• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydın guzel kasım annelerı nasılsınızz?????
kızlar keske benımde mıdem bulansa dıyesım gelıyor valla hamılelıgın her anını yasamak ıstıyor ınsan
bu arada pazartesı gunu kalp atısını duyucam benım ıcın dua edın ne olurrr

günaydın canımmmm
inş iyi hbrlerle gelirsin yüreğini ferah tut bazen kendi kendimizi sıkıntıya düşürüyoruz.
Hep mutlu hep umutlu olmamız lazımki bebeciklerimiz bizden o umudu alsınlar sağlıkla huzurla büyüsünler...

Gunaydın guzel kasım annelerı nasılsınızz?????
kızlar keske benımde mıdem bulansa dıyesım gelıyor valla hamılelıgın her anını yasamak ıstıyor ınsan
bu arada pazartesı gunu kalp atısını duyucam benım ıcın dua edın ne olurrr

Ah canım benim, bulandığında da keşke bulanmasa diyeceksin.. keyfini sür hamileliğinin tatlım.

afiyet olsun canım benim yerime de ye :)
ben daha bişey yemedim..

masal canım herşey yolunda olucak içini ferah tut olur mu.. bol bol dua etmek lazım.

masal bulantımı istiyosun ayy çok kötüü bende ilk zamanlar istiyodum ama şimdi gitsin diye bekliyorum ama geçmiyo

masal bulantımı istiyosun ayy çok kötüü bende ilk zamanlar istiyodum ama şimdi gitsin diye bekliyorum ama geçmiyo

canım senin nasıl tatlı tuzlu durumun hangini tüketebiliyorsun yaaaa 10 haftaya gelince biraz değişiklik olur diye tahmin ediyordum aynı hızla devam mı yoksaaaa

ben daha bişey yemedim..

masal canım herşey yolunda olucak içini ferah tut olur mu.. bol bol dua etmek lazım.

ama olmaz ki arkadaşımmm:oklava:
kendini düşünmüyorsan bebişini düşün
mutlaka birşeyler yemelisincokacimcoook

canım senin nasıl tatlı tuzlu durumun hangini tüketebiliyorsun yaaaa 10 haftaya gelince biraz değişiklik olur diye tahmin ediyordum aynı hızla devam mı yoksaaaa

2 hafta önceye kadar deli gibi tatlı yiyodum şimdi kesildi ne tatlı ne tuzlu canım çekmiyo bu sıralar yazın çıkan bi meyve istiyorum sadece onu bekliyorum çıkmasını

canim insallah duyarsin dualarimiz seninle:Saruboceq:

ınsallah duyarım canım duaların ıcın tsk ler

günaydın canımmmm
inş iyi hbrlerle gelirsin yüreğini ferah tut bazen kendi kendimizi sıkıntıya düşürüyoruz.
Hep mutlu hep umutlu olmamız lazımki bebeciklerimiz bizden o umudu alsınlar sağlıkla huzurla büyüsünler...

evt cnm dedıgın gıbı kendımı sıkıntıya skuyorum pıt pıt ları bı duysam o zaman hamılelıgımın keyfını cıkaracagım ıste

ben daha bişey yemedim..

ınsallah dedıgın gıbı olur canım hersey yolunda offf bı pazartesi olsaaaa

evt cnm ınsan ıstıyo valla
senın kacıncı haftada baslamıstı

ınsallah duyarım canım duaların ıcın tsk ler

evt cnm dedıgın gıbı kendımı sıkıntıya skuyorum pıt pıt ları bı duysam o zaman hamılelıgımın keyfını cıkaracagım ıste

ınsallah dedıgın gıbı olur canım hersey yolunda offf bı pazartesi olsaaaa

evt cnm ınsan ıstıyo valla
senın kacıncı haftada baslamıstı

7 de başladı haftaya 12.haftaya giricem daha geçmedi

ama olmaz ki arkadaşımmm:oklava:
kendini düşünmüyorsan bebişini düşün
mutlaka birşeyler yemelisincokacimcoook

:kedi: haklısın ama içim almıyor içtiğim su bile çıkıyor

bir saate öğle yemeğine çıkıcam o zaman atıştırırım birşeyler

2 hafta sonra bebiş görmeye gidicem doktor o zaman söyler herhalde canım..

ya gittiğimde olur ya da haftasına diye tahmin ediyorum

senin belli mi?

evet canım ben geçtiğimiz salı gittim bebişimi gördüm kalp atışını duydummm herşey çok iyi dedi:CüvCüv:
12 mayıs a yani 12. haftaya 2 li test taramasını verdi tatlım

Back
X