• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde annem kayserili kızlar.
ama babamın ailesi de orda oturuyo.bende kaldım uzun yıllar kayseride.
orayı çok seviyorum yaa
çok özledim

doktor tatile gitcekmiş pazartesi alim dedi ama ben başka yerde yarın aldırcam
yarın başka bi doktora daha gözük belkim geç döllenmedir bebek daha gözükmezz erkense emin olmakta yarar var o doktorda aynını derse allah sabır versin canımm tez zamanda göndersin meleğini

ooo sen kocamın memleketindensin demek o da kayserili

valla sölediğin için çok saol cnm şu an gidemem ama hafta sonu hemen alıcam bi kaç paket evde bulunsun krizim tutunca yapar yerim şimdi yemekleri yaptım bile

arkadaşlar size pınarın mezgit filetosunuda tavsiye ederim kılçıksız ve süper bi balık mutlaka deneyin opuyorumnanaktan

ben zaten markete gittiğim zaman hemen paket paket alıyorum canım istediği zaman yapıp yiyorum
ark larla yiycemiz zaman içine biraz daha malzeme katıyorum hem etli çiğköfte gibi oluyor tadı hemde çok oluyor küçük bi kuru soğan 1 tane sarımsak bunları rendeden geçiriyorum bulgurda ilave ediyorum salça biber salçasıda pul biber isotta ilave ediyorum o zaman tadı daha güzel oluyor paketin üzerindeki tarif gibi yaparsan orda içine hiçbişey konmuyor o zamanda pek çiğköfte gibi olmuyor tarif olarak yapıyorumda malzemeyi fazla katıyorum

Nalancım hiç dertme hayatım, doktor bir sorun olmadığını söyledi, hatta fazla kişiye söyleme nazar değer bile dedi, sen kimseye kulak asma hayatım, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız:)))

kimseye kulak asmıyorum zaten canım bebişler sağlıklı olsunda gerisi teferruat zaten

neyse sende yarı acısını çıkarırsınn yatarsın erkenden

yarında yatamam canım eşimle kayınvalidemlere gidicez herhalde rabbim bana güç kuvvet versin en iyisi benim dinlenme günüm pazar akşama kadar yatıcam diyorum alışıyorum erken kalkamaya
pazar günüde sabah 7 de gözlerimi açıyorum gıcık oluyom varya zorla yatıyom

benim erken uyku halim azaldı önceden 10 kadar oturamazdım şimdi 11 11:30 oluyo bide dün gece ilk defa tuvalete 1 kere çıktım bende hayret ettim 4 ten 1 e düştü

yarında yatamam canım eşimle kayınvalidemlere gidicez herhalde rabbim bana güç kuvvet versin en iyisi benim dinlenme günüm pazar akşama kadar yatıcam diyorum alışıyorum erken kalkamaya
pazar günüde sabah 7 de gözlerimi açıyorum gıcık oluyom varya zorla yatıyom
oo senin işin zorr neyse bu günlerde geçicek sık dişini

benim erken uyku halim azaldı önceden 10 kadar oturamazdım şimdi 11 11:30 oluyo bide dün gece ilk defa tuvalete 1 kere çıktım bende hayret ettim 4 ten 1 e düştü

DARISI BANA İNŞ CANIM YA BU ARALAR ARK LAR DR A GİDİP KÖTÜ HABERLERLE GELİYOR YA ÇOK ÜZÜLÜYORUM İNŞ BENİM BEBİŞİM TUTUNUR BANA YA ÇOK KORKUYORUM BU AYIN SONUNDA DR A GİDİCEM AY SONUDA GELMİYORKİ BİR TÜRLÜ DAHA 2 HAFTAM VAR :bbo: :bbo:

Canlarım ben çıkıyorum yarın görüşürüz hoşcakalın öpüyorum hepinizi

Back
X