evet cnm bildiğimiz küçük pasta kremalarından çok lezzetli oluyo ve acayip doyurucu istersen sütü biraz daha fazla koyabilirsin yaptıkca kendine göre ayarlıyorsun zaten
benim microdalgamın markası siemens grilli olanlarından ilk ben aldığımda herkes karşı çıktı zararlı die bende mühendisler odasından yapılmış olan bi açıklama buldum ve gösterdim şimdi çoğu aldı mikrodalga zararın tam aksine besinlerin içinde bakteri varsa onları temizlio hatta bebeklerin biberonlarını bakterilerden arıtabiliyormuşun.
mesela buzlukta etin var misafirin gelecek atıyosun mikroya 10 dakikada açılıyo yada böreğin var bi kaç gün önceden kalma koy tabağına at mikroya 1 dk. ısıt sıcacık ye taze pişmiş gibi bu dediğim patatesi 10 dakikada yapıyo mikro fırında pişirdiğin süreyi yarıdan fazla azaltıyo ve daha az elektrik harcıyo çünki ön ısıtmaya gerek yok çalıştırınca hemen ısınıyo
bazen yaptığım tavuk yemeği artıyo ertesi gün tabağıyla koyuyorum 2 dk. sıcacık ilk günki gibi afiyetle ye, yemekleri kendi yiyeceğin tabakta ısıtıp yiyiyosun ayrıca kap kirletmene gerek yok kahvemide öle yapıyorum bardağa koyuyorum sütü nescafeyi atıyorum microya 2 dk. hazır al bardağınla iç mis yani anlatmakla bitmez çok faydalı benim elim kolum mutfakta