• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay haspam, kım napsın seni hamiş halinle :)))))
İyi sen de gelıosun o zmn haftasonu olcak buyuk ihtimalle mıllet calısıo dıye. Nalan la bana gore bısı yok bız bos gezenın kalfalarıyız yani bize her yol mübah :)))

tüh rezil, kız ölemi denir çatlak topicte itibarımız kalmicak valla :tomato: sezende müsait onu unuttun valla...

güzel semtimiz çengelköy, şimdi oran.. :(

E çok kötü yerde diilsin, ormana yakınsa fln evin yürüyüş yolu fln herşey var ama oran ın neresınde tabı o da onemlı cengelkoy salatalıgı guzel olan yer dımı nerde oldugunu bılmıorum da salatalıklar harıka :))

E çok kötü yerde diilsin, ormana yakınsa fln evin yürüyüş yolu fln herşey var ama oran ın neresınde tabı o da onemlı cengelkoy salatalıgı guzel olan yer dımı nerde oldugunu bılmıorum da salatalıklar harıka :))
evet ufak ufak salatalıkları ayy canım çektii tuzlu tuzlu

evet burası çok güzel amma ve lakin ankara ankara yani.. hem hiç bir arkadaşım akrabam yok. kötü..

Kızlar ben şimdilik çıkıorum nakliye firmasından gelceklermiş evi değerlendirmek için evi toparlamam lazım, gelirim yarım saate, hoşçakalın koca göbekliler siziiii...

koşun başarı öykümü yazdım hemi de fotoğraflı kaydirigubbakcemile2

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12685933#post12685933

begümcük özellikle sana söylüyorum baakkk kaydirigubbakcemile

okudum hemen canım. hayran kaldım sendeki azme yaa :1shok:

sen şirketten alıyosun paranı o senin şirket sana sigortayı bekleme diye önce vermiş oluyo sonra sigortadan aynı miktarda tekrar alıyosun onuda şirkete iade ediyosun yani ilk şirketten aldığın para senin

anladım şimdi canım. benim işyeri yapmaz onu ama ssk dan almakta güzel. sonradan ordan alırım değilmi. peki o parayı alıp tekrar işe dönmezsem doğumdan sonra ki dönmicem sorun olmaz dimi

aa zencefil koyma düşük riskine neden olabiliyo ilk 3 ay maydonoz gibi
sezen bunu ilk defa senden duyuyorum. çünkü özellikle amerika'da zencefil ilk trimester'ın kurtarıcı ilacı olara görülüyor hem mide bulantılarında hem de soğuk algınlıklarında. hangi siteyi açsam okusam karşıma zencefil çıkıyor, düşüğe sebep olduğunu ilk defa senden duydum. öyle olsa bu kadar tavsiye etmezler. zencefilin herşeyini kullanıyorlar çay lolipop vesaire..

Kızlar ben şimdilik çıkıorum nakliye firmasından gelceklermiş evi değerlendirmek için evi toparlamam lazım, gelirim yarım saate, hoşçakalın koca göbekliler siziiii...

koca göber nirde var ha sempatiksalakcinni
haydin güle güle özletmeden gel Şeniz
evet burası çok güzel amma ve lakin ankara ankara yani.. hem hiç bir arkadaşım akrabam yok. kötü..

:1hug:

sağol begümcükk :)

nalan yazdım ama görmedin sanırım küçükyalı da nerdeydin? ben altıntepe de büyüdüm..

eee ondan aldığımı ona verirsem ben ne anlıycam kafamçokkarıştı

bildiğim kadarıyla normalde sigortadan alman lazımmış maaşını, ama sen hamişken uğraşma die bazı şirketler maaşını bankaya ödemeye devam ediyomuş sende sonra sigortadan alacağın maaşı alıp şirkete veriyomuşsun

2 yerden birden maaş nası alcen ki, şirket sana veriyo paranı, sende sigortadan alıp şirkete veriyon sonra, sigortadan aldığında sana kalırsa 2 maaş olmazmı??

Bende rusyadayım buluşalım yavrim olumunekankayizsmile

İstanbuldayım bende Yeniköy'de oturuyorum emme Beyoğluna bağlı bir yerde işyerim :jeyyar:

İstersen biz senle buluşuruk:jeyyar:

:jeyyar:
çok yakınız ya sana taciz edebilirim aklinialirimsmile

istinye parka gelirsem ham yaparım seni olumunekankayizsmile

neyse kızlar size doyum olmaz, ben de çıkıyorum çook işim var çook.

okudum hemen canım. hayran kaldım sendeki azme yaa :1shok:

anladım şimdi canım. benim işyeri yapmaz onu ama ssk dan almakta güzel. sonradan ordan alırım değilmi. peki o parayı alıp tekrar işe dönmezsem doğumdan sonra ki dönmicem sorun olmaz dimi
yok canım olmaz o senin doğum paran zaten

Back
X