• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya yazamasamda hergece gec saatte
olsa bütün yazdıklarınızı okudum :=)
Sınav dahi olabilirim .guclubacismile

Bebişim cok iyi ama feci şekilde belimi agrıtıyor.
ıki kat geziniyorum kac günden beri.Tersmi
oturuyorum acep bilmiyorumkismile

Tabi ben eksik bilgilerim için haberleştim ama
kalp atışlarını yazmayı unuttum herhalde:sm_confused:
ıkili testimde 26 nisanda onuda ekleyim

yarınmı doktor kontrolün yarın kaç haftalık olucaksınn

7+3 teyım.. doktor igne vermişti.. hafta da bır diye.. sonra ara gerekirse yapılır demişti.. görüştüm.. muayene den sonra karar verecek igne ye.. onun için gidecegiz.. birde kalp sesini duyarız inşallh... duymakk istiyoruz..

7+3 teyım.. doktor igne vermişti.. hafta da bır diye.. sonra ara gerekirse yapılır demişti.. görüştüm.. muayene den sonra karar verecek igne ye.. onun için gidecegiz.. birde kalp sesini duyarız inşallh... duymakk istiyoruz..

duyarsın cnmm ben bu hafta gittiğimde kalp atışını gördük gene ama sesi açmadı kimi doktor duyurmuyo

Canım eger doktor üstten muayne ederse
belki ama diger şekildeki muaynede duyarsın guclubacismile
Hic stres yapma ne olur

stresten çok heycan var... duyarız inşallh..

Ah bir yarın olsa... ya da olmasa mı?

olsun.. olsun da göreyım bebegimi..

duyarsın cnmm ben bu hafta gittiğimde kalp atışını gördük gene ama sesi açmadı kimi doktor duyurmuyo

isterım.. bakalım ne der.. duymak istiyorum artık..

ben çıkıyorum kızlar.. yemek vs... yapmam lazım.. size iyi akşamlar

kizlar selam ben geldim uzandim ama uyuyamadim simdilik hersey yolunda görünüyor leke felan yok insallahta olmaz

aaa bi ikiz daha ay bu ay ne çok ikiz var kızlar canım gözün aydınn kalp atışlarınıda duyarsın inş..

aaaa hayırlı olsun ikizlerr sositososito bi ikiz daha geldi aramıza hoşgeldin canım

allah iki kat kolaylık versin sana madem, bak ben gıdıorum sen geldın :)

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Allah hepimize kolaylık versin
hepinize iyi geceler

merhaba kızlar
ben geldim :emir_bebek:
bu hafta çok yorucu geçti sürekli ayakta aşağı yukarı koşturdum aşırı yorgunum dün gece uyuyamadım bacak ağrısı ve kasık ağrısından dolayı
yarın kontorlümüz var bakalım bebişim nasıl inşallah bu yorgunluğum onu etkilememiştir beslenmeme de dikkat edemedim yoğunluktan inşallah sağlıklıdır bakalım büyümüşmü miniğim :ecrin_bebek:

Back
X