• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DARISI BANA ıNŞ CANIM YA BU ARALAR ARK LAR DR A GıDıP KÖTÜ HABERLERLE GELıYOR YA ÇOK ÜZÜLÜYORUM ıNŞ BENıM BEBıŞıM TUTUNUR BANA YA ÇOK KORKUYORUM BU AYIN SONUNDA DR A GıDıCEM AY SONUDA GELMıYORKı BıR TÜRLÜ DAHA 2 HAFTAM VAR :bbo: :bbo:
bende ilk bekleyişimde senin gibiydim zaman geçmiyodu bi görsem diyodum gördüm bi duysam dedim kalp atışını duydum şimdide salı günü inş.sorun yoktur diye endişeleniyorumm bu endişe hep olucak galiba

yok çiğden dondurulmuş fileto şeklinde istersen fırında sulu yap ister kızart çok lezzetli oluyo fiyatıda uygun içinde 3 parça var ama salatayla yapınca 2 kişi tıka basa doyuyo bana 1 dilim yetiyo mesela
kızartması daha güzelse deneyim ama kokusu tiksindiriyo beni çok kokuyomu

Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)
canim gözün aydin rabbim tamamina erdirsin:Saruboceq:
arkadaşlar bebeğimi alcaklar kalp atışı yok
canim benim rabbim sabir versin ins en kisa zamanda tekrar kavusursun bebegine:Saruboceq:
benim erken uyku halim azaldı önceden 10 kadar oturamazdım şimdi 11 11:30 oluyo bide dün gece ilk defa tuvalete 1 kere çıktım bende hayret ettim 4 ten 1 e düştü

bende öyleyim gece bire kadar oturuyorum gecede sabaha kadar uyayamiyorum nedenini bilmiyorummafoldumben

Selam kızlar.Sucuk yediğiniz oluyor mu hiç.Ben bu akşam yedim biraz ama iyi pişmişti.Uzun zamandır yemiyordum zaten.Çok sık yenmediği ve çiğ olmadığı sürece sakıncası olmaz diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz

ben zaten markete gittiğim zaman hemen paket paket alıyorum canım istediği zaman yapıp yiyorum
ark larla yiycemiz zaman içine biraz daha malzeme katıyorum hem etli çiğköfte gibi oluyor tadı hemde çok oluyor küçük bi kuru soğan 1 tane sarımsak bunları rendeden geçiriyorum bulgurda ilave ediyorum salça biber salçasıda pul biber isotta ilave ediyorum o zaman tadı daha güzel oluyor paketin üzerindeki tarif gibi yaparsan orda içine hiçbişey konmuyor o zamanda pek çiğköfte gibi olmuyor tarif olarak yapıyorumda malzemeyi fazla katıyorum

tamam cnm aldıktan sonra sorum olursa sana yazarım zaten başına ekşirim biraz napim....:lepi:

kızartması daha güzelse deneyim ama kokusu tiksindiriyo beni çok kokuyomu

valla ben kızartmasını yapıyorum cnm gayet güzel un, nişasta ve tuzu karışımına batırıp kızartıyorum nefis oluyo arkadaşlar fırında sulu yapmış ölede çok güzel diyolar bir dahakine öle deniycem bende

kızartırken haliyle balık kokusu oluyo, diğer ocağın üstüne bir alüminyum folyo üzerine bir çay ka. tarçın koy tütsü gibi kısık ocakta tütsün, o çeker balığın kokusunu yada sirke kaynat o da çeker ama iğrenç kokuyo sonra

Selam kızlar.Sucuk yediğiniz oluyor mu hiç.Ben bu akşam yedim biraz ama iyi pişmişti.Uzun zamandır yemiyordum zaten.Çok sık yenmediği ve çiğ olmadığı sürece sakıncası olmaz diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz

ben sosis yedim geçen hafta çok güzel gitti özlemiştim valla bence piştikten sonra bi sakıncası olmaz afiyet olsun çiğ yemediğin sürece bi sorun yok

aman tanrım benim haricimde kimse kalmamış aşk-ı memnu mu izliyosunuz siz bakim bende izliyicem reklam bitmek üzere hadi görüşürüz kısslllaaarrr

slm kızlar... çok kalamıyorum nette.. yoruluyorum....
önceden tatlı yemezdım.. şimdi tatlı yıyorum...o çok sevdiğim patlıcanı bile yiyemıyorum.. ve yaptıgım yemekelri yemek bile istemiyorum... dolabı açıyorum.. mıdem bulanıyor...

iştahım iyi. ama başkasının pişirmesi lazım...allahtan bulantı yok...

iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)

Back
X