• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım hoşgeldin
biz zaten aynı gidiyoruz şimdilik olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

evet canım hayırlısı bebişlerimizin cinsiyetleride ama bu aralar benide merak sardı
bide şu ekşi tatlı olayını da kafama taktım aslında
''ye tatlıyı çıkar atlıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler''
ben tatlı yiyemiyorum dedikçe çevremdekilerde aaa ayşe geliooo diolar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

evet canım hayırlısı bebişlerimizin cinsiyetleride ama bu aralar benide merak sardı
bide şu ekşi tatlı olayını da kafama taktım aslında
''ye tatlıyı çıkar atlıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler''
ben tatlı yiyemiyorum dedikçe çevremdekilerde aaa ayşe geliooo diolar kaydirigubbakcemile3

ben iki hafta öncesine kadar tatlı yiyodum şimdi azaldı tatlı yeme isteği

annelik çok güzel bir duygu, bebeğin rahme düştüğünden doğmasına, doğmasından büyümesine herşeyiyle Allahın verdiği bir mucize..
zaman çabuk geçse de yavrularımızı kucaklarımıza alsak koklasak onların mis gibi cennet kokularını..
duygulandım yine senağlama

ağrın mı vardı?halsizlikmi yoksa

Halsizliğin yanında ek olarak bulantı vardı sezencim :gitme:

sendemi mide gazisi oldun fınfıkım :teselli:

burdayım ben bomba gibiyim sinirden başka derdim yok çok şükür boshayallersmile

Benim miğde yeni değil be iloşum bir kaç haftadır var da artık poku çıktı çıkartmıyorum ama ne yesem bulanıyor :delphin:
Sinir konusunda da ben çok iyiyim maşallah :nazar:
Halbuki sigarayı bile bıraktım hamileliğimde ama gayet sakinim boshayallersmile

Benim göbiş çıkmaya başladı.sabahları bakıyorum dümdüz değil. Mide yanmam da geçti.İkiz olduğu için benimki ertken çıkabilir mi acaba.
Bir de benim ultrason kağıdında bebekler 3 ,4 gün önde:nazar:

canım, sen ikiz olduğunu ne zaman öğrendim.yani kaçıcı hafta da???

ikizlerde göbek daha çabuk büyüyo dimi ben ikiz annelri topicine bakmıştımda göbişleri daha büyüktü

Sanırım.bir haftadır falan baya çıktı.

Kızlar cuma doktora gittim.Yazmıştım gerçi.Artık şekillenmeye başlamışlar ve haraket ediyorlardı.Kafası falan belliydi artık. Ayrı yumurta ikizleriymiş benimkiler bu arada.Hoşuma gittihihoyyyt

ELVNCTNBS
canım ben de öyle hiç tatlıyı yiyemiyorum.
ekşiyi çok seviyorum ama..
ileriki zamanlarda bu değişir mi bilemiyorum..
eşim dün pasta alıyım mı ister misin diye sordu. eskiden olsa aldırırdım (çok düşkün olmasamda pasta yerdim) ıyy istemiyorum dedim :) o da bu hallerime çok saşırıyor.

Sanırım.bir haftadır falan baya çıktı.

Kızlar cuma doktora gittim.Yazmıştım gerçi.Artık şekillenmeye başlamışlar ve haraket ediyorlardı.Kafası falan belliydi artık. Ayrı yumurta ikizleriymiş benimkiler bu arada.Hoşuma gittihihoyyyt

ayrı olunca tıpatıp benzemiyolar dimi birbirlerine

Görüşürüz kızlar.Okula gidiyorum.Size iyi sohbetler.Gerçi aşağıdaki kızların bazıları katılmıyor sohbete:oklava:

Allah gönlüne göre versin dilemma,
bir kız bir erkek olursa çok hoş olur. ilk çocuğu kız olanalr 2. yi erkek, ilki erkek olanlarda 2.yi kız isterler genelde.. bir arada bu duyguyu yaşamakta çok güzel olur.
hakkında hayırlısı canım.

Back
X