Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
feyse baksam ulaşırım da akşam tavuk gibi yatıyom ya :sinifsinif:bilmiim ö.m attım gelince yazar heralde
bu arada şu listeyide son sat a göre düzenleseniz ya böyle çok karışık gözüküyo
benim 2li test 28 nisan 5 mayıs arası dedi tohtuuruumm
ne bilim çok iştahım açık 2 haftadır
ama tartıda gram oynamıyom
her pazar tartılıyorum aç karnına ve cıbıldak hala 58 im
sanırsam bütün yediklerimi mermiceğim yiyo opuyorumnanaktan
dün cacık bugün kısır çok alemsiniz valla.. :d prop kısır yapıyor herhalde..
bulantılar kac haftalık olunca başlıyor bulantısı olmayan varmı
Beni çıkarmışsınız listeden, listeden çıkmamak için burada sürekli yazmak mı gerekiyor anlamadım fisfisfis
Ev hanımı olmadığım, çalıştığım için ve yoğun olduğum için buraya pek zaman ayıramıyorum malesef
Neyse çok da önemli değil listede adımın yazıp yazmamasıbenneyaptımki
Şeniz İyiyim ladyim iyiyim de yoğundum bende gelip bi bakıp gidiyordum yazamıyordum yani :1hug:
ayyyyyyy fınfıkkkkkk sabahtan beri seni soruyorum laa
Şeniz Şeniz Şeniz
aklıma kötü şeyler geldi valla korktum mafoldumben
bende 1 aydır yoktum burda am anlamadım bu liste işini benneyaptımki
Fınfık, hemen alınma canım.. Bafo listeyi düzenlerken arada kazalar da olmuş.. sen yine ona özel mesaj at o seni ekler..
gözünaydın canım.inşallah bi dahaki gidişinde daha iyi görürsünüz kalp atışalarınıselam kızlar bende bebişimi gördümmmmmmmmmm
kalp atışları var ama çoz az belli dedi dr
27 sinde tekrar gidicem inşallah duyarım o zaman:))
benim kayınvalidemde bana sorar sen daha iyi yemek yapıyorsun diye.şöyle çok becerikli bi kayınvalidem yok.gerçi herşeyi ben bilirim diyen tiplerdense bilmemesini tercih ederimannen ne diosa onu yap o daha ii bilir aç kayınvalidene sor bakalım ne diecek
valla benim kayınvalidem hep bana soruyo, ben hiç ona tel. açıpta soramadım 6 senedir...-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neyse bizimde böle bi ilişkimiz var işte...:lepi:
gözünaydın canım.inşallah bi dahaki gidişinde daha iyi görürsünüz kalp atışalarını
benim kayınvalidemde bana sorar sen daha iyi yemek yapıyorsun diye.şöyle çok becerikli bi kayınvalidem yok.gerçi herşeyi ben bilirim diyen tiplerdense bilmemesini tercih ederim
kıslar şu günlük hamilelik diye bi link vardı neydi o
aman fındık kurdum iyi ol Şeniz
bafocum yanlışlıkla yapmıştır
neyse muhabebte devam :lepi:
hala yemek yiyemedim karnımı doyurep gelem mi
aç değil karnım ama neyse :gitme:
kızlar sizde de duygu dalgalanması oluyormu? hiç olmadıgı kadar garip duygular içine giriyorum...