attım gülüm son sıradakileri bıraktım onlar yeni dahaevet cnm msj at banada silelim onları... bazı arkadaşlar cok yenı henuz kalp sesini bekliyorlarolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
attım gülüm son sıradakileri bıraktım onlar yeni dahaevet cnm msj at banada silelim onları... bazı arkadaşlar cok yenı henuz kalp sesini bekliyorlarolumunekankayizsmile
yarın bende doktora gidicem ikimizde iyi haberlerle geliriz inş..Sağol canım
yarın dr a gidince rahat bi nefes alacam inş.:Saruboceq:
sen nasılsın canım?
nasıl gidiyor tatlım?
kaç aylık hamişsinslm kızlar ikinci hamilelikte göbüşler hemen büyürmü daha mı az büyür fikriniz varmı?yaza hamile olduğumuz belli olurmu yani:)eşim merak ediyormuş yazlık hamile modelimi.ilkinde hep kışda geçtiği için.
Kızlar c.tesi kontrolüm de bebişimiz tam haftasındaydı
ilk baştan beri 1 hafta gerideydi hatta dr ilk önce regli tarihimi
gebelik haftasına göre güncelledi
sonra ultrason bebiş tam haftasında görününce keş değiştirme yapmasaydım dedi
bu sefer kinde muhtemel tarih 15 kasım çıktı geçen sefer 17 kasımdı
ekim demek istedin heralde eylül çok erkenslm canım benimde 13 gün gerideydi doktor ona göre satımı ayarlamıştı en son gittiğimde 4 gün ileri gitmişti doktor satı yakalıcak zamanla diyor doğum 9 kasım ama eylüle bile sarkabilir böle giderse
ekim demek istedin heralde eylül çok erken
ecrin sende mi kayseri den bende:) nasıl gidiyor
evet canım kayseri iyi gidiyor çok şükür bulantılarım var biraz geçmesini bekliyorum senin nasıl gidiyor bulantın filan varmı
hg niz kayserili hatunlar topikte 3 kişimi olduk kayserili
İnş. canım hepimiz güzel haberlerle döneriz :Saruboceq:yarın bende doktora gidicem ikimizde iyi haberlerle geliriz inş..
slm canım benimde 13 gün gerideydi doktor ona göre satımı ayarlamıştı en son gittiğimde 4 gün ileri gitmişti doktor satı yakalıcak zamanla diyor doğum 9 kasım ama eylüle bile sarkabilir böle giderse
evet canım üçümümzde kasım sanırım doğumu.benim ikinci olucak inşallah.ilkinde hiçbirşeyim yoktu bunda bulantım var.hangi dr a gidiyorsunuz.ben acıbadem.