- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
günaydın bijoux!
günaydın canım eşimi işe gönderdim, çayımı koydum geldim.. nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bijoux!
biz de kahvaltımızı yaptık saat 8'i biraz geçiyordu ki gitti.. dünden daha iyiyim ekinezya çayı iyi geldi boğazıma..
gözünaydın canım.allah kucağına almayıda nasip etsinkızlarrr hepinize merhaba .... bugün kalp sesi için kontrolüm vardı...bebeğimin kalp atışını gördüm ve sesinide duydumm..kuş gibi o kadar güzel bir duygu kiii....darısı kalp sesini bekleyen tüm annelerimize
gözünaydın canım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsinselam arkadalşalar
sizleri hep dışardan takip ettim kalpatışlarını duyana kadar listeye girmek istemedimdaha önce mayıs 2010 anne adayıydım ama kalp atışlarını duyamadığımdan aynı hayal kırıklığını yaşamak istemedim..
Sat :21 şubat
boy-kilo :176cm-65
beklenen doğum tarihi :28 şubat
ikili test:8 mayıs
listeye eklerseniz sevinirim.
birde şu ticker yapmayı öğretseniz süper olacak valla bir türlü beceremedim :)
gözünaydın canım.tüp bebeklerimiz çok var topikte.sen rahat ol canım.doktorun her şey yolunda dediyse korkmaBen de Ctesi gidiyorum kalp atışı için, inşallah hem görür hem de duyarım bebeğimi. Hem heyecanlı hem de endiseliyim. Tüp bebek benimki, doktorum embriyo çok saglikli diyor ama korkuyorum iste. 35 yasında ve çok zor kavuştum bebeğime, odum kopuyor kaybedeceğim diye.
gözünaydın canım.allah kucağına almayıda nasip etsin
gözünaydın canım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
teşekkür ederim helincim Allah hepimizinkini tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah..
hayırlı olsun.gözünaydın canım60 kilo ile hamile kaldım cnm
bebişimizin kalp atışlarını ilk gittiğimzde gördük sonrada duyduk şükürler olsunki
şimdi 12 mayıs a 2 li test taramsı için randevu verdi doktorum...
inşallah güzel haberlerle gelirisn.bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyordurArkadaşlar ben 10 dakika sonra çıkacağım. Hepinize iyi akşamlar, yarın doktoruma gideceğim kalp atışı için. Umarım herşey yolundadır. Allah herkesin gönlüne göre versin.
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
bende yarın bebeğimi görmeye ve kalpa atışını duymaya gidicem hayırlısıyla
herhalde düzeliyoruz ya, ben de aşırı uyku hali yorgunluk dışında bir şey yok pek.. aslında yatsam fena olmaz saat 6'dan beri pek uyuyamadım.
günaydın inşallah görürsün kalp atışlarını biraz daha korkuları azalıyor insanın
kolay gelsin şimdiden sana Allah yardımcın olsun canım.. en kısa zamanda bekliyoruz opuyorumnanaktanGünaydın millet 4.30 dan berş ayaktayım dökülüyorum valla bugünde taşınma işleri burayla ılgılenemıcem e yenı evde de ınternet yok henuz yavastan vedalaşalım![]()
kızlar sizler kahvaltıda çay içiyormusunuz
aaa.. çok teşekkürler canım valla araştırmışsın benim için.. :dance: