• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaynanam sezeryan doğuma sinir olurr normalcidir oo benim hala oğlumda sezeryan olmamı konuşur seni boşuna kestiler boşuna yaptılarr sırf o sussun diye sancım varken iki doktor gezdim benim doktorum sezeryan deyince inanmadı başka doktora gözüktüm oda sezeryan dedi gene inanmadı ölürmüsün öldürürmüsünn

o halinle o kadın için uğraştın haa. inanmazsan inanma can benim canım dicektin

kızlar birazdan cıkıyorum dua edin....

içim pır pır

bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...

hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus

hadi canım seninde güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
yarın okurum artık ben işe gelince.

kızlar birazdan cıkıyorum dua edin....

içim pır pır

bu arada benim sat 2 kasım diyor ama ekimin son haftası olma ihitmaili de yüksek yani...

hayırlısı ile akrebi tercih ederim balık burcuyum en iyi akreple anlaşır zaten kocamda akrep zemuszemus

ii haberlerle dön cnm

ay bak acılı dedin ağzım sulandı valla normalde canım bi şi çekmio ama acı diyince akan sular durur bayılırım

bende geçen gün çiğ köfte gördüm ama alamadım çiğ et olduğu için ama aklımda kaldı valla bi de içine ayrıca o küçük acı biberlerden dolduruyoruz biz kardeşimle öle yiyiyoruz benim çatlak kardeşim kaşarlı tost yaparken bile içine o turşu acı biberlerden koyuyo çılgın hatun ya

ama acı yiye yiye mideyi bozduk tabi eskiden her gün yerdim artık arada yiyiyorum ülser oldum tedavi oldum ama geçti acı yiyince azıyı arada ama olsun acıya değer

hele nar ekşili kısır ay bayılacam şimdi valla bak hiç aklımda yokken nasıl acıktım böle şimdi
o acı bibere bi ara bende dadanmıştım ama baktım iştah açtı kilo alıyorum mecburen kestimm çiğ köfte etsizide oluyo artıkk tam yerini tutmaz ama canının çekmesini giderir

ay bak acılı dedin ağzım sulandı valla normalde canım bi şi çekmio ama acı diyince akan sular durur bayılırım

bende geçen gün çiğ köfte gördüm ama alamadım çiğ et olduğu için ama aklımda kaldı valla bi de içine ayrıca o küçük acı biberlerden dolduruyoruz biz kardeşimle öle yiyiyoruz benim çatlak kardeşim kaşarlı tost yaparken bile içine o turşu acı biberlerden koyuyo çılgın hatun ya

ama acı yiye yiye mideyi bozduk tabi eskiden her gün yerdim artık arada yiyiyorum ülser oldum tedavi oldum ama geçti acı yiyince azıyı arada ama olsun acıya değer

hele nar ekşili kısır ay bayılacam şimdi valla bak hiç aklımda yokken nasıl acıktım böle şimdi

bende deli gibi acı yerim yaa varya bayılıyorum benim canım çiğköfte istediği zaman
marketlerde etsiz çiğköfte seti var onlardan alıyorum evde yapıyorum afiyetle yiyorum sizede tavsiye ederim arkadaşlar

Benim de canım acılı adana ya da lahmacun çekti şimdi, of kızlar niye anlatıosunuz ki ballandıra ballandıra hepimizin ağzı sulandı :)

o halinle o kadın için uğraştın haa. inanmazsan inanma can benim canım dicektin

hadi canım seninde güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
yarın okurum artık ben işe gelince.
sussun dedim valla yoksa doktorum para için yaptı diye söylenicektii sonra oda inandı ama yiğitliğe şey sürdürmüyo gene konuşuyo şimdide ikinci normal olmazmı diye taktii ayy deliolucamm kesilen benim ona neysee:oklava:

bende deli gibi acı yerim yaa varya bayılıyorum benim canım çiğköfte istediği zaman
marketlerde etsiz çiğköfte seti var onlardan alıyorum evde yapıyorum afiyetle yiyorum sizede tavsiye ederim arkadaşlar

hadi ya hiç görmedim o seti markası ne acaba büyük marketlerdemi var sadece acaba

bacılarım ben çıkıyorum eve gidicem.i parça huzura erim.uyimm.yarın saahtan görşük artık. iyi akşamlr

günlerdir çiğ köfte istiorum bende biliomusunnnn eyvahedigeldismile yaa ne zaman yiyebiliriz. hamilelik boyunca yiyemicekmiyiz :1shok:

Ya ben de çıkıorum acayip karnımı acıktırdınız çok kızdım size çok :(
Kendinize iyi bakın, yarın görüşürüz

hadi ya hiç görmedim o seti markası ne acaba büyük marketlerdemi var sadece acaba

her markette var bizim burda ama biz sıra markalı olanı alıyoruz içinde herşeyi var arkasında da yapılışı yazıyor canım bence bu kadar anlatmaya hemen bi markete git al canım yapması çok kolay 15 dk yapılıyor belki daha az zamanda

etsiz olandan al ye cnmm benim geçen hafta canım çekti yemekteyizde görmüştüm etsiz aldım yedim valla

öyle yapaım artık tekrar çarşıya gitmeyi beklemem gerek artık almak için. o zamana kadar isteğim geçmez inş.

Ya ben de çıkıorum acayip karnımı acıktırdınız çok kızdım size çok :(
Kendinize iyi bakın, yarın görüşürüz

valla bende acıktım canım. h

hadi herkese cümleten ii akşamlar kızlar bende gidiorummmmm. eviimmm , yatağımmmm kaydirigubbakcemile4

Back
X