• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese mrb uzun sredir giremedim evi temizledik diptan anca bitti hatta tam bitmedi bile k.validem annem 2 tanede kadın tutuk ama ii oldu temizlendi dün sivasa gittik korka korka yolları çok kötüydü ama eşimi hastaneye sevk etmişler onu görmeye gittik çok şükür ki bişide olmadı umarım topikteki minik bebişler ve anneler iidir

eşine ne oldu hayırdır :uhm:

herkese mrb uzun sredir giremedim evi temizledik diptan anca bitti hatta tam bitmedi bile k.validem annem 2 tanede kadın tutuk ama ii oldu temizlendi dün sivasa gittik korka korka yolları çok kötüydü ama eşimi hastaneye sevk etmişler onu görmeye gittik çok şükür ki bişide olmadı umarım topikteki minik bebişler ve anneler iidir

canım geçmiş olsun.. neden sevketmişler..

haklısın canım.aada bana da oluyo.ellerini sabunlayınca yanağıma felan dokundurtmuyorum.çok iğrenç geliyo.

ya kimse bişey demdedi ama tekar yazıyım.bu kahverengi akıntıdan olan var mı.
çok fazla değil ama var yine de.akıntı vardı daha önceden de ama kıvamı da baya koyu şimdi :(
offf doğurmak istiyorum ben bu çocukları sağlıkla yaaa.çabuk geçsin şu aylar.bitirecek bu sorunlar bizi

bende vardı cnm yaklaşık 12 gün kadar sürdü yaklaşık 5 haftalıkken başladı 6.5 haftalıkken bitti bende sadece tuvalete gittiğimde tuv. kağıdını geliodu...

dr. normal dedi yerleşme kanamasıymış ama sen yinede kendi dr. una bi sor derim...

slm, nie hastaneye sevk etmişler hayırdır?

bende bugün nihayet soğuk çorbayı yapacam onun kıvamı biraz koyu olacak herhalde neyse yapınca görürüm artık çok heycanlıyım yeni bi şi denicem zaman böle bi sevinc kaplıyo beni...

çorba yada salata türü bi şi olmazmı mesela ton balıklı göbek yada tavuklu göbek içinde mısır hem hafif hem mideni zorlamaz...

sakın bana tavuk balık deme mafoldumben
ıyy kuzacamm
acaip tiksiniyommmm
akannehir
hof çok anormalim benneyaptımki

merhaba arkadaşlar benimde midem çok kötü aç yaşıyorum nerdeyse bana iyi oluyoda 2kilo vermişim ama bebişe yinede kendii zorlayarak süt yumurta falan yemeye çalışıyorum.

kızlar akıntı bende çok fazla sanki regly oluyormuş gibyim bu ayın 23den sonra gidicem dr bu tarz sorunları olan varmı?

bafo merhaba beni listeye ekledinmi ilk sayfadaki listede göremedim kendimi bilgi verirsen sevinirim.

Back
X