• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet bende kısa bir araştırma yaptım az önce paylaşayım dedim özellikle mozart ve brahms dinletmenin çok olumlu etkileri varmış..

bulantılarınız için ne yapıyorsunuz??ben açken çok bulanıyorum geçireyim die atıştırıyorum..yemek yerken çok rahatım ooohhh süper ama yedikten sonra 2 kat fazla bulantı başlıyor.yemek borumun yandığını hissediyorum..o kadar canım acıyor ki sırtıma vuruyor..bulantı da cabası..2 haftadır böyleyim..ne yapsam geçer acaba??

bulantılarınız için ne yapıyorsunuz??ben açken çok bulanıyorum geçireyim die atıştırıyorum..yemek yerken çok rahatım ooohhh süper ama yedikten sonra 2 kat fazla bulantı başlıyor.yemek borumun yandığını hissediyorum..o kadar canım acıyor ki sırtıma vuruyor..bulantı da cabası..2 haftadır böyleyim..ne yapsam geçer acaba??

ne kadarlık hamılesın

hep sırtına vuruyorsa safra kesende sorun olabilir bi dr. a görün derim, sırta vuran ağrılar pek ii ye işaret değildir, eşiminde böle sırtına ağrı vuruyordu safra kesesinde taş çıktı ve safra kesesi alındı, geç olamdan bi dr. a git derim, bu arada bulantı için yapılacak pek bi şi yok tuzlu kraker ye leblebi olabilir ama leblebide kabızlık yapar çok yememelisin, geçmiş olsun

sagol canım inşallah gecer bıran once..
inşallah canım
dikkat et kendine bebeğine olumunekankayizsmile

sen aldınmı bu kremi nasıl ii mi valla kakao yağındansan alırım onu eczanedemi satılıyordur acaba?
numunesini aldım ben 2 hafta kullandım bitti
sanırım eczanelerde satılıyo
doktora gittiğimde öğreneceğim
yazarım sana

oyy benneyaptımki
off yine kustum ya gene geldi bulantılar

azalmadı mı bulantıların benneyaptımki
ben nasılsan hala öyleyim kafamçokkarıştı

Canım hadi gözün aydın, bi de ne kadar güzel bebeğini besliyorsun, kimileri yalnızca kendisini besliyor, bebeği beslemiyor. Senin öyle olmamış güzel bir haber. :nazar:

bir kola fanatiği olarak hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kestim. Gazlı hiçbir içecek içmiyorum. Akşamları bir tek maden suyu içiyorum.
sağol canım benimm evet rahatladımm vallahii

inşallah canım
dikkat et kendine bebeğine olumunekankayizsmile

numunesini aldım ben 2 hafta kullandım bitti
sanırım eczanelerde satılıyo
doktora gittiğimde öğreneceğim
yazarım sana

oyy benneyaptımki

azalmadı mı bulantıların benneyaptımki
ben nasılsan hala öyleyim kafamçokkarıştı
lady cim benim haftada 1 yada 2 kere oluyo ama o bile psikolojimi bozuyoo-tatlicadiarzu-

canım benim 2 haftadır var ama hergün olmuyo geçen hafta cuma kustum bugün gene geldi ara ara yani ama o bile yetiyo

canım benımde ıkı gundur varda 8 haftalığım acaba yenımı baslıyo benımde dıye sordum..sagoll inşallah bıdaha olmaz..yada şoyle dıyelım hayırlısı olsun...

sezen gözün aydın, benim bebek de 3 gün ilerde gidiyor, ultrason'da 10 haftalık yazıyordu. bana bir ay sonra gel istersen dedi ben de öyle giderim artık. o zaman bebeğin cinsiyeti de belli olur dedi. bu aralar içime erkek diye doğuyor ama bakalım.
ikimizde aynıyız desene önden gidiyo bizim sıpalar valla benimde içime erkek doğuyo hepp

ya bende kusma yok ama ara ara böle bi bulantı oluyo ama allahtan çok uzun sürmüyo bazen uyanınca hemen oluyo bazen yemekten sonra bazende çok acıktığımı hissettiğim zaman bulanıyo ama sadece 1 kere çıkarttım midem bulanınca ya naneli şeker yada sakız atıyorum ağzıma bana ii geliyo valla

sezencim bozma picikolocini yavrum olumunekankayizsmile
dua et haftada bi iki kere oluyo kaydirigubbakcemile3
hamileliğimde ilk defa badem yedim şimdi
gec oldu ama :hulya:

bende aynen öyleyim canım. eve gittim mi serilip kalıyorum yatağa. çok yoruluyorum yaa
canım 1 hafta geç döllenme. 1 haftada geriden geliodu eyvahedigeldismile

sezenim çok sevindim. maşallah teyzoşuma :nazar: bende baya ii besleniorum artık. ileri gitmek şurda dursun haftayı tamamlasaydık bebeğimle sositososito
ya doktor bana vücutlada alakası var dedi kimi anne kendi beslenirmiş kimi bebişi beslermişş yani geri kalmasıda çok vahim değilmiş ama sen beslenmene dikkat et genede benim oğlumda 4.350 gr doğdu oda iyi beslenmişti buda abisine çekti galiba

Back
X