• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi

gözünaydın canım.cinsiyet için erkekmi dedi yoksa merak ettim

Ay kızlar cok yaşayın yahu çok eglendım. Kafamda cnalandırıyorum sımdı bı suru kadın boyle sızın smıle lar gıbı kızarmıs bozarmıs sınırden ellerınde oklavalar benım kocama saldırıolar fln. Boyları yetmıo kafasına vurmaya boyle zıplayıp hopluolar Acayıp bı goruntu bayıldım :))))alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: :roflol:

Biz işte şişliden kağıthaneye gitcez de evden eve naklıyat tutulcak ben bı tek kıyafetlerımızı kolılerım onun dısında elımı surmıcem yrn da temızlık var o evde sımdı yarın kadını goturcem orda basında beklemem lazım soguk buz gıbı evde ııyyyyy oturcak yer bıle yok beklemesem mı acaba basını :S

bekleme bırak kendi başına yapsın, sürekli aldığın kadınsa düzgün yapar zaten, yorulursun öle bütün gün ayakta yada sandalye tepesinde zaten ağrım var diosun, olmadı parasını sonra ver, geçmiş olsun bu arada

Herkeze günaydın sevgili anne adayları ben iki gündür kötüyüm midemde çok kötü kusmuyorum ama midem bulanıyooo iş yerinde biz yemekleri kendimiz ısıtıyoruz dışardan yemek şirketinden geliyor yemekler bekliyo tabi soğuyo biz kendimiz ısıtıyoz yemekleri görünce midem kalkıyor yiyemiyorum :( ne yiycemi şaşırdım söylemesi ayıp az önce annem evden patates getirmiş tuzlu peynirle onu yiycem çalışan arkadaşlar yemek işini napıyor önerilerinz var mı ben yiyemiyorummm

bekleme bırak kendi başına yapsın, sürekli aldığın kadınsa düzgün yapar zaten, yorulursun öle bütün gün ayakta yada sandalye tepesinde zaten ağrım var diosun, olmadı parasını sonra ver, geçmiş olsun bu arada

Saol cnm geçti bile :) Ole pazartesınden berı artıp azalıo sımdı varla yok arası bısı, utuye bıle başladım :)
Bu arada ben dun aksam nerdeyse yarım kılo yogurttan cacık yaptım yedım hepsını, dun burda o kdr konusulunca, baska yapıp ıcen oldu mu yoksa en maymun iştahlı ben miyim burda :))

Herkeze günaydın sevgili anne adayları ben iki gündür kötüyüm midemde çok kötü kusmuyorum ama midem bulanıyooo iş yerinde biz yemekleri kendimiz ısıtıyoruz dışardan yemek şirketinden geliyor yemekler bekliyo tabi soğuyo biz kendimiz ısıtıyoz yemekleri görünce midem kalkıyor yiyemiyorum :( ne yiycemi şaşırdım söylemesi ayıp az önce annem evden patates getirmiş tuzlu peynirle onu yiycem çalışan arkadaşlar yemek işini napıyor önerilerinz var mı ben yiyemiyorummm

bende yemek yiyemem öle
zeytinyaplı yemek yiyebiliyorum ancak
sıcak yemek kokusu aldım mı çok fena oluyorum kafamçokkarıştı

tabikide sen yemiyormusun yoksa? :oklava:

cıx yıyemiyom nalan ya :gitme:

Saol cnm geçti bile :) Ole pazartesınden berı artıp azalıo sımdı varla yok arası bısı, utuye bıle başladım :)
Bu arada ben dun aksam nerdeyse yarım kılo yogurttan cacık yaptım yedım hepsını, dun burda o kdr konusulunca, baska yapıp ıcen oldu mu yoksa en maymun iştahlı ben miyim burda :))

bende yapip yedim canim :icecream: hatta dun canim birde portakalli kek cekti onu bile yaptim artik 9 ayin sonunda ayi gibi olurum

Düzenli giriş yapmayan arkadaşları listeden sildiler bundan sonrada düzenli girip bilgi vermeyenler silinecek herkesin haberi olsun....

ben 1 aydır hiç girmedim
giremedim ama silmediler beni
ben en son yazdığımda fınfık da vardı ama :gitme:

Back
X