• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım, senin adına çok sevindim.. bizde o günlere bi gelebilsek...
zaman nasıl geçicek bilmiyorum beklemesi zor geliyor.

Cumartesi doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını net olarak gördüm 9mm kadar olmuştu çok güzeldi. bir daha ne zaman gitsem kızlar fikir verin bana.. hazır gitmişken de test tahlil ne varsa aradan çıksın..

herkese günaydın,
güzel haberler gelmiş çok sevindim

bende dra gittim yolunda cok sukur hersey... 2 hafta sonra 2li test için rand verdi

gözün aydın canım.bebeğin bayağı büyümüştü değil mi? hreketlerini gördün mü?8.haftadan sonra hareket etmeye başlıyorlar.ellerini kollarını oynatıyorlar.
ben oğlumda tam 10 haftalıkken gittiğimde balık gibi yüzüyor gibi ellerini kollarını sallayıp duruyordu.çok duygulanmıştım

evet helin insanı ne kadar da çok duygulandıyor içinde bir canlı var ve hareket ettiğini görebiliyorsun Allahım ne büyük bir mucize...
Eşim de kuzumun kalp atışlarını gördü çok heyecanlandı ay kıyamam ben ona :))

günaydın kızlar!!!!!!!!!!!!!! bugün hiç te canım çalışmak istemior. Ama elimiz mahkum işte...
günaydın canım hoşgeldin, benim de hiç çalışasım yok ama idare edicez artık.
Allah yardımcımız olsun.. senin bebiş nasıl ? en son ne zaman gittin dr.a ? bir daha ne zaman gidiceksin?

günaydın kızlar!!!!!!!!!!!!!! bugün hiç te canım çalışmak istemior. Ama elimiz mahkum işte...
aynen bende öyleyimçsanki elim kolum kırılmış gibi yorgunum.ama çalışmakda zorundayım.oğlum yine diş çıkartıyor 4.dişi gelmiş çok huzursuz sabaha kadar uyumadı.sabahta az kalsın okula geç kalıyordum.ama insan her türlü tempoya alışıyor zamanla.hele bi doğsunlar o zaman daha zor oluyor çalışmak.ama inanın bi gülüşü bi sevgi dolu size bakışı bi sokuluşu unutturuyor her şeyi

herkese selam daha geçmişin yarısını okuyabildim maşallahınız var valla ha.. :nazar:

ben dün hiç giremedim çünkü çok hastaydım. önceki gece hiç uyumakdım kusmaktan ve bagırsaklarımın bozukkluğundan afedersiniz :bbo: bütün gün de geçmeyip rahatsız edince soluğu acilde aldım. doktorum serum verdi biraz orda yattım azıcık kendime geldim, eve gelince de uyumuşum bu sabah biraz daha iyi kalktım.

yaşayan var mı bilmiyorum ama benim zaten var olan Geniz Akıntım hamilelikle birlikte çok fazlalaştı ve zaten bulanan midemi mahvediyor. dün doktoruma dedim hastaneye gel kbb uzmanı bir baksın, ondan sonra ne yaparız bir konuşalım dedi. az sonra hastaneye gidicem..

son olarak fikrimi belirteyim, 2 li test olayında prophetic arkadaşıma katılıyorum. yaptırıcam 2 li 3 lü testimi gerekirse amniyosentezimi.. gerisini sonuçlara göre ben düşünücem. hadi bencillik ettim doğurdum allah korusun sakat bebeği. baktım ona büyüttüm ben dünyadayken, ya ben ve babası ölünce ne yapacak? nası idare edicek hayatını hiç düşündünüz mü? kimse kimsenin gerçek evladı gibi olamaz hele ki o durumdayken.. çevremde çok down sendromlu çocuk var görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum..tekrarlıyorum bu sadece benim düşüncem kimse üzerine alınmasın.

Allah hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin kızlar..

ah ah çalışmak istemeyenler gelin yer değiştirelim 5 yıldır işsizim burda iş güç yok bırakın bayanları ailesi olan erkekler bile işsiz. görseniz içler acısı burda durum. malum buranın porselen firmalarının sahipleri herkesi mahvediyor sakın reklamlarına aldırmayın..

benim dr randevuma daha çok var 2 li test için çağırdı 27 nisanda. acaba o zaman cinsiyet belli olur mu yaa 12+3 falan olucam o zaman. çok erken ama di mi mafoldumben

günaydın canım hoşgeldin, benim de hiç çalışasım yok ama idare edicez artık.
Allah yardımcımız olsun.. senin bebiş nasıl ? en son ne zaman gittin dr.a ? bir daha ne zaman gidiceksin?

hoşbulduk canım, allaha şükür bebişte bir sorun yok. 7+2 oldum. Çarşamba günü doktora gittim ve ilk kez kalp atışlarını duydum insanı çok heyecanlandıran bir durum. 3 hafta sonra tekrardan gideceğim bu kez de tahliller vereceğini söyledi. Folic plus içiyordum buna ek olarak ta vitamin ve balık yağı verdi. Şimdilik bunları içiyorum canım.

kalp atışı duyan, dr dan hayırlı haberlerle dönen herkesi tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah kızlar opuyorumnanaktan

ah ah çalışmak istemeyenler gelin yer değiştirelim 5 yıldır işsizim burda iş güç yok bırakın bayanları ailesi olan erkekler bile işsiz. görseniz içler acısı burda durum. malum buranın porselen firmalarının sahipleri herkesi mahvediyor sakın reklamlarına aldırmayın..

benim dr randevuma daha çok var 2 li test için çağırdı 27 nisanda. acaba o zaman cinsiyet belli olur mu yaa 12+3 falan olucam o zaman. çok erken ama di mi mafoldumben

canım büyük geçmiş olsun. Ben de 28 nisan da gideceğim. Ama ikili test için değil tahliller için gideceğim. Bn de o zaman 10 haftalık olmuş olcağım. İkili test için ne zamana randevu verir bilemiyorum.

herkese selam daha geçmişin yarısını okuyabildim maşallahınız var valla ha.. :nazar:

ben dün hiç giremedim çünkü çok hastaydım. önceki gece hiç uyumakdım kusmaktan ve bagırsaklarımın bozukkluğundan afedersiniz :bbo: bütün gün de geçmeyip rahatsız edince soluğu acilde aldım. doktorum serum verdi biraz orda yattım azıcık kendime geldim, eve gelince de uyumuşum bu sabah biraz daha iyi kalktım.

yaşayan var mı bilmiyorum ama benim zaten var olan Geniz Akıntım hamilelikle birlikte çok fazlalaştı ve zaten bulanan midemi mahvediyor. dün doktoruma dedim hastaneye gel kbb uzmanı bir baksın, ondan sonra ne yaparız bir konuşalım dedi. az sonra hastaneye gidicem..

son olarak fikrimi belirteyim, 2 li test olayında prophetic arkadaşıma katılıyorum. yaptırıcam 2 li 3 lü testimi gerekirse amniyosentezimi.. gerisini sonuçlara göre ben düşünücem. hadi bencillik ettim doğurdum allah korusun sakat bebeği. baktım ona büyüttüm ben dünyadayken, ya ben ve babası ölünce ne yapacak? nası idare edicek hayatını hiç düşündünüz mü? kimse kimsenin gerçek evladı gibi olamaz hele ki o durumdayken.. çevremde çok down sendromlu çocuk var görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum..tekrarlıyorum bu sadece benim düşüncem kimse üzerine alınmasın.

Allah hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin kızlar..
çok geçmiş olsun canım.geniz akıntısı sorununu bende çok yaşıyorum bu da mide bulantımı şiddetlendiriyor.çok zor biliyorum
ben psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak çalışıyorum ben de down sendrumlu çocuklarla çok karşılaşıyorum.inanın içim sızlıyor.anne olduktan sonra dahada fazla içim sızlıyor.aldırıp aldırmamak kararı çok zor bi karar.allah kimseyi bu kararı vermekle başbaşa bırakmasın.ama bazende soruyorum kendime bu çocuklar yaşıyorlar mı diye?onlara sorsaydık dünyaya gelmek isterlermiydi?diyorum ya o an o kararı vermek çok zor bi karar.allahım kimseye göstermisin.

hoşbulduk canım, allaha şükür bebişte bir sorun yok. 7+2 oldum. Çarşamba günü doktora gittim ve ilk kez kalp atışlarını duydum insanı çok heyecanlandıran bir durum. 3 hafta sonra tekrardan gideceğim bu kez de tahliller vereceğini söyledi. Folic plus içiyordum buna ek olarak ta vitamin ve balık yağı verdi. Şimdilik bunları içiyorum canım.
Çok sevindim canım, ben de o zaman 3 hafta sonra eşimle beraber giderim belki bana da test verir o zamana..ben de folic asit içiyorum ek olarak bana birşey vermedi.. bulantı ve gaz için hap verdi ama ben içmiyorum bebişime zararı olur diye korkuyorum.

çok geçmiş olsun canım.geniz akıntısı sorununu bende çok yaşıyorum bu da mide bulantımı şiddetlendiriyor.çok zor biliyorum
ben psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak çalışıyorum ben de down sendrumlu çocuklarla çok karşılaşıyorum.inanın içim sızlıyor.anne olduktan sonra dahada fazla içim sızlıyor.aldırıp aldırmamak kararı çok zor bi karar.allah kimseyi bu kararı vermekle başbaşa bırakmasın.ama bazende soruyorum kendime bu çocuklar yaşıyorlar mı diye?onlara sorsaydık dünyaya gelmek isterlermiydi?diyorum ya o an o kararı vermek çok zor bi karar.allahım kimseye göstermisin.

amin canım umarım bu kararı almak zorunda kalmaz kimse..

geniz akıntısı için dr una danıştın mı? ben netten baktım sprey kullananlar var. dün telefonda görüştüm bu konuyu, az sonra hastaneye gidince detaylı sorucam canım. eğer bilgin yoksa yazarım sana da..

Çok sevindim canım, ben de o zaman 3 hafta sonra eşimle beraber giderim belki bana da test verir o zamana..ben de folic asit içiyorum ek olarak bana birşey vermedi.. bulantı ve gaz için hap verdi ama ben içmiyorum bebişime zararı olur diye korkuyorum.

aynen hayatım bana da verdi şişkinlik ve gaz için, ben de almadım:))))))) Aslında bir zararı yok, doktorda zararlı bir şey değil dedi alabilirsin demişti ama ben pimpirikli raziye almadım:)))

günaydınnnn hanımlar a.s.

boş gebelikmiş

canım çokk üzüldüm. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla tekrar nasip etsn inşallah canım

DARISI BANA İNŞ CANIM YA BU ARALAR ARK LAR DR A GİDİP KÖTÜ HABERLERLE GELİYOR YA ÇOK ÜZÜLÜYORUM İNŞ BENİM BEBİŞİM TUTUNUR BANA YA ÇOK KORKUYORUM BU AYIN SONUNDA DR A GİDİCEM AY SONUDA GELMİYORKİ BİR TÜRLÜ DAHA 2 HAFTAM VAR :bbo: :bbo:

kim korkmuyor ki canım

iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)

gözün aydın teolog

herkese günaydın,
güzel haberler gelmiş çok sevindim

bende dra gittim yolunda cok sukur hersey... 2 hafta sonra 2li test için rand verdi

herşein yolunda olmasına çok sevindim canım. senin regl tarihiyle ultrason uyuşuyormu canım. tam haftana göre mi gidiosun yani

Bijoux, cnm benim de randevum 2li test için 12+4 de ve doktor cınsıyetını gorme ihtimalimiz var dedi, bı olasılık olarak soyleyebılırım sana dedı, sen de gorebılırsın yanı :)

Back
X