• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba bayanlar. ben ilk kez bebeğimizin kalp atışlarını dinlemek için dr. gideceğimde. acaba yine alttan mı muayene ediyor. kalp atışları dinlenirken. önceki ilk muayenemizi alttan yapmıştıda bilgilendirirseniz sevinizrim.

tsekkürler cnm ya biraz rahatladım pazartesi kan tahlillerinin sonucunu alıcam görüşebilirsem eger dr uma bir sorayım bu durumu

canım için rahatlayacaksa sor tabi ama farklı bişey demeyecktir.zaten anormal bir durum olsaydı allah korusun o anda söylerdi içini ferah tut..bebişini üzme

meraba bayanlar. ben ilk kez bebeğimizin kalp atışlarını dinlemek için dr. gideceğimde. acaba yine alttan mı muayene ediyor. kalp atışları dinlenirken. önceki ilk muayenemizi alttan yapmıştıda bilgilendirirseniz sevinizrim.

evt serpilcim bu arada adaşız
ilk muayene allttan oluyor ama sonraki muayenler karından oluyor cnm
ben özellikle sordum birdahaki sefere yinemi alttan olacak diye o zaman karından bakarız dedi rahatladım
alttan muayene canımı çok ama çok acıtıı
ki ben öel canı tatlı olan bir insan olmamama rağmen acıdan öldüm

rady cim gecmişi oklumadım senn durumunu bilmiyorum mahzuru yoksa neden normal doğum olma ihtimali az öğrenebilirmiyim
canım zaten tüp bebeklerde tek bile olsa doktorlar sezeryandan yana oluorlar.zor elde edilmiş gebelikleri riske atmak istemiyorlarmış söylediklerine göre.

benimkiler ikiz olduğundan hem de.
normal yolla bile kalmış olsaydım yüksek ihtimalle yine sezeryan olcaktı.iki taneyi normal doğurmak biraz zor :))
bi de tüp bebek olunca kesinlikle sezeryan diyor doktorlarım.

canım zaten tüp bebeklerde tek bile olsa doktorlar sezeryandan yana oluorlar.zor elde edilmiş gebelikleri riske atmak istemiyorlarmış söylediklerine göre.

normal yolla bile kalmış olsaydım yüksek ihtimalle yine sezeryan olcaktı.bi de tüp bebek olunca kesinlikle sezeryan diyor doktorlarım.

aaa ikizmi hayırlı olsun
çok sevindim ben de cok isiyordum ikiz ama hayırlısı bir taneymiş

normal yolla bile kalmış olsaydım yüksek ihtimalle yine sezeryan olcaktı.bi de tüp bebek olunca kesinlikle sezeryan diyor doktorlarım.

ayyy ne güzel maşallah ikizin mi olacak..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallhh

merhaba ben de 2010 kasım annesi olucam allahın izniyle benide ekleyin arkadaşlar listeye özelden msj atamadım size kusura bakmayım yönetim engelledi tecrübesiz olduğum için :)

merhaba ben de 2010 kasım annesi olucam allahın izniyle benide ekleyin arkadaşlar listeye özelden msj atamadım size kusura bakmayım yönetim engelledi tecrübesiz olduğum için :)

hayırlı olsun elvan özelden msj atamıyorsan buyara yazabilirsin bafo görür ekler seni

teşekkür ederimm ben pek kullanmayı da bilmiyorum arkadaşım yaaa bi takip çizelgesi bile ekleyemedim

aaa ikizmi hayırlı olsun
çok sevindim ben de cok isiyordum ikiz ama hayırlısı bir taneymiş

ayyy ne güzel maşallah ikizin mi olacak..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallhh

çok teşekkür ederim arkadaşlar.
ben de hep hayırlısını dilemiştim.demekki buymuş hayırllısı benim için.
sizin içinde tek olmasıymış en hayırlı olan.yeter ki hepsi sağlıkla doğsunlar.

ama ikiz hamileliği teke göre daha stresli,daha riskli daha zor.

teşekkür ederimm ben pek kullanmayı da bilmiyorum arkadaşım yaaa bi takip çizelgesi bile ekleyemedim

cnm şimdi normal ileti yazıyorsun ya
bizimle paylaşmak için
normal ileti gibi buraya
son adet tarihinin ilk günü muhtemel doğum tarihi
yaşını ve boyunu yaz olur mu hem bizde öğrenelim

çok teşekkür ederim arkadaşlar.
ben de hep hayırlısını dilemiştim.demekki buymuş hayırllısı benim için.
sizin içinde tek olmasıymış en hayırlı olan.yeter ki hepsi sağlıkla doğsunlar.

ama ikiz hamileliği teke göre daha stresli,daha riskli daha zor.

öyledir mutlaka canım allah sabrını bıol versin inşallah ödüllerin de sağlıklı olsun

evt serpilcim bu arada adaşız
ilk muayene allttan oluyor ama sonraki muayenler karından oluyor cnm
ben özellikle sordum birdahaki sefere yinemi alttan olacak diye o zaman karından bakarız dedi rahatladım
alttan muayene canımı çok ama çok acıtıı
ki ben öel canı tatlı olan bir insan olmamama rağmen acıdan öldüm

teşekkür ederim .sanırım adaş ve meslektaşızda.

60 kilo ile hamile kaldım cnm
bebişimizin kalp atışlarını ilk gittiğimzde gördük sonrada duyduk şükürler olsunki
şimdi 12 mayıs a 2 li test taramsı için randevu verdi doktorum...

Back
X