etkilenmez inşallah
yoksa bebem sinirli doğacak -tatlicadiarzu-
Annem kardeşim ve kocamında tezi var bu konuda kaydirigubbakcemile3
Bebek çatık kaşlı doğacakmış
aha böyle Çünkü benim kaşlarım sürekli böyleymiş :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etkilenmez inşallah
yoksa bebem sinirli doğacak -tatlicadiarzu-
aha böyle Ya bende şu tehlikeli dönem dedikleri şeyi anlamıyorum
Çevremdekiler bana üç ay dikkat et yorulma, yükseğe uzanma,topuklu giyme, dar giyme, aman 3 ay cinsellik yok gibi birçok şey söylüyorlar.
En son doktara gittiğimde herşeyin gayet düzgün ilerlediğini testlerimin temiz çıktığını ve günlük aktivitelerime devam edebileceğimi söyledi
ki ben doktora gidene kadar 2 ay boyunca eşimi yanıma yaklaştırmamıştım onuda sorduğumda sorun yok devam dedi..benneyaptımki
benimde öle pisikolocimi bozdular :mymeka:
ben eşime yaklaşmadım :tomato: nereye kadar sürcek bilmim :bbo:
benimde öle pisikolocimi bozdular :mymeka:
ben eşime yaklaşmadım :tomato: nereye kadar sürcek bilmim :bbo:
Fınfık herşey normalse ilişkinin bir zararı yok, biz de değişen bir şey olmadı o konuda :kedi:
sanki ben hep bebeği sevecem onu sevmicem sanıyor bikeremde söylemişti çocuk olursa sevgin ikiye bölür diyordu o pek çocuk istemiyordu daha ben istiyorum diye oldu ama kaçgündür bir stres gidiyor evin içinde ya ben kime naz yapıcam böyle olunca :)
aynen banada diyolarda takmıyorum
sakınan göze çöp kaçarmış
hiç bişiden kusur kalmıyom valla :icecream:
atlayın adamların üstüne yahu yazık adamlara... dayanabilenlere tebrikler :asigim:
aynen kızlar bende şuan eşime yaklaşamıyorum 6+6 oldu artık olur galiba normal bi şekilde onu bide netten araştırın onunda çeşitleri varmış herşekilde olmuyormuş yani cinsellik :kedi: haberiniz olsun
Annem kardeşim ve kocamında tezi var bu konuda kaydirigubbakcemile3
Bebek çatık kaşlı doğacakmışaha böyle
Çünkü benim kaşlarım sürekli böyleymiş :kedi:
aynen kızlar bende şuan eşime yaklaşamıyorum 6+6 oldu artık olur galiba normal bi şekilde onu bide netten araştırın onunda çeşitleri varmış herşekilde olmuyormuş yani cinsellik :kedi: haberiniz olsun
İşte bende doktora ilk gittiğimde sormayı unuttuğum için herife amborgoyu koydum gerçi o da yaklaşmadı birşey olursa vicdan azabı çekerim diye
çünkü etrafımda o kadar çok bilmiş varki herkes birşey söylüyor.
Bu sebepten en doğru bilgiyi doktordan alıp devam etmek en güzeli :1rolleyes:
benim kayınvalidemde bana sorar sen daha iyi yemek yapıyorsun diye.şöyle çok becerikli bi kayınvalidem yok.gerçi herşeyi ben bilirim diyen tiplerdense bilmemesini tercih ederim
He bende en son haftasonu kocamı zor ikna edip motorsiklete bindim aklinialirimsmile
Bu sefer karısı yeni doğum yapmış bir arkadaş bana kalktı en tehlikeli dönemdesin manyakmısın dedi sempatiksalakcinni
He valla süre uzun olunca sanki tekrar gerdeğe giriyormuşsun gibi oluyor:kedi:
Arkadaşlar merhaba. Benimde SAT 25 Şubat. Sezeryan olacağım için 25 Kasımda sanırım doğum olur, normalde 2 Aralık denk geliyor.
Neyse gebeliğimin başından beri sizleri okuyup takip ediyorum. Beni de aranıza almanızı istiyorum.
Adım Aslı. 31 yaşındayım. Çalışan bir hamileyim. Bugün 6+6 günlük hamileyim.
Cuma sabahı inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Bu yüzdende çok heyecanlıyım.
motora mı bindin :1shok:
Sende mi :umursamaz: Evet bindim ama ben kullanmadım kocam kullandı boshayallersmile
uzun zamandan sonra ilk defa akşam yemeğimiz bu saatte hazır aferim bana.. ne de olsa akşama ağabeycim gelecek ..