ne güzel canım umarım herşey yolundadır ve bebişin büyümüştür. benim daha 12 günüm var:1shok:kızlar ben bugün kontrole gidiyorum.bebeğimi göreceğim.sata göre 10+4 günlük bakalım büyümüşmü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel canım umarım herşey yolundadır ve bebişin büyümüştür. benim daha 12 günüm var:1shok:kızlar ben bugün kontrole gidiyorum.bebeğimi göreceğim.sata göre 10+4 günlük bakalım büyümüşmü
canım sorun olmamasına çok sevindimm eski evdemisin taşınmadınızmı?
slm kızlar.. cumartesı bebegımı gördum.. buyumuş benım kuzum... sevdım... çok iyiyiz şu anda.. ilaçı bıre duşurdu doktor.. ama iş vs. yasak..
neyse eşyalar yenı eve bugun geliyor.. buradakı evı temızlemeye komşuları çagırdım.. bırazdan derın temızlık başlayacak.. sizi bır göreyım dedim.. nasılsınız...
saolun kızlar
dün ultrasona girmeseydim kafayı yiyebilirdim
bugün bile göğüslerim az ağrıo die kendimi yiyorum vala
nasıl geçircemm 9 ay bilmiorum
sezoş akıntılrım oldu geçti bulantım başladı
bizim topiğe bile yeni yeni zaman ayırıorum
sende uğramaz oldun
çok zor günler geçiriom vala
diğer bebişleri kaybettiğim haftadayım çıldırcam canım
BARAYS
gözün aydın canım.aralık annelerinede takıl ama bizlerede uğra seni merak etmeyelim
AYSE
Allah sabır versin canım.inşallah üç ay sonra güzel haberler verirsin bizlere
12.haftadan sonra kulanılmaya başlamalı.oluştuktan sonra çözümü yok
allahın izniyle artık bişi olmaz
bide ben görsem o haftaları ve sonralarını
allah yardımcımız olsun
kremin fiyatı 30 tl ...doktor hemen başlamamı söyledi..
kremin fiyatı 30 tl ...doktor hemen başlamamı söyledi..
sezoş ben olmaz die biliorum
kıslar ben progestanda içiorum sersem yapıo beni
tekrar görüşmek üzere biraz uzancam
canım ugratın lıste ıcın sağol ellerine sağlıkevet tabii ki yedikten sonra çok fena oluyordum, yerken herşey güzel harika, ama 15dk. sonra hem ağzımın tadı bozuluyordu hem de türlü türlü mide rahatsızlığı hissediyordum ama azaldı sezen. yediğine pişman olacak kadar ama yemesen de artıyordu.
biz de arkdaşlarla dr umuza sorunca ilk sorusu annen çatlamış mıydı oluyor.. biz önlemimizi alalım da az hasarla atlatalım..
saolun kızlar
dün ultrasona girmeseydim kafayı yiyebilirdim
bugün bile göğüslerim az ağrıo die kendimi yiyorum vala
nasıl geçircemm 9 ay bilmiorum
sezoş akıntılrım oldu geçti bulantım başladı
bizim topiğe bile yeni yeni zaman ayırıorum
sende uğramaz oldun
çok zor günler geçiriom vala
diğer bebişleri kaybettiğim haftadayım çıldırcam canım
slm kızlar.. cumartesı bebegımı gördum.. buyumuş benım kuzum... sevdım... çok iyiyiz şu anda.. ilaçı bıre duşurdu doktor.. ama iş vs. yasak..
neyse eşyalar yenı eve bugun geliyor.. buradakı evı temızlemeye komşuları çagırdım.. bırazdan derın temızlık başlayacak.. sizi bır göreyım dedim.. nasılsınız...