• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım ben geçtiğimiz salı gittim bebişimi gördüm kalp atışını duydummm herşey çok iyi dedi:CüvCüv:
12 mayıs a yani 12. haftaya 2 li test taramasını verdi tatlım

ne güzel cnm ben en son 7 haftalıkken gittim kalp atışlarını gördüm bir de o gün serum yedim sürekli istifrar yaptığım için. o heyecanla bir daha ne zaman geleyim diye sormadım bile :kedi::kedi:
2 hafta sonra gittiğimde 1 ay olucak görmeyeli hem o zamana hareketini de görürüm belki.
bakalım hayırlısı..

aaaay evet yaz biran önce gelsede menemen kavun karpuz bamya yemek istiyorum...:((((

sen bilgilerinş yaz ben ona yollayım özelden hafta sonu yok memlekette pazartesi yazar

tmm tatlım
sat 14 şubat
tahmini doğum 21 kasım
2 litest taraması 12 mayıs
hamiş kalınan kilo 60
bu kadardı sanırım

:kedi: haklısın ama içim almıyor içtiğim su bile çıkıyor

bir saate öğle yemeğine çıkıcam o zaman atıştırırım birşeyler
canım yaaa bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum ben kötü olduğumu anlattım ama ben şimdiye kadar sadece 1 defa çıkardım oda mahfoldum arda arda 3 gün günde 3 den fazla çıakrmak iyi değilmiş öyle durumda hastaneye yatırıp serum takviyesi bile verilebiliyormuş ne yiyebiliyorsan ye canım sakın bi kere ben denedim aç kaldığında daha çok bulantı çekiyorsun aç kalmaman lazım canımm

aaaay evet yaz biran önce gelsede menemen kavun karpuz bamya yemek istiyorum...:((((

ah karpuz işte bende onu bekliyorum şu anda var ama iran karpuzuymuş ben yemem onu bamya bende bayılırım yazın selimpaşada annemlerin yazlığı var orda kalıyorum silivrinin bamyası meşhur geöen sene difrize atmıştım 5 kilo bu kış hep yedimm

günaydın kızlar.. doktora giden arkadaslar insallah güzel haberlerle döner.. sezen benim bulantılarım azaldı.. eskisi kadar yogun deil senin ki ne durumda

portakal almıyorum artık tadı hiç güzel olmuyor zamanı geçti artık.
çilek severim aldım biraz. yazın da reçel yapıcam geçen sene de yapmıştım ama 1 kavanozdu hemen bitti. :))
ben de özellikle karpuz ve şeftali bekliyorum şöyle soğuk soğuk..

ELVNCTNBS canım, serum yediğim dönemde günde 6/7 kere çıkıyordu belki daha fazla.. ondan sonra günde 1 e düştü.. öğürmek kaldı geriye.. mide boş olunca da bişey çıkmıyo doğal olarak
kaç gündür kahvaltıda poğaça yerdim bişey olmazdı. dün de yedim çıktı.. anlamadım ki ne yiyeceğimi şaşırdım.

ben çileğim çok severim bizim buranın özel çileği vardır çok güzel olur.
erik markette vardı ama çok küçüktü almadık
aslında tüm meyveleri severim
yazın kirazı bol yerim

ah karpuz işte bende onu bekliyorum şu anda var ama iran karpuzuymuş ben yemem onu bamya bende bayılırım yazın selimpaşada annemlerin yazlığı var orda kalıyorum silivrinin bamyası meşhur geöen sene difrize atmıştım 5 kilo bu kış hep yedimm

küçük küçükmüdür selimpaşının bamyası...bende aslen t.dağlıyım ..

Back
X