sağolsun prop beni boş gezenler listesine dahil etmedii:roflol:
valla etmemiş cnm... sana torpil geçmiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolsun prop beni boş gezenler listesine dahil etmedii:roflol:
Kızlar ben şimdilik çıkıorum nakliye firmasından gelceklermiş evi değerlendirmek için evi toparlamam lazım, gelirim yarım saate, hoşçakalın koca göbekliler siziiii...
istanbul buluşmasına katılmayı çok isterdim ama istanbul nerde diyarbakır nerde:1no2:.yokmu diyarbakırda olanyerimseniben:
hadi kolay gelsin sana...
çengelköyde kahvaltı ettik güzel bi yer orası ilk defa gitmiştim beğendim :ecrin_bebek:
hafta sonu olsun tabi
2 ay sonra çıkar mı göbüşlerimiz sempatiksalakcinni
bilmemmi valla yakınmışız senelerce burun buruna yaşamışız baksana, bostancıda köşede dürümcü vardı lunaparkın orda oraya gelirdik, kuğu past. gelirdik... vay ne günlerdi yauw...
eren sezencim
bafocum
barayscım
nasılsınız?evet pek giremiyorum .ama sürekli sizleri takip etmeye çalışıyorum..benimde 13 ünde 2 li testim vardı.doktorum şehirdışında olduğu için bugüne kaldı...inş bi sorun yoktur..
biliyorsunuz ben aynı zamanda diyetisyene gidiyorum..bana özellikle probiyotik yoğurtu önerdi ..ama günde 4 kez yiyeceğim için onunla başa çıkamam maddi olarak..o yüzden haftanın bir günü taze sağılmış süt alıp bi güzel kaynatıp probiyotik sade yoğurt ile mayalıyorum..ve tadı hiç bir yoğurta benzemiyor..eğer sizde benim gibi pek yoğurt seven biri değilseniz kesinlikle tavsiye ederim..
Ya ama doktorun kesınlıkle yasakladıgı bısı bu pastorıze olmayan sut butun kıtaplar doktrolar hepsı yasaklıo neden boyle bısı yapıosun ama sen ne kdr kaynatırsan kaynat bı ıse yaramıomus sonucta pastorıze gıbı olmuomus
Yavrum ben gittim de geldim bile aklın nerde senin şşhhh aloooo aşık mısın:dance:
prop bende geliyorum yaz... guzel yere karar verelım ama... açık hava..
napim beş dk. tel. konuşuyorum sayfalar akıp gidiyo anca bu kadar yetişiom evet ayrıca kocama aşığım onla konuşunca aklım başımdan gidio demek...sende çok hızlısın napim yetişemiyorum sana..
sağol begümcükk :)
nalan yazdım ama görmedin sanırım küçükyalı da nerdeydin? ben altıntepe de büyüdüm..
gördümde önce senin başarı hikayeni okudum öle geldim cnm,
bulser halıyı mutlaka biliyosundur cnm, orayı biraz geçince sabit halk pazarı var hatta köşede tansaş açılmıştı ordan yukarı çıkan bi yokuş vardır o yokuşun taa tepesinde oturuyordum ben senelerce çıktım o yokuşu ya..
gördümde önce senin başarı hikayeni okudum öle geldim cnm,
bulser halıyı mutlaka biliyosundur cnm, orayı biraz geçince sabit halk pazarı var hatta köşede tansaş açılmıştı ordan yukarı çıkan bi yokuş vardır o yokuşun taa tepesinde oturuyordum ben senelerce çıktım o yokuşu ya..