• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızz 4 hafta oldu bebişi görmeyeli napıyım bende elle yokluyorumm neyse yarın hasret bitiyoo 2 gecedir doktorla ilgili kabuslar görüyorum zaten sıyırıcam bu gidişle yarın olsada gitsem rahatlasam

Ben de kocamın beni aldattığı kabuslar görüyorum hep, kan ter içinde uyanıp azarlıyorum hemen :)

Günaydınn kızlar naslsınızzzz?????

ben daha kalp atışlarını duymaya haftaya bugun gideceğim bı duysamm hayırlısıylaaa sızlerle sohbete katılacagım of offffffffffffff ne zormus beeeee çok korkuyorum 7 sene sonra mucızeme kavusacağım ıcın içimde bı korku varrr

acaba dıyorum haftaya kadar beklemesem eşimede solemesem başka bı dr gıtsemmı belkıde duyarım kalp atıslarını

Kızlar sız alttanmı usttenmı duydunuz ve kaçıncı hafta duydunuz benım dr um ustten bakıyor hepp
haftaya kalp atışı duymak için geç değilmi niye okadar bekliyosun

ben de 6+1 de gördüm ilk olarak ama 2. gitmem de 6+6 da çok net görünüyordu..

ben hep alttan abktırıyorum daha net görünüyor..

ben de genelde eşimle ilgili görüyorum :(

bu gece 5 gibi bi baktım yanımda yok :D dişi ağrıyordu internette neyin iyi geleceğini araştırıyordu kıyamam...

cnm ben 5+6 da kesemı gordum dr gayet sağlıklı dedı ama 2 hafta sonrada kalp atısı için gel dedı bende bekleyemıyorum daha 1 haftam varrr zaman geçmıyor
başka doktora gitmek istiyosan git ama oda belki alttan bakıp görür bu hafta 6.haftadasın benim 6+1 de altta gördü kalp atışını

benimde ilk 2 gitmemde alttan baktı yarın bakmaz dimi kızlar alttan

senin 11 haftasında artık annesi alttan bakmaz sanmıyorum..

benim göbiş biraz yağlı olduğundan dolayı net olarak görünmüyor :kedi::kedi:

3. aya kadar idrarını yapmadan sıkışık olarak gel ki net görelim dedi ama ben idrarımı çok tutamıyorum hamilelik tutmamı engelliyor...

vajinal en iyisi benim için

ben de genelde eşimle ilgili görüyorum :(

bu gece 5 gibi bi baktım yanımda yok :D dişi ağrıyordu internette neyin iyi geleceğini araştırıyordu kıyamam...

Benimki beni terk etmiş bi kadın için bu hamile halimle fln, tabı agla zırla bı uyandım yanımda yatıo bana da o garıp geldı ruya o kdr gercekcıydı kı yanımda olmasına cok sasırdım ben de :))))

günaydın arkadaşlaım.
midem hala berbat benim.dün hiç ama hiç birşey yiyemedim.iki lokma yemeye çalıştım o da dakkasında geri çıktı.sizlerin bulantılarınız geçti mi.

helincim allah yardımcın olsun.zormuş gerçekten de durumun.inşallah herşey yolunda gider korkma.benimde bi çok arkadaşımın 5. ayına kadar kanama oldu.ama sağlıcakla aldılar kucaklarına yavrularını.

gerçi geçen hafta benimde olmuştu ve bu tesellileri kendie veremedim bi türlü.aklım başımdan gitti.çok kötü bir his.ama en azından senin ikinci bebeğin.biraz daha tecrübeli ve metanetlisindir bizden.benim hem ilk hemtedaviyle.ondan çok tırsıyorum herşeyden.

bu arada bu anlattıklarından baya korttum yani :)))
bizim bi de ikiz.bakalım naapıcaz :)
bulantılarım geçmiyor.her an var.
bende iki defa tüp bebek denedim.bana normal yolla olmaz dediler.iki dış gebelik geçirdim normal yolla olmaz derlerken.sonra üstüne tüplerinde tıkanmış dediler. iki tüp bebek denedik negatif sonuçlandı.sonrasında oğlum kendiliğinden geldi doktorumda şok oldu şaşırdı.oğlum şu an 8 aylık.doktorum mucize bu dedi.ben nasıl olsa tekrar hamile kalamam 3 yılda oğlumu buldum dedim.bi defa korunmasız ilşkiye girdim.ikinciye hamile kaldım.şimdi düşünüyorumda o tüp bebekte negatif sonuçlarımda ne gözyaşları dökmüştüm.tüp bebekle olmazsa normal hiç olmaz demişlerdi bana.tüp bebekte iki defa tutmayınca anneliğe dair ümidim kalmamışken oğlum kendiliğinden gelip yerleşmiş annesinin içine.şimdi yine kendiliğinden bi minik gelip yerleşmiş.bu normal yolla olmaz diyen doktorlara güzel bi cevap oldu.sonuçta ben iki kayıupla beraber 4 hamilelik yakaladım normal yolla.nasıl normal yolla imkansız oluyorsa
ikiz bebk bakımı zırdur ama korkma ikisini birden büyütürsün.inan insan her türlü tempoya alışıyor.benimde ikizden farklı olmayacak.oğlum 15 aylıkken diğeri doğacak.ama allah insana dayanma gücü veriyor.bi de annelik sabrını da veriyor dayanma gücünüde.

slm kızlar... nasılsınız....

kanaması olanlar varmış.. bende de oldu.. sabah aıl doktora gıtmıştım.. doktor igne ve ilaç verdi.. şşu an geçtı.. ama iş yapmıyorum.. sürekli uzanıyor veya oturuyorum.... dıkkat edınce geçıyor.. ama görmek insanı kötu edıyor biliyorum..

benım sabahları aşırı kıde gerınce hıssı gelıyor.. kendımı zor tutuyorum.... bebege zarar verırmı? sızde de oluyor mu.... kızlar...
çok geçmiş olsun.bol bol dinlen.bol su tüket

kızlar mercimek çorbası yiyen var mı? mideyi etkiler mi acaba yaa.. korkuyorum yemeye ama biraz sulu bişeyler yemem lazım eyvahedigeldismile
ben yiyorum bana dokunmuyor.hatta bazen içine limon sıkıp içiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız?
bende endişeliyim
bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekesi vardı
ilk defa olduğu için çok korktum
dr da yokmuş nasıl yapsam bilemiyorum?
bi doktora git endişelerini gider.çok geçmiş olsun canım

Hayır vermediler.Çünkü .çeride kanama yok,tehliken tyok dediler.Bu olaydan sonra 3 kere gittim doktora o hafta yani geçen hafta.Üçünde de çok şükür kalpleri atıyordu.Gelişimleri de normal.Hatta bir kaç gün öndeler:nazar:

En son 1 hafta önce oldu azıcık.O gün de kendi doktoruma gitmiştim.Sorun yok.Rahim ağzı kapalı dedi.Sonrasında kanamam olmadı çok şükür
ay içinde üç tane kalp atıyor.seninkiyle dört kalp.çok güzel bi duygu

Benimki beni terk etmiş bi kadın için bu hamile halimle fln, tabı agla zırla bı uyandım yanımda yatıo bana da o garıp geldı ruya o kdr gercekcıydı kı yanımda olmasına cok sasırdım ben de :))))
ayy çok güldüm ya allah korusun rüyası bile kötüü gene benimki senin rüyalarından iyiymiş ben doktorla kavga ediyodum bekleyen hastalarla filann

inşallah kısa bir süre sonra atlatırız.. yoksa eşlere karşı çok kızgın olucaz :))

başka doktora gitmek istiyosan git ama oda belki alttan bakıp görür bu hafta 6.haftadasın benim 6+1 de altta gördü kalp atışını

anladım canım
demekkı çoğunuz alttan duydunuz kalp atıslarını benımkı ustten o zaman haftaya pazatesı normal demekkı mecbur bekleyeceğim o zaman

anladım canım
demekkı çoğunuz alttan duydunuz kalp atıslarını benımkı ustten o zaman haftaya pazatesı normal demekkı mecbur bekleyeceğim o zaman
bencede bekle canım başka doktora gidipte kafanı bulandırma gerçi beklemek zor bende 1 haftadır yarını bekliyorum ama geçmiyo zaman karından baktığı için 2 haftaya gün vermiş karından daha geç gözüküyo

herkese merhaba,

nasılsınız.....

bugun idrar kültür testini tekrarlıyacağım umarım bitmiştir enfeksiyon... tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorummmeyvahedigeldismile

baraystan haber varmı cok endişelendim...

Back
X