• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buraya giremezsem çıldırırım sezenim. kimse sizin kadar anlamıor ki. aynı dönemi geçiriyoruz sonuçta. eşimin kardeşlerine de ben bakıorum. onlarınki var. hafta sonu vermiolar bana. ama hafta içi onlar işte oldumu muhakkak girerim ordan

Eşimin kardeşlerı dıyınce ben kucuk bısıler zannettım ılk basta ama işe gidince yazmıssın koca koca adamlar sızde nıye kalıo sen hamılesın bakamazsın onlara soyle gıtsınler

buraya giremezsem çıldırırım sezenim. kimse sizin kadar anlamıor ki. aynı dönemi geçiriyoruz sonuçta. eşimin kardeşlerine de ben bakıorum. onlarınki var. hafta sonu vermiolar bana. ama hafta içi onlar işte oldumu muhakkak girerim ordan
iyi o zaman evet doğumdan sonrada burda çok şey paylaşıcaz bebeklerimizle ilgili herşeyi yine birbirimize sorucazz

ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için söyledim canım. şuanda bi sorun olmadığı sürece ağustosa kadar çalışıcam. sonra ayrılcam işten dedim.
ben kontrollere izin alabilmek için söledim mecbur. izin almak sorun çünkü

doğum iznine çıkıp doğum parasını al sonra ayrıl nie o hakkını yakıyosun ki sonra çocuğu bırakacak kimse yok ayrılcam dersin bırakırsın...

aynennn hep soğuk şeyler ve gece açık yatıyorum. eşim kızıyo o da anlamıyo beni..mafoldumben

valla süper olurdu canım yaaaa kaydirigubbakcemile5

en iyisini yapmışsın bir de hastalıkla uğraşma canım..

benim tocam hasta oldu mafoldumbenmafoldumben
hah bi yanan daha 3 olduk canım ya kzlar yananların aynı üşüyenlerin aynı olucak galiba bebişleri

bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya

ben söyledim tatlım zaten daha önce düşündüğümüzü de söylemiştim
benim için sıkıntı olmadı erken söylemen her zaman için daha iyi olurguclubacismile

Diceksin kı canım bız gecen subat kocamla cılgınlar gıbı sevişioduk işte o sırada hamile kalmışım bak aa çok şaşırdım :))))
ay süpers,nnnnn yaa nerden de aklına geldiii:roflol::roflol::sm_cool:

Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))

aynennn hep soğuk şeyler ve gece açık yatıyorum. eşim kızıyo o da anlamıyo beni..mafoldumben

valla süper olurdu canım yaaaa kaydirigubbakcemile5

en iyisini yapmışsın bir de hastalıkla uğraşma canım..

benim tocam hasta oldu mafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun noldu kine nesi var?

Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))

hangi yakada olacak buluşma yada her 2 yakada ayrı ayrı mı olacak?

Back
X