• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezencim bozma picikolocini yavrum olumunekankayizsmile
dua et haftada bi iki kere oluyo kaydirigubbakcemile3
hamileliğimde ilk defa badem yedim şimdi
gec oldu ama :hulya:
evet bende haftada 1 2 olmasına şükrediyorumm ya hergün olsaydı ıyyy iğrenç bişeyy

eren sezencim hadi gözün aydin masallah bebegi görmüssün büyümüs ne güzel insallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin tatlim

bende kizima hamileyken hergün hamileler icin olan yaglardan sürdüm heryerime genede karnim gögüslerim bacaklarim hep catladi eger catliycagi varsa oluyor kremlerin faydasi olmuyor tabi siz genede kullanin
sağol zeynepcimm evet dün akşam çok tedirgindim biliyosunuz bugün rahatladım allah herkeze mutlu haberle dönmek nasip etsinn

bacılar nasılsınız.işler çok yoğun ya.çok yoruldummm.bide akaşm misafir geliyomuş.alıp başımı gidicem doğurduktan sonra gelcem:dilcikar:

ıyı akŞamlar kızlar..... Sezen Çok sevındım darısı baŞımıza artık. Benım cuma gÜnÜ kontrolÜm var.. Çok streslıyım yaaaaa....

bacılar nasılsınız.işler çok yoğun ya.çok yoruldummm.bide akaşm misafir geliyomuş.alıp başımı gidicem doğurduktan sonra gelcem:dilcikar:

kıyamam cnm valla en ii sini yaparsın, zaten nie hem hamile hemde çalışan insana hafta içi misafir gelir hiç anlamam valla bence ayıp ben gitmem :1no2:

ayy valla haklısın kımler gelıyo yemegemı gelıyolar.caya gelıyolarsa al hazır bıseler koy onlerıne hamıssın hemde calısıosun bıde mısafır Allah yardımcın olsun..

kıyamam cnm valla en ii sini yaparsın, zaten nie hem hamile hemde çalışan insana hafta içi misafir gelir hiç anlamam valla bence ayıp ben gitmem :1no2:

bende anlamıyorum ki.ben valla kimseye gitmyorum.evde yatmak daha iyi geliyo.bana nye gelirler anlamam.bilmiyorumkismile

ayy valla haklısın kımler gelıyo yemegemı gelıyolar.caya gelıyolarsa al hazır bıseler koy onlerıne hamıssın hemde calısıosun bıde mısafır Allah yardımcın olsun..

bana gelen yemeğe gelir.çaya gelen olmaz.evde de bişey yok.bide markete gir.mafoldumben

İyİ akŞamlar kızlar..... Sezen Çok sevİndİm darısı baŞımıza artık. Benİm cuma gÜnÜ kontrolÜm var.. Çok streslİyİm yaaaaa....
sağol gülüm stres yapma diycem ama dün akşam bendede vardı o stres naparsan yap oluyp malesef inş.mutlu haberle dönersin tatlımm

evt yemek yapcam.malesef.yapamıyprum da .aç kalsınlar hem banane:umursamaz:

valla oyle bı sansın varsa yapma..ama yapmak zorundaysanda bence al bı hazır corba.bıde tavuk butu al yanına pılav sulu yemekte yapamadım dersın yetısınler..ben olsam ole yaparım heralde.cok kızdım ya:oklava:

ne anlayışsız misafir ya
müsait değilim deseydin benneyaptımki

Back
X