ayy karpuz deme karpuz şeftali acayip canım çekiyo valla soğuk soğuk sulu sulu offyiyene kadar 40 kere düşünüyorum iyi geliceni bile bile sonra yiyince çok rahatlıyorum ah şu yaz meyveleri tam çıksa karpuz kavun filan çok iyi olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy karpuz deme karpuz şeftali acayip canım çekiyo valla soğuk soğuk sulu sulu offyiyene kadar 40 kere düşünüyorum iyi geliceni bile bile sonra yiyince çok rahatlıyorum ah şu yaz meyveleri tam çıksa karpuz kavun filan çok iyi olucak
ayy karpuz deme karpuz şeftali acayip canım çekiyo valla soğuk soğuk sulu sulu off
evet karpuz ve şeftali marketlerde karpuz var ama almadım iran karpuzuymuş tadı nasıl olur bilmiyorum ben mevsimini bekliyorummoo aşermeler başlamışmı neyyy şanslıyız kızlar kışın olsaydı karpuzu nerden bulcaktık dimii:dance:
ayy karpuz deme karpuz şeftali acayip canım çekiyo valla soğuk soğuk sulu sulu off
karpuz deme derken söyleme anlamında değil canım benimde seninle aynı şeyi canım çekiyo anlamında dedimmayyhaklısın canım pardon benimde çekti şimdi bak ama neyse pazarda var nefsini körlemeye al bari napıcan :CüvCüv: cokacimcoook
bende aynı ümitteyim geçsin diye bekliyorummiyi akşamlar kızlar, sezen ben de senin gibi hep bunalımdayım, hamilelik asabiyet yaptı. aslında kolay sinirlenmeyen biri olduğum halde, şimdi değiştim eşim çok şaşırıyor. ama geçecek diye ümid ediyorum. bebeğim bir büyüsün..
hepimizin belirtileri aynıymış demek yani rutim şikayetler bunlar inş.kısa zamanda geçer yoksa yandık vallaEren ben de deterjan,parfüm kokularına dayanamıyoru.Öğğğğğğ :sinifsinif:
Bulaşık makinesine koku veren bir madde var ya.Eşim aıyor bulaşıkları çoğu kez o diziyor.Öğretiyorum daha doğrusu ,karıştırıyor çünkü
ben kaçar kızlar kocişe yemek hazırlıycam hadi iyi gecelerrrr
ya kızlar varya size bişey diycem ilk hamileliğimde bi oturuşta 6 tane armut 4-5 tane şeftali yiyordum eşim hayretle seyrediyordu beni çünkü meyveden nefret ederim koca sene toplasan 1 kilo meyve yemem ama ne kadar faydalıymış bi kere çok kilo almıyosun ve vitamini tabi şimdi meyve iyi geliyor ama inşallah ilerliyen aylarda geçen hamileliğim gibi bol yiyebilirim
ya bide şu uyuklama ve halsizliğe çözüm bulsunlar ya dışarı çıkıyorum ayakta uyuyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor
ah yarın kontrolüm var bugün kaç kere unuttum aklıma geldi ne güzel burda okuyorum olumlu güzel haberler aldıkça seviniyorum
ya acaba temizlik yapsammı geçen karından baktı artık hep karından bakar gerek varmıki ya çok üşeniyorum
bence belli olmaz bu doktorların işi sen kendini garantiye al her zaman
dimi fisfisfis
ya temizlenmek sorun değilde okadar halsizimki çok üşeniyorum