• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de açık ya da pastörize süt içemiyorum.
küçük paketteki meyveli sütlerden alıyorum.zararlı mı bilmiyorum ama en azından meyve tadı,sütün kokusunu felan bastırıyo.yoksa içemiycem naapıyım.

ben tam bir peynir canavarıydım.şimdi onu da yiyemiyorum artık.

ben et ve balik yemegi çok severdım.. hatta hergun yedım nerdeyse... şimdi dolaptaki ve sokaktakı hiç bir et kokusuna katlanamıyorum.. döner kokusu midemi bulandırıyor..
hele balik.. dayanamıyorum....

meyveli süt fikri çok güzelmiş zararı varmı acaba ben çok zorlanarak içiyorum ben de balık tavvuk vb şeylerin kokusuna taahammül edemiyorum. aslında balık yemek çok faydalıymış haftada 3kere beyin gelişimde çok etkiliymiş ama yiyemiyorum

ilk üç ayda bebek depodan besleniyormuş.. allahtan önceden çok yemiştim... bende yiyemiyorum....artık...

ben hiç bi şi den tiksinmedim her şeyi yiyiyorum ama bazen yemek yedikten sonra, bazen sabah ilk kalktığımda, bazende karnım acıktığında hafif bi mide bulantısı oluyo ama uzun sürmüyo, yemekten sonra olursa hemen naneli şeker yada sakız atıyorum ağzıma ii gelio diğerlerinde yemeğimi yedimmi geçio..kusma 1 kere oldu baş dönmesi oluyo ama o da arada ve çok çabuk yoruluyorum artık eskiden hiç oturmazdım şimdi bulaşık mak. dizince yoruluyorum mesela çok tuhaf..

ben et ve balik yemegi çok severdım.. hatta hergun yedım nerdeyse... şimdi dolaptaki ve sokaktakı hiç bir et kokusuna katlanamıyorum.. döner kokusu midemi bulandırıyor..
hele balik.. dayanamıyorum....

balık bende yiyemiyorum diye doktorum balık yağı verdi onu içiyorum

kızlar bende bide çok ciddi tansiyon düşüklüğü var tansiyonum hep 9a 4e veya yorulmuşsam 7 -3e düşüyor bu tarz sorunu olan varmı nasıl önlem alıyorsunuz . buarada inanırmısınız balıktan bahsedince canım balık istedi tabi ben pişirmediğim zaman tahammül edebilirmiyim bilmiyorum.

biz de tam gaz devam ediyoz. 1 hafta tatile girioz nasılsa. eşim gececi olduğunda :kedi: kızların dediği gibi bende çok ister oldum eskiye oranla

ben bi kaçim gözlerim kapanıyo valla sonra görüşürüz ağırlık çöktü üstüme birden, inş tel. çalmazda uyurum birazcık...

kızlar bende bide çok ciddi tansiyon düşüklüğü var tansiyonum hep 9a 4e veya yorulmuşsam 7 -3e düşüyor bu tarz sorunu olan varmı nasıl önlem alıyorsunuz . buarada inanırmısınız balıktan bahsedince canım balık istedi tabi ben pişirmediğim zaman tahammül edebilirmiyim bilmiyorum.

9 a 4 çok düşük canımm halsizde bırakır seni benim salı günü doktor ölçtü 12 7 çıktı normalmiş

Back
X