• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktorumu arayacagım simdi su su gibi akıntı ile ilgili ..aslında akıntı bile diyemiyorum bildiğiniz su kızlar.. hani 9 aylık olsam suyum geldi diye doğuma giderim valla...idrar yollarında soru olabilir diyosunuz. aslında su sıralar tuvalete daha cok cıkıyom.. haklı olabilirsiniz. idrar yolu enfeksiyonu cok tehlikeli deil mi

akıntı ben de de var ama koyu biraz daha.
ben de pazartesi sorucam normal olup olmadığını.

selam arkadaşlarım ben de geldim şimdi işten.bi bakim dedim.gündüz pek takip edemiorum burayı.ancak akşamları girebiliyorum.o zaman da pek kimse olmuyo.

ya bu rada bir kaç gündür bulantılarım azaldı.bu da beni çok tedirgin ediyo.zaten yeni başlamıştı.inşallah bir sorun yoktur.pazartesi kontrolümüz var.içimde bi sıkıntı oluyo bu sebepten.
inşallah korktuklarımı yaşamam

hoşgeldin, tedirgin olma nie tedirginsin ki bulantısı olan ve bebeğini kaybedenlerde oldu burda bulantı gebeliğin sağlık ilerlediğine dair bi işaret değil ki boşver rahatına bak pazartesi bebişini görünce rahatlarsın zaten merak etme

bana bu hafta sonu uzun gelir salı doktora gidicem ya geçmez günler çok sıkılıyorum bu aralar hayırdır inş..bahar sendromumu nedirr

bana bu hafta sonu uzun gelir salı doktora gidicem ya geçmez günler çok sıkılıyorum bu aralar hayırdır inş..bahar sendromumu nedirr

bana da geçmiyodu canım.çarşambaydı randevum pazartesiye aldırdım ben de :))

ya o kadar pimpirikli değilim aslında.
ama bebeklerimi çok bekledim.tedirginliğimin sebebi bu galiba.

simdi doktorumla konustum .bu tarz akıntılar hamileligiin ilk 3 ayında olur merak etme dedi. ben idrar tahlili yaptırmıstım ama yarın yine yaptırayım icim rahatlasın.. saolun kızlar

az kaldıya günler geçmiyo tabi salıda saatler geçmez sıkma canını başka şeyler düşün
ya nalancımm dün dışarı çıktım sıkıldım hemen yoruldum midem allak bullak oldu bugün evdeyim sıkıldım daraldım resmen hiç bişeyden mutlu olamıyorum bu sıralar kendimi çok çirkin hissetmeye başladımm hamileliktenmi nedir evde salona giriyorum kokulu mumlar var sakladım ama kokusu burnuma geliyo kaçar gibi çıkıyorum banyoya giriyorum sabun deterjan kokusu duramıyorumm mutfakta yemek kokusu iştahım yerinde ama yedikten sonra ağzımın tadı kötü offfff ne zaman düzelicem benbilmiyorumkismile

bana da geçmiyodu canım.çarşambaydı randevum pazartesiye aldırdım ben de :))

ya o kadar pimpirikli değilim aslında.
ama bebeklerimi çok bekledim.tedirginliğimin sebebi bu galiba.
benim ruhum sıkılıyo bu aralar psikolojim sapıttı valla

kızlar kociş geldi ben kaçar ufaktan sofrayı hazırlamam lazım daha sonra görüşürüz ii bakın kendinize...a.s.

ya nalancımm dün dışarı çıktım sıkıldım hemen yoruldum midem allak bullak oldu bugün evdeyim sıkıldım daraldım resmen hiç bişeyden mutlu olamıyorum bu sıralar kendimi çok çirkin hissetmeye başladımm hamileliktenmi nedir evde salona giriyorum kokulu mumlar var sakladım ama kokusu burnuma geliyo kaçar gibi çıkıyorum banyoya giriyorum sabun deterjan kokusu duramıyorumm mutfakta yemek kokusu iştahım yerinde ama yedikten sonra ağzımın tadı kötü offfff ne zaman düzelicem benbilmiyorumkismile

tam çıkıyodum yazını gördüm yazmadan çıkamadım banyodaki kokulu sabunları değiştir kokusuz al kokulu mumlarıda bir kaç poşetin içine koy ağzını düğümle yüklük gibi bi yere kaldır yada annene ver sonra alırsın tekrar

kuaföre git fön çektir yeni bi kıyafet al üstüne yada sevdiğin bi arkadaşına oturmaya git laflayın havan değişir

belkide bebişini özledin ondan bölesin onu görünce düzelirsin merak etme

şimdilik kaçtım ben şu tavukları yapim sonra görüşürüz ii bak kendine moralini bozma sakın

ay benle aynı psikolojidesiniz demek yalnız değilim ya bekliyorum 2 hafta sonra geçicek ümidiyle hepp

tam çıkıyodum yazını gördüm yazmadan çıkamadım banyodaki kokulu sabunları değiştir kokusuz al kokulu mumlarıda bir kaç poşetin içine koy ağzını düğümle yüklük gibi bi yere kaldır yada annene ver sonra alırsın tekrar

kuaföre git fön çektir yeni bi kıyafet al üstüne yada sevdiğin bi arkadaşına oturmaya git laflayın havan değişir

belkide bebişini özledin ondan bölesin onu görünce düzelirsin merak etme

şimdilik kaçtım ben şu tavukları yapim sonra görüşürüz ii bak kendine moralini bozma sakın
geçen hafta gittim saçımı kestirdim kaş aldırdım fön çektirdim yok düzelmedim gene aynıı galiba hamilelik senromuna giriyorum

selam kızlar nasılsınız diycem sizde benim gibisiniz anladım benim sanki bugün bulantım azaldı sabahtan beri çok iyiydim derken eşime dedim geçiyo sanki iyiyim diye biraz önce midem fokur fokur kaynamaya başladı
bi tavsiyem olur meyve yiyin benim midemi hiç bulandırmıyor çok rahat yiyorum

selam kızlar nasılsınız diycem sizde benim gibisiniz anladım benim sanki bugün bulantım azaldı sabahtan beri çok iyiydim derken eşime dedim geçiyo sanki iyiyim diye biraz önce midem fokur fokur kaynamaya başladı
bi tavsiyem olur meyve yiyin benim midemi hiç bulandırmıyor çok rahat yiyorum
meyva yiyorum canımm bende 3 öğün

Back
X