en güzeli o zaten olumunekankayizsmile
kakao yağından bi krem önermişlerdı doğuma hazırlık kursunda
palmers adı
sen aldınmı bu kremi nasıl ii mi valla kakao yağındansan alırım onu eczanedemi satılıyordur acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli o zaten olumunekankayizsmile
kakao yağından bi krem önermişlerdı doğuma hazırlık kursunda
palmers adı
bulantılarınız için ne yapıyorsunuz??ben açken çok bulanıyorum geçireyim die atıştırıyorum..yemek yerken çok rahatım ooohhh süper ama yedikten sonra 2 kat fazla bulantı başlıyor.yemek borumun yandığını hissediyorum..o kadar canım acıyor ki sırtıma vuruyor..bulantı da cabası..2 haftadır böyleyim..ne yapsam geçer acaba??
off yine kustum ya gene geldi bulantılar
yuppiiii buraya en çok girenlerdenim valla Şenizvalla iyiki sezen hemşerim var yoksa buraları pek hareketlenmeyecek demek
heeeeyyyyyy ii ki varsın hemşerim....hihoyyyt
bulantılarınız için ne yapıyorsunuz??ben açken çok bulanıyorum geçireyim die atıştırıyorum..yemek yerken çok rahatım ooohhh süper ama yedikten sonra 2 kat fazla bulantı başlıyor.yemek borumun yandığını hissediyorum..o kadar canım acıyor ki sırtıma vuruyor..bulantı da cabası..2 haftadır böyleyim..ne yapsam geçer acaba??
canım benim 2 haftadır var ama hergün olmuyo geçen hafta cuma kustum bugün gene geldi ara ara yani ama o bile yetiyoerensezen senın bulantıların ne zaman basladı..
yuppiiii buraya en çok girenlerdenim valla Şeniz
inşallah canımsagol canım inşallah gecer bıran once..
numunesini aldım ben 2 hafta kullandım bittisen aldınmı bu kremi nasıl ii mi valla kakao yağındansan alırım onu eczanedemi satılıyordur acaba?
oyy benneyaptımkibulantılarınız için ne yapıyorsunuz??ben açken çok bulanıyorum geçireyim die atıştırıyorum..yemek yerken çok rahatım ooohhh süper ama yedikten sonra 2 kat fazla bulantı başlıyor.yemek borumun yandığını hissediyorum..o kadar canım acıyor ki sırtıma vuruyor..bulantı da cabası..2 haftadır böyleyim..ne yapsam geçer acaba??
sağol canım benimm evet rahatladımm vallahiiCanım hadi gözün aydın, bi de ne kadar güzel bebeğini besliyorsun, kimileri yalnızca kendisini besliyor, bebeği beslemiyor. Senin öyle olmamış güzel bir haber.
bir kola fanatiği olarak hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kestim. Gazlı hiçbir içecek içmiyorum. Akşamları bir tek maden suyu içiyorum.
sende iyiki varsın canım hemşerimmmmolumunekankayizsmilevalla allah yardımcın olsun cnm fazla su içme o da bulantı yapar
cnm ii varsın valla...a.s.
lady cim benim haftada 1 yada 2 kere oluyo ama o bile psikolojimi bozuyoo-tatlicadiarzu-inşallah canım
dikkat et kendine bebeğine olumunekankayizsmile
numunesini aldım ben 2 hafta kullandım bitti
sanırım eczanelerde satılıyo
doktora gittiğimde öğreneceğim
yazarım sana
oyy benneyaptımki
azalmadı mı bulantıların benneyaptımki
ben nasılsan hala öyleyim kafamçokkarıştı
canım benim 2 haftadır var ama hergün olmuyo geçen hafta cuma kustum bugün gene geldi ara ara yani ama o bile yetiyo
ikimizde aynıyız desene önden gidiyo bizim sıpalar valla benimde içime erkek doğuyo heppsezen gözün aydın, benim bebek de 3 gün ilerde gidiyor, ultrason'da 10 haftalık yazıyordu. bana bir ay sonra gel istersen dedi ben de öyle giderim artık. o zaman bebeğin cinsiyeti de belli olur dedi. bu aralar içime erkek diye doğuyor ama bakalım.
olabilir canım benimde 2 haftadır var 8 haftalıkken başladııcanım benımde ıkı gundur varda 8 haftalığım acaba yenımı baslıyo benımde dıye sordum..sagoll inşallah bıdaha olmaz..yada şoyle dıyelım hayırlısı olsun...
ya doktor bana vücutlada alakası var dedi kimi anne kendi beslenirmiş kimi bebişi beslermişş yani geri kalmasıda çok vahim değilmiş ama sen beslenmene dikkat et genede benim oğlumda 4.350 gr doğdu oda iyi beslenmişti buda abisine çekti galibabende aynen öyleyim canım. eve gittim mi serilip kalıyorum yatağa. çok yoruluyorum yaa
canım 1 hafta geç döllenme. 1 haftada geriden geliodu eyvahedigeldismile
sezenim çok sevindim. maşallah teyzoşumabende baya ii besleniorum artık. ileri gitmek şurda dursun haftayı tamamlasaydık bebeğimle sositososito