Kızlar bu yazdıklarınızı okuyunca şok oldum gerçekten. Siz sonuçta belli bir eğitim almış, ya da günümüz teknolojisinin nimetlerinden belli ölçüde faydalanmış insanlarsınız. Bu testler yüksek oranda risk olup olmadığını gösteriyo, ayrıca yüksek risk çıkarsa amniyosentes yapılıo yapılmadna herhangi bir müdahalede bulunulmuyo, amniyosentez de %90 a yakın doğru sonuç veriyo. Ben bu testi yaptırmıcam demek nasıl bir bencilliktir, nasıl bi duygusuzluktur. Eminim aranızda uzun süredir bebek sahibi olmaya çalışanlar vardır, zorlananlar vardır ve uzun süre sonra bebeğine kavuşanlar vardır. Ama siz bu testi yaptırmayıp da allah korusun sakat bir çocuk dünyaya getirirseniz bunun sorumluluğunu nasıl taşıyacaksınız, gün be gün onun problemli hayatını nasıl seyrediceksiniz, o bigün büyüyüp de allahım ben bu dünyaya neden geldim dediğinde siz sadece anne olmak için verdiğiniz bu kararla yaşamaya nasıl devam ediceksiniz çok merak ediyorum. Nasıl böyle düşünebildiğinize de gerçekten hayret ediyorum. Doktorlar senin çocuğun kesin sakat demiyolar bu testlerden snr, ekstra başka testler yapıolar, ve elbette ki aldırma kararını sana bırakıolar ama siz sadece tek yönlü düşünüosunuz bu konuda. Allah katında böyle bi çocuğu dünyaya getirip ona acı çektirmeniz bence doğmadan önce öldürmenizden çok daha büyük günahtır eğer işin günahını düşünüyosanız tabi.