ben bi kaçim gözlerim kapanıyo valla sonra görüşürüz ağırlık çöktü üstüme birden, inş tel. çalmazda uyurum birazcık...
iyi uykularrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi kaçim gözlerim kapanıyo valla sonra görüşürüz ağırlık çöktü üstüme birden, inş tel. çalmazda uyurum birazcık...
Aman ne haliniz varsa görün için yağlı inek sütlerini sonra da midem bulanıo içemiorum diyosunuz Pınar ın %0.1 yağlı sütünü alıp içseniz lıkır lıkır içceksiniz oysa ki hıhh
iyiyim meybie cim kusura bakma görmedim cnmm etrafı toparlıyodum sen nasılsın karnın belirdimi ikizler napıyoo
benimde canım hiç istemiyo valla yaklaşmasın bana kimse tiksiniyorumm
kızlar bende bide çok ciddi tansiyon düşüklüğü var tansiyonum hep 9a 4e veya yorulmuşsam 7 -3e düşüyor bu tarz sorunu olan varmı nasıl önlem alıyorsunuz . buarada inanırmısınız balıktan bahsedince canım balık istedi tabi ben pişirmediğim zaman tahammül edebilirmiyim bilmiyorum.
kızlar bende deli gibi kaşıntı başladı..fosur fosur kabardı her yerim...bugün doktora sorucam..umarım önemli bişey değildir..
korkucak bi şey yoktur.benden ara sıra geliyor.laç defa doktora gittim bi sorun yok dedi.yoğun devam eden kesmeyen bi kanaman olmadıkça korkma dedi bana.bende artık alıştım lekelere.salı kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktorumgünaydın kızlar.
bugün işe gidemedim ben.sabah kahverengi akıntım vardı.çok değil diye doktora da gitmedim.zatten progesan kullanmaya devam ediyorum.inşallah bir sorun çıkmaz.
sabahları burası tam şenlik oluyo.ben akşam geliyorum.kimseyi bulamıyorum
biz de tam gaz devam ediyoz. 1 hafta tatile girioz nasılsa. eşim gececi olduğunda :kedi: kızların dediği gibi bende çok ister oldum eskiye oranla
inan çok sevinirim.bende sizleri diyarbakırın mardin ve batmanın tarihi yerlerini gezdiririm.Kız biz senin için diyarbakıra geliriz hem oraları da bi görmüş oluruz dimi :)))
konu süt değil prophetic...diyetisyenimin bana dediği probiyotik yoğurtu istersen evdede mayalabilirsin dedi...zaten alışın.. bebekleriniz olduğunda bu şekilde devam edecek dedi...
iyi canım bende...valla 4-5 aylık gibiyim:)))sonum ne olacak merak ediyorum..
al bendede o kadar..öpmesi bile rahatsız ediyor beni..umarım bu durum geçicidir..
yasemin sen yarın doktora niye gidicen rutin kontrolemii
kızlar benim tansiyon düştü yine ben birazcık uzanıcam kendinizede bebişlerinizede iyi bakın........
evet canım kontrole gidicem. ama çok endişeliyim. bugunde karnım agrıyor .. acık sarı rengine kahverengi demeye başladım düşün artık kafayı yiyecem ... inşallah herşey yolundadır.