• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canım hihoyyyt bende başka doktora gidicem bu sefer bende memnun kalırım inş. bu arada ilk cinsiyet tahminimiz geldi kızlarrrrrr sositososito

valla ne ii olur. yanması geçincede sürekli yemek zorunda kalmam en azından. adı ne senin şurubun
canım rennie duo yanınca 1 kaşık iç dedi şurubu

ya bu sağ sol muhabbetini doktora gittiğimde sormuştum beni bi güzel azarladı :oklava: işte bu halkın hurafesi uydurması. sağda solda mı olur bebek hiç. rahimde olması gerektiği yerde işte demişti -tatlicadiarzu-
ha ha zaten burda konuştuklarını doktora sorma onlara komik geliyo bizim tezlerimiz

izledim geldim..

barays canım sevindim iyi olmana. merak etmiştim seni..

teşekkür ederim canımmm ne izledin bu arada ben kaçırdım galibaohaoldumsmile

canım ikisinin de gelemesi zor imkansız.. uzaktalar... ben yardımcı kadın ayarladım evde hiç iş yapamdım zaten.. eşyalar gelince tekar yardımcı kadın gelecek herşeyi o yapacak.. doktor iş yapam dedi zaten.. yapmıyorum.. buradakı evıde yarın komşu temizleyecek..
evın eşyalarını yenı aldık.. onların tozu vs..
bebegime kıyamam.. hiç bir şey yapmıyorum zaten..

sakın kendini yorma tatlımmm bebişlerimiz için kendimizi kısıtlamak zorundayızkaydirigubbakcemile4

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

barays iyi olmana sevindim canim

sağol dalia canımmmolumunekankayizsmile

evet ya ne yemek geekiyor mesala ben bebek kilo olsın istiyorum ben almim zaten bünyem almaya el verişli bende kilo almak istemiyorum işimde oturak calışıyorum harekette olminca alıyoruz kiloyu önerileri olanlar varmı

bende aynı fikirdeyim birde yürürken falan çabuk nefes nefese kalıyorum sizdede oluyor mu?

ben iki kilo almişim.......:))())))
bende :kedi:

Benim çok sancım var ya :( Pztsden beri acayip karnım ağrıyo, doktor da agrı tek taraflı olmadıgı ve kanama olmadıgı surece endıselenme demıstı ama sımdı duvarları tırnaklayasım gelıo valla :(( Böhüüüüü

Benim çok sancım var ya :( Pztsden beri acayip karnım ağrıyo, doktor da agrı tek taraflı olmadıgı ve kanama olmadıgı surece endıselenme demıstı ama sımdı duvarları tırnaklayasım gelıo valla :(( Böhüüüüü
aa o kadar çokmu hayırdır inş.rahim büyüdüğündendir bence

geçmiş olsun canım.. allah şifa versın....

hayatım kusura bakma ama resmen felaket tellalığı yapmışsın.. gidip nerde olumsuz yazı var onları getirmiş kopyalamışsın. modern yaşamda imkansız bu aletlerden uzak durmak.. wireless modemler, cep telefonları sinyalleri hatta yakınımızda olan baz istasyonları, tv vsvs ne yapıcaz uzak yaşayabilicez mi bunlardan.. hiç sanmıyorum.. dr arkadaşım söylemişti.. sen kullanma üst kattaki kullansın hiçbişey farketmez. havadaki dalgalardan kaçamazsın demişti..

ben mikrodalgamı yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. o olmazsa napadım hiç bilmiyorum. hem enerji hem vakit tasarrufu. bırakmayı da hiç düşünmüyorum..

bir mikrodalga fırının bize zarar verebilmesi biraz zor. ha sen önlemini al önünde durma hatta odadan çık ama insanları yanlış bilgilendirme. bir sürü yerde araştırdım hiçkimse kesin zararlıdır kanıtlanmıştır demiyor.. hatta bak getirdiğin kötü yazılar yanında bunlar da var..

kaan kocatepe
Mikrodalga fırınlar yaklaşık 50 yıldan beri kullanılmakta olup, bugüne kadar gebelik döneminde kullanıldığında bebeğe zarar verebileceğine dair bir bulguya rastlanmamıştır. Yapılan ölçümlerde kullanım kurallarına uyulmak şartıyla bu fırınların yaydığı mikrodalga miktarı, canlı hücreler için zararlı olabilecek sınırların çok altında bulunmuştur. Mikrodalga enerjisi besin içinde ısıya dönüştüğünden besin içinde bir "radyasyon oluşması" da söz konusu değildir.

bu da başka bir yazı..
Mikrodalga fırın kullanma
Mikrodalga fırın kullanımı ile ilgili yapılan tüm çalışmalar her hangi bir risk olmadığını gösteriyor çünkü bu cihazların radyasyon yaymasının mümkün olmadığı kabul ediliyor Ayrıca, Amerika´da gebe fareler üzerinde yapılan bir araştırma mikrodalga fırınların gebelik üzerine negatif bir etkisinin olmadığını ispatlıyor.

sana tamamen katılıyorum cnm, ben almanyada yaşadım senelerce ve orda herkesin evinde var ve neredeyse her gün dondurulmuş ürünleri çözüp çözüp yiyiyorlar her şey için kullanıyorlar neredeyse, o kadar zararlı olsa orada kullanılmaz, ki orada 50 tane testten geçio piyasaya sürülene kadar kapağına ve camına zarar verilmediği sürece bi sorun yok..

ben bır yokuşu çıkarkrn bile dun 4 kez dinlendım.. öncede hiç durmadan çıkardım o yokuşu...)))))

aa o kadar çokmu hayırdır inş.rahim büyüdüğündendir bence

Valla regl sancımı gectı su an cıdden yarım saattır acayıp kotu, pztsden berı boyle artıp artıp azalıyo. Of benım reglım de cok zor gecerdı agrı kesıcı ıgneler ılaclar fln amannnnnn kadın olmak ne zor sey ya bıktım 11 yaşında regl olmuştum ben bı de cok erken oldum 12 senedir cekıorum bu sancıyı hamıle kaldım yıne sancı oluo ne bıcım ıs anlamadım

7. haftadayım.. 52 gibi hamile kaldım.. şuan 54 olmuşum.. sabah tartıldım..:((((

canım o şiliktir gazdır sıkma canını almışsanda almışsın bebişin iyi olsunda kılo verilir ne olacak bende 8+5 bugün 65 kıloyum kılo almadım henüz ama dikkat ediyorum sebze meyve yogunlukta beslenıyorum bırde yürüyüş yapıyorum yürüyüş yap canım kılo da almazsın fazla bu arada boyun kaç

geçmiş olsun canım.. allah şifa versın....

Saol cnm. Bu arada bız de tasıncaz bu hafta sonu tasınalım ıstıyorum artık ama bakalım ne gun tasıncaz Hayız evımızı de kıraya verdık 23unden once cıkmamız lazım gelıp kıracı kovacak bızı gıtsenıze dıye :)

kilo demen bana :gitme: verdim verdim hemide3,5 kilo
nasıl alcam bebeye nasıl yarancam bilmim :gitme:
ya bu sağ sol muhabbetini doktora gittiğimde sormuştum beni bi güzel azarladı :oklava: işte bu halkın hurafesi uydurması. sağda solda mı olur bebek hiç. rahimde olması gerektiği yerde işte demişti -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 vallahi bende bilemedim canim ama benimki solda ben erkek hissediyorum
:lepi:
bende galiba erkek hissedimm kaydirigubbakcemile3

benimde sancım çok fena bugun :delphin:
gaz mı ne dir anlamadım :mymeka:

gecmis olsun canim yorma kendini dinlen

canım o şiliktir gazdır sıkma canını almışsanda almışsın bebişin iyi olsunda kılo verilir ne olacak bende 8+5 bugün 65 kıloyum kılo almadım henüz ama dikkat ediyorum sebze meyve yogunlukta beslenıyorum bırde yürüyüş yapıyorum yürüyüş yap canım kılo da almazsın fazla bu arada boyun kaç

boyum 162... geçen hafta kanama oldu.. doktor bol bol dinlen dedi.. yanı 1 hafta hiç hareket etmedım... çok fazla... yurumedım.. ben çok hızlı yürürüm.. doktor yavaş yavaş yuru dedi.. o etkiledi.. ee hiç karnım doymuyor... tatlı hamur işi yok.. sebze ve meyve yıyorum.. ama aldım.. 3 aydan sonra doktoor izin verirse yuzme ye başlayacagım..

Back
X