• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba,

nasılsınız.....

bugun idrar kültür testini tekrarlıyacağım umarım bitmiştir enfeksiyon... tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorummmeyvahedigeldismile

baraystan haber varmı cok endişelendim...
hoşgeldin cnmm barays yarın doktora gidicek kanaması varmış az bişey ama doktoru yokmuş bugün

merhaba kızlar,ben hiç alttan muayene olmadım.6+3 de gördük kalp atışını dinledik normal ultrasonla.

kahvaltı yapamıyorum midem bulanıyor,baş ağrılarm öncedende vardı da hamile kalınca şiddetlendi,ne yapsam bilmiyorum.herkes kilo alır bende zayıfladım.geçer inşallah

selam kızlar, bugün 8 hafta oldum. tüp bebekle hamile kalmıştım. 9'uncu haftadan sonra tüp bebek doktorumla vedalaşacakmışız. şimdiden doktor arayışına girdim. avrupa yakasındayım.hangi hastanede doğum yapıcaz sorusu da henüz erken ama aklımızda işte. tüp bebeğimi memorial'de yaptırdım. ama orası doğum için çok pahalıymış. devlet memuru olduğum için anlaşmalı bir hastane aricam galiba. hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası ödemediğime öyle pişmanım ki. memorial'de çok gözüm kaldı, otel gibi hastane, insan hastanede olduğunu bile anlamıyor, güven de veriyor, ama fiyatlar uçuk. bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.

merhaba güzel kasım anneleri,
şimdi tetkikleri yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de girdim bebeğim büyümüş 3.5 cm olmuş bacaklarıyla 5 cm falandır dedi doktor.. hareket de ediyordu.. bir ay sonra gideceğim, o zaman cinsiyeti de belli olur dedi... yuppi..

merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende kasım annesi olucam ama ben taploya kendimi ekliyemedim tabi şimdilik daha yeni artı nasıl olucada perşembe belli olucak bebişim kalbi atmıyormuş yada yeni diye anlamadılar bakalım herşey perşembe belli olucak hayırlısı neyse cümlemize rabbim onu nasip etsin

selam kızlar, bugün 8 hafta oldum. tüp bebekle hamile kalmıştım. 9'uncu haftadan sonra tüp bebek doktorumla vedalaşacakmışız. şimdiden doktor arayışına girdim. avrupa yakasındayım.hangi hastanede doğum yapıcaz sorusu da henüz erken ama aklımızda işte. tüp bebeğimi memorial'de yaptırdım. ama orası doğum için çok pahalıymış. devlet memuru olduğum için anlaşmalı bir hastane aricam galiba. hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası ödemediğime öyle pişmanım ki. memorial'de çok gözüm kaldı, otel gibi hastane, insan hastanede olduğunu bile anlamıyor, güven de veriyor, ama fiyatlar uçuk. bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.

Ben sana Dora Hastanesini tavsıye edebılırım memorıal dan hıcbır farkı yok ıcının aletlerıın fln hersey son model butun cıhazlar calısan herkes cok ıyı, doktordan da memnunum ama sen memnun olur musun bılmem sana yakınsa bı gıt bak derım mutlaka fulyada bu hastane

canım ben bahçelievlerde hizmet hastanesine Sait Halil'e gidiyorum ve çok memnunum çok ilgililer bende senin gbi özel sağlık sigortası için çok pişmanım ama benim süpriz oldu işte :)
Muayanede Ssk 'lı 52 milyon falan ödüyorum doğum için normalde 4000 falan ama ssk'lı 2000'e falan geliyor ama hastane süper yani ben çok memnunum.

şimdi tetkikleri yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de girdim bebeğim büyümüş 3.5 cm olmuş bacaklarıyla 5 cm falandır dedi doktor.. hareket de ediyordu.. bir ay sonra gideceğim, o zaman cinsiyeti de belli olur dedi... yuppi..
ay bende 30 nisanda ikili test için gidicem zamanda geçmioki:(
şanslıysam cinsiyetinide öğrenebilirmişimm :)

herkese merhaba,

nasılsınız.....

bugun idrar kültür testini tekrarlıyacağım umarım bitmiştir enfeksiyon... tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorummmeyvahedigeldismile

baraystan haber varmı cok endişelendim...

bafocum canım benimde bugün antibyotik bitiyor inş. bidaha kullanmak zorunda kalmayız ya eyvahedigeldismile

BAFOCUĞUM;
Canım şimdilik kanamam yok yarın sabahtan gidecem
umarım önemli birşey değildir

bafo inanmıyorum, beni niye sildin listeden? sat 15 şubat, yaş 32, pıt pıtları da duyduk. yoksa bu kötüye bir işaret mi?
canım listeye bilgi vermeyenleri siliyoruz bi çoğu bir kere girmiş büyüyor henüzde kalmış ne pıt pıt duyduk diye belirtmiş ne kalp atışını duyduğunu sende belirtmediysen ondan silinmişindir diğer bilgi vermeyenlerde silinecektir burdan bu duyuruyu yapalım asicim bafoya özelden msj at bilgilerini o ekler seni

aynen bende bugun amerıkanla vedalastık. eskı doktoruma gıdıyorum doğumuda avrupa hastanesi düşüyorum. 3500 falan heralde sezaeran

yuppiii cok sevındım bende son kont gıttım tup bebek hast.e ayyy bi hareket ediyordu ki kolları ağlayasım geldiii

bafo inanmıyorum, beni niye sildin listeden? sat 15 şubat, yaş 32, pıt pıtları da duyduk. yoksa bu kötüye bir işaret mi?

kuşum bazı kazalr olmus ekliyorum hemen

BAFOCUĞUM;
Canım şimdilik kanamam yok yarın sabahtan gidecem
umarım önemli birşey değildir
cok korktum canım... ıns onemlı bısey degıldır regl gununse ondanda olabılıyormus

bafocum listeden sadece büyüyor henüz yazanları sil tatlım onlar bilgi vermiyolar ortalarda olanlar başka topicelde gördüm keseyi görüpte buraya bilgi vermeyenler var istersen adlarını yazarım sana

bafocum listeden sadece büyüyor henüz yazanları sil tatlım onlar bilgi vermiyolar ortalarda olanlar başka topicelde gördüm keseyi görüpte buraya bilgi vermeyenler var istersen adlarını yazarım sana

evet cnm msj at banada silelim onları... bazı arkadaşlar cok yenı henuz kalp sesini bekliyorlarolumunekankayizsmile

aynen bende bugun amerıkanla vedalastık. eskı doktoruma gıdıyorum doğumuda avrupa hastanesi düşüyorum. 3500 falan heralde sezaeran

yuppiii cok sevındım bende son kont gıttım tup bebek hast.e ayyy bi hareket ediyordu ki kolları ağlayasım geldiii

kuşum bazı kazalr olmus ekliyorum hemen

cok korktum canım... ıns onemlı bısey degıldır regl gununse ondanda olabılıyormus

Sağol canım
yarın dr a gidince rahat bi nefes alacam inş.:Saruboceq:
sen nasılsın canım?
nasıl gidiyor tatlım?

Back
X