 3 ayımızın bitmesine

Selam canım sende yoksun bayadır işlerin yorğun herhalde, nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?

Ya ilk anda bi panik oldum hafta sonu öle geçti ama dün baya bi aratırma yaptım 2 haftaya kadar geri yada ileri olması normalmiş 2 haftayı geçerse incelenmesi gerekiyormuş. İleride öne bile geçebilir deniyor onun için içim rahatladı bi nebze. Çok şükür valla. Demek sendede 1 hafta geri. Sordunmu sen dr.a bunu, senin dr. ne dedi peki bu durum için?

canım bu tamamen kişisel bir durum yani yumurtlama dönemi farkı bence. Çokta can sıkmamak lazım yeter ki bebişlerimiz iyi olsun değil mi?
evet geçen hafta çok yoğundum pazar izin bile yapamadım
ama artık daha rahat olurum buralardayım yani
göğüslerimde şişkinlik aynı ama ağrı sızlaması azaldıa.s

cnm ben hafta sonu özel bolgem ıcın gıttım yapmadılar rahmı aşağıya çekıyor ağda dedıler 3 ay bıtene kadar jilettt bıde ben jılet kullanmasın bıle bılmem offfffff ayrıca tabıkı cok acıyormusss onuda duydumm

Ben doktoruma sordum yaptırım mi diye yaptır tabi agdadan nolcak dedi :S Allah allah...

saol canımm iim oğluşum çok ii şükür cumartesi teslim oluyor ama sanırım hava değişimi alacak canım askeriden öle demişler 3 ay yanımızda kalacak inş:)

Resimdeki oğluşunmu bakim maşallah ona ne tatlı bi şi öle. Demek 3 ay yanınızda olacak eşin valla çok sevindim bu habere. Askerliğide göz açıp kapayana kadar geçsin, allah bi daha ayırmasın inş.

Ben hamıle kalmadan once lazere gıdıodum o yuzden 5 aydır agda yaptırmamıstım sırf jıletlemıstım benım sımdı 20 kat daha cok acıcak cooooooooooooook korkuyorum ılk defa agdaya gıdıomus gıbı senağlama

Ben hamıle kalmadan once lazere gıdıodum o yuzden 5 aydır agda yaptırmamıstım sırf jıletlemıstım benım sımdı 20 kat daha cok acıcak cooooooooooooook korkuyorum ılk defa agdaya gıdıomus gıbı senağlama
lazerinde yarım kaldı hamile kalınca dimi azaldımı lazerde

Ya bendekı de tıksınme degıl tadı kotu geldı 27 gunden snr sadece tıksınmedım yanı. Ama benım doktorum kendını ıcmemek ıcın sakın kasma, kasarsan bebek ıcın daha tehlıkelı olur dedı. Canın gercekten cok cektıgınde yakarsın bı sıgara cek ıkı nefes kendını tatmın et sondur snr dedı. Mesela benım esım de artık halıyle evde fln ıcmıo, hafta sonu dısarı cıktıgımızda hep ıcınce ben psıkolojık olarak etkılendım, ıcmem yasak oldugu ıcın yasak olan daha cekıcı oldugu ıcın canım ıstedı, doktorun dedıgı ıgıb ıkı nefes aldım bıttı gıttı. Sımdı 1 ay daha hıc ıcmem cok buyuk ihtimalle. Sen de boyle dusunursen, ıstersem ıcerım nedır yanı fln gıbı dusunursen canın daha az ıster emın ol, baskı yapma kendıne.

bende senin anlattığın gibi yapıyorum zaten canım eşim yanımda yakıyor mesela eşim huyumuda biliyor şimdi içme derse ben daha çok içmek isterim ama içicenmi diyor ben yok diyorum yada çok sinirli olduğum zamanlar aklıma direk sigara geliyor ama duruyorum yakmıyorum başka şey yiyorum öle geçiştiriyorum

Resimdeki oğluşunmu bakim maşallah ona ne tatlı bi şi öle. Demek 3 ay yanınızda olacak eşin valla çok sevindim bu habere. Askerliğide göz açıp kapayana kadar geçsin, allah bi daha ayırmasın inş.
amin canımmm inş rabbim kimseyi ayırmasın evet tizesi oğlum ilk traş olduğunda çekmiştik

cnm ben hafta sonu özel bolgem ıcın gıttım yapmadılar rahmı aşağıya çekıyor ağda dedıler 3 ay bıtene kadar jilettt bıde ben jılet kullanmasın bıle bılmem offfffff ayrıca tabıkı cok acıyormusss onuda duydumm

Hah bişi merak ediodum onu da sorim. Bu aralar ağdaya giden var mı hiç, yani hormonların etkisiyle aşırı acı hassasiyet fln oldu mu yoksa her zamanki kadar mı acıdı?

ben yaptırmıştım 20 gün önce falan hiçbir sorun olmadı
zaten hamile olduğunu öğrenince daha hassas davranıyorlar
daha fazla acı falanda olmadı içiniz rahat olsunboshayallersmile

bende senin anlattığın gibi yapıyorum zaten canım eşim yanımda yakıyor mesela eşim huyumuda biliyor şimdi içme derse ben daha çok içmek isterim ama içicenmi diyor ben yok diyorum yada çok sinirli olduğum zamanlar aklıma direk sigara geliyor ama duruyorum yakmıyorum başka şey yiyorum öle geçiştiriyorum
ben bıraktırdım kocişe en güzeli bırakmak sizde bıraktırınn

lazerinde yarım kaldı hamile kalınca dimi azaldımı lazerde

Daha bı kere gıtmıstım :)))))) Oncesınde agdaya gıtmeyıp jıletleyerek hazırlık yapmak gerekıodu ben teee 5 ay once karar vermıstım gıdıcem dıye sureklı erteledım durdum bahane buldum bıtmedım fln derken tan basladım ıste gıttım ılk seans kontrol seansım vardı ılk seanstan 25 gun snr 1 gun once hamıle oldugumu ogrenıp ıptal ettım ıste :) Bı kere gıtmem bıle batıkları acayıp etkılemıstı ama azaltıp azaltmadıgını bılemıcem ıste

herkese gunaydın
bebegım bana bugun 10.hafta tekmesı attıı galıba. acaip bir kasık agrısıydı sankı bırı ordakı damaralarımı sıkıca tutuyor gıbıydı yerlerde surundum resmen. işe gidemedim
şimdi kendime geldim doktora gitmeyi bekliyprum. cuma gunku dr randevusunu bugune alayım dedim.

siz nasılsınız bir geçmişi okuyup geleyim

ben bıraktırdım kocişe en güzeli bırakmak sizde bıraktırınn

Ben de bıraktırmıstım guyya dısarda ıcıomuş yıne :) Evde ıcmesın de tabı ne kdr ısterse ıcebılır koca adama bırak dıyemem ben zamanında bana dıyenlerden nefret ederdım mıllete neyse benım sıgaramdan dımı

askeremi gidiyo beyinn
evet canım normalde perşembe teslim olacaktı ama 2 gün yol izni verdiler cumartesi gidi allahtan yakın yere gidio bize 1 buçuk saat filan tokata gidio bu arada ekim anneleri bulmuş mu orayı anlıyamadım?

Back
X