- 8 Eylül 2006
- 2.927
- 12
- 683
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev312pr___.png ilona bunu kopyala
ayyy çok teşekkür ederim canım okadar uğraştım olmamamıştı yaa Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev312pr___.png ilona bunu kopyala
ayyy çok teşekkür ederim canım okadar uğraştım olmamamıştı yaa Şeniz
Kızlar nasılsınızzz ben bayadır ugrayamadım işler cok yogun
size bişii sorucamm benım bugun kasıgımda bıcak batması gıbı anıden olan agrılar var ve sık sık olmaya basladı bırde rahımdede oluyor çok korkuyorummm sizlerde yasadınızmı bunları
o bende de oluyor canım.oğlumda da çok yaşadım.özellikle ani hareketlerimde yatakta sağa sola dönerken oluyor.bazen çok şiddetli olurdu oğlumda.nefesimi keserdi olduğum yerde kalırdım.karamp tarzı şeylerdi.bunların hepsi rahim genişlediği için normal şeyler
benmasal canım galiba seninle SAT'larımız aynı benim 23 şubat...bugün 7+2 olduk...dr karından baktı hemencik göründü bebeğim sesinide duydum çok etkileyici inşallah sende duyacaksın Allahın izniyle...kese gözükecekmi,kalp atışı duyulacakmı diye kafayıı yiyecektim neredeyse bulantı desen sabahtan akşama kadarr..anne olmak kolay değilmiş...şimdi 4 hafta sonra çağırdı dr.ense kalınlığını ölçecek inşallah...
yaa bende sizin çizelgenizden yapmak istiyom yaa yapamadım siteden olmuyo benim yerime yaparmısınız:ecrin_bebek:
ulen güya özel hastaneye gittim kalp atışını duyurmadı bana manyak doktor ekranda gösterdi alsanaalsanasmile
Fotosunu bile vermedi haspam bi daha da o doktora gitmicim:umursamaz:
Bu gidişle ben doğrana kadar başka, başka doktora giderim :sinifsinif:
canım benim doktorum da dinletmedi şimdiye kadar hiç.ulen güya özel hastaneye gittim kalp atışını duyurmadı bana manyak doktor ekranda gösterdi alsanaalsanasmile
Fotosunu bile vermedi haspam bi daha da o doktora gitmicim:umursamaz:
Bu gidişle ben doğrana kadar başka, başka doktora giderim :sinifsinif:
canım valla ben vermesede özellikle istiyorummm dr dan Albüm yapıcam diyeeeee vermek zorunda kalıyoo ..kesin dr içinden sıyırık diyodur bana :)))
canım valla ben vermesede özellikle istiyorummm dr dan Albüm yapıcam diyeeeee vermek zorunda kalıyoo ..kesin dr içinden sıyırık diyodur bana :)))
benmasal canım galiba seninle SAT'larımız aynı benim 23 şubat...bugün 7+2 olduk...dr karından baktı hemencik göründü bebeğim sesinide duydum çok etkileyici inşallah sende duyacaksın Allahın izniyle...kese gözükecekmi,kalp atışı duyulacakmı diye kafayıı yiyecektim neredeyse bulantı desen sabahtan akşama kadarr..anne olmak kolay değilmiş...şimdi 4 hafta sonra çağırdı dr.ense kalınlığını ölçecek inşallah...
iyi uykular canım...
fınfık canım kaç haftalık oldum benimde dinletmedi sesini doktor. bende deiştirdim doktoru
inşallah asenamm ve benmasal dualarım hep sizinde inşallah bebişinizin minicik kalbinden çıkan pıt pıtları duyarsınız..
bende aynı sekıldeyım cnm kafayıyıcem agrılar fılan derken kotu bısıı olucak dıye korkuyorum
bıde ben duysaydım pıt pıtlarıı hayırlısıyla evt canım benımde sat 23 şubat :))))