• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar maydonozu yasakladı benim doktorum maydonozun erken doğuma neden olduğunu söyledi size söylendimi maydonozla ilgili bişey

Halk dılınde maydonoz dÜŞĞe sebep olur dıyorlar doktor yeme dedıyse canım yeme ayy canım nasıl kısır ıstedıı hem kısırın bebeĞe Çok faydası varmıŞ yanı bulgurun hem yapmasıda basıt 15 dk daa akŞam kısır yapalım balıııı akŞam ne yesem derdı oluyor bırdee neysekı Şanslıyız yaz hamılelıĞı geÇırıcez sebze ve meyva bol olucak

calışırkende zor olur bulantılar ya sabahları işe giderken felan inşallah olmaz bişi anlatıyorlarda zor oluyormuş bulantılar

hamileliğimin ilk zamanlarında canım etsiz çiğköfte kısır falan çekiyordu böyle ekşi ekşi acıı.. ama sonra yedikten sonra mahvoluyordum, galiba gözüm korktu veya doydu artık canım istemiyor.. şimdi kızartma istiyorum sarmısaklı yoğurtlu.. fakat tatlıyla hiç mi hiç aram yok sıfır..

kısır aşırı gaz ve mide yanması yapıyor, söylemedi deme prop!

bende eskiden her akşam tatlı yerdim krizim tutardı
şimdi aklıma geldikçe midem bulanıyor

bari meyveni ihmal etme yazık bebişine sonra nasıl gelişecek annesi...kaydirigubbakcemile2

ah ah tiksinmelerim olmasa da yiyebilsem
hamileliğimi öğrendikleri hafta apartmanda tadilat başladı
sağolsun eltim yüzünden benimle ilgilenmelerine fırsat kalmadı :1closedeyes:
dün eve gittim boğuluyodum emrdivenler boyanmış :bbo:
boya kokusundan sabahı zor ettim
aklıa gelebilecek bütün küfürleri saydım içimden

GEÇİCEK İNŞALLAHHH BÜTÜN BUNLARR ALLAHTAN KUSMUYORUM İŞYERİNDE NASIL ZOR OLUR BİRDE UYKUU BİRDEB BİR UYKU BASTIRIYOOO MASAYA KOYSAM BAŞIMI GİDECEMMM :) ÇALIŞAN ARKADAŞLARA ALLAH YARDIMCILARI OLSUNN
ayy işyerinde kusma olsa fena olur kıss kaydirigubbakcemile3
aynen bende kafamı masaya koysam diyom azcık uyuyakalırsam diye ödüm kopuyo kaydirigubbakcemile3

canım ben doktora sormuştum bebek beslenir sen kendine bak demişti bizden alıyormuş bebekk onun için yiyemiyorum diğe üzülmeyin bana doktor ye kus demişti bebepğe gider demişti hergün ceviz yiyordum şimödi onuda yiyemiyorum :( birşeyi üst üste yememek gerekiyor çizi kraker hergün yedim şimdi ismini duyunca midem kalkıyorr :(
kıyamam ya :gitme:
hergün aynı şeyi yemek mide bulandırıyo kanımca eyvahedigeldismile

merhabalar aşırı bulantılarım nedeniyle çok fazla giremiyorum buraya
bugün doktora gittim 26 nisanda ikili test yapılcak bebeğimi gördüm çok şükür bi problem yok
beslenmeme hiç dikkat edemiyorum ben
akşamları sadece çorba içebiliyorum yemek yiyemiyorum
bu arada yürüyüşe başladım doktrum tavsiye etti mide bulantılarımı hissetmiyorum yürüyüş yaparken açık hava iyi geliyo
kesinlikle mideniz bulanıyosa pencereye çıkıp temiz hava çekin iyi geliyo

sen bilgi vermişsin demek cnm o vermemişti demek, geri gelip bilgi verirse eklerler tekrar ama bundan sonra böle olacak düzenli girip bilgi vermeyenler silinecek tekrar sölimde herkesin haberi olsun...

öyle olsun canım
benim aklıma kötü şeyler geldi de benneyaptımki
sağlıklı olsun bebeği yeterki

merhabalar aşırı bulantılarım nedeniyle çok fazla giremiyorum buraya
bugün doktora gittim 26 nisanda ikili test yapılcak bebeğimi gördüm çok şükür bi problem yok
beslenmeme hiç dikkat edemiyorum ben
akşamları sadece çorba içebiliyorum yemek yiyemiyorum
bu arada yürüyüşe başladım doktrum tavsiye etti mide bulantılarımı hissetmiyorum yürüyüş yaparken açık hava iyi geliyo
canim gözün aydin
Halk dİlİnde maydonoz dÜŞĞe sebep olur dİyorlar doktor yeme dedİyse canım yeme ayy canım nasıl kısır İstedİİ hem kısırın bebeĞe Çok faydası varmıŞ yanİ bulgurun hem yapmasıda basİt 15 dk daa akŞam kısır yapalım balİİİİ akŞam ne yesem derdİ oluyor bİrdee neysekİ Şanslıyız yaz hamİlelİĞİ geÇİrİcez sebze ve meyva bol olucak

bende kisiri cok severim canim istedi yapsamda yesem eksili eksilicokacimcoookcokacimcoook

hamileliğimin ilk zamanlarında canım etsiz çiğköfte kısır falan çekiyordu böyle ekşi ekşi acıı.. ama sonra yedikten sonra mahvoluyordum, galiba gözüm korktu veya doydu artık canım istemiyor.. şimdi kızartma istiyorum sarmısaklı yoğurtlu.. fakat tatlıyla hiç mi hiç aram yok sıfır..

valla mıı
benimde canım çektiydiii
gecen malzeme olmayınca yıyememiştim
kısırı unutayım bari kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız ? yine yemek konuları açılmışş..
malesef ben de akşam yemek yiyemeyenlerdenim.. meyve ile geçiştiriyorum napıyım..
bugün de peynirli domatesli sandviç yedim birazdan da öğle yemeğine gidicem menüde ne var bilmiyorum. beğenmezsem yemicem yine..

sezen, barays çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...darısı başımıza inşallah..

selam kızlar bende bebişimi gördümmmmmmmmmm
kalp atışları var ama çoz az belli dedi dr
27 sinde tekrar gidicem inşallah duyarım o zaman:))

kızlar maydonozu yasakladı benim doktorum maydonozun erken doğuma neden olduğunu söyledi size söylendimi maydonozla ilgili bişey

evet maydonoz, yeşil çay, keten tohumu, sinameki gibi bağırsakları fazla çalıştıran bitkiler yasak, çiğ et yasak daha var tabi bir sürü şey ilk aklıma gelenler bunlar

ah ah tiksinmelerim olmasa da yiyebilsem
hamileliğimi öğrendikleri hafta apartmanda tadilat başladı
sağolsun eltim yüzünden benimle ilgilenmelerine fırsat kalmadı :1closedeyes:
dün eve gittim boğuluyodum emrdivenler boyanmış :bbo:
boya kokusundan sabahı zor ettim
aklıa gelebilecek bütün küfürleri saydım içimden

öyle olsun canım
benim aklıma kötü şeyler geldi de benneyaptımki
sağlıklı olsun bebeği yeterki

boya kokusuda kötüdür valla ıııyyy

arkadaşların bi kısmı bu 1 ay içinde maalesef bebişlerini kaybettiler ama senin arkadaş onların arasındamıydı onu bilmiyorum cnm inş.değildir ve sadece gelmediği için listeden silinmiştir

Back
X