Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orayscım güzel haberlerle dönersin inşallah, bebeğin henüz küçükmüş senin. Kalp atışını duyarsınız inşallah..
inşallah canımmm bişey çıkmayacakkk stres yapıpta bebişi de üzme olur mu canım
günaydın başak ben bugün biraz yorgun ve uykusuzum onun dışında sabah mide bulantısı ve çıkarma durumu oldu
sen nasılsın ?
:) çok konuşmuşlar di mi bijoux? iyi haftasonları canım..
benm sabah kalkınca açlıktan midem kazanıyo.bulanıyo.kahvaltı yapıyorum.bulntı geçiyo ama yanma devam ediyo:bbo:
valla öyle olmuş canım :)) sana da iyi hafta sonlarııı :1hug:
Orays güzel haberlerle gel inşallah, bize haber vermeyi de untuma merak ederiz..
günaydın sezenn hoşgeldin nasılsın canım? bebiş nasıl ?
2 li testin sonucu güzel çıkmış çok sevindim canım darısı başımıza inş.
benm sabah kalkınca açlıktan midem kazanıyo.bulanıyo.kahvaltı yapıyorum.bulntı geçiyo ama yanma devam ediyo:bbo:
şurup içiyorum ben çok yanma olunca. hamileler rahat rahat kullabilir yazıyo içinde. dr un vermedi mi?
şurup içiyorum ben çok yanma olunca. hamileler rahat rahat kullabilir yazıyo içinde. dr un vermedi mi?
günaydın esracım ikili test benim 28 nisanda dün meybie ve yasemin yaptırdı onların sonucu iyi cnmm
o kadar yazıyı okuyunca beynim sulandı demekki :kedi::kedi: kusura bakma canım..
sen 1 ay aradan sonra görmüştün bebişini.. herşey yolundaydı..
evet o benim işte 1 ay olmuştu kalp atışı duyalı salı günüde rutin kontrolüm vardı iyi canım çok şükür sorun yok şimdilik sen nasılsın??
çok sevindim canım,
ben de iyiyim yemek yiyemiyorum pek bilmiyorumkismile 2 hafta sonra da bebişi görmeye gidicem umarım herşey yolundadır..